Προς το περιεχόμενο

0.45 Wide Angle Lense Μετατροπέας Για Φωτογράφιση Σε Club;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόσεξα αυτό αλλά για να έχει autofocus πρέπει να ανέβω πάνω από 500-600 απ οτι είδα. Οπότε απ το να πάρω ένα μετατροπέα σε wide που θα έχω autofocus φακο , αυτός ο 8mm μου ακούγεται καλύτερη ιδέα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται autofocus σε αυτους τους φακους, τοσο ευρυγωνιος που ειναι βαζεις την εστιαση στο απειρο και βγαινουν ολα νετ... αλλιως οταν τραβας κοσμο (οπως στην απο πανω που εβαλα σαν παραδειγμα) εγω υπολογιζω περιπου την αποσταση πχ 1-2 μετρα, βαζω ενα κλειστο διαφραγμα πχ 5.6 και απο εκει και βγαινει μια χαρα εστιασμενη.

Δεν χρειαζεται autofocus σε αυτους τους φακους, τοσο ευρυγωνιος που ειναι βαζεις την εστιαση στο απειρο και βγαινουν ολα νετ... αλλιως οταν τραβας κοσμο (οπως στην απο πανω που εβαλα σαν παραδειγμα) εγω υπολογιζω περιπου την αποσταση πχ 1-2 μετρα, βαζω ενα κλειστο διαφραγμα πχ 5.6 και απο εκει και βγαινει μια χαρα εστιασμενη.

Ευχαριστώ. Θα ψαξω τι παιζει με τελωνεια και θα τον παραγγείλω.

Ψάξε για 7artisans φακούς..

Είναι Κινέζικοι, πολύ φθηνοί και με αρκετά καλά reviews.. Εγώ παρήγγειλα έναν 7,5mm F2.8 για canon M περίπου 120 λίρες από amazon..

Απ οτι ειδα δεν υπάρχει για dslr, μόνο για mirorless.

Μεταξύ Samyang 8mm f/3.5 cs II και τον αντίστοιχο Rokinon, ποιον προτίνετε;

Απ οτι ειδα δεν υπάρχει για dslr, μόνο για mirorless.

Μεταξύ Samyang 8mm f/3.5 cs II και τον αντίστοιχο Rokinon, ποιον προτίνετε;

Απο οτι ειχα δει πανω κατω ιδιοι ειναι οποτε παρε αυτον που βρισκεις διαθεσιμο σε καλυτερη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...