sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ok παιδιά δηλαδή θα πάρουμε το moto z play ,το θέμα είναι αξίζει σε αυτή την τιμή (245ε) ή σε αυτά τα λεφτά μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο?
Antretng Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ok παιδιά δηλαδή θα πάρουμε το moto z play ,το θέμα είναι αξίζει σε αυτή την τιμή (245ε) ή σε αυτά τα λεφτά μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο? Αμα σε νοιάζει περισσότερο αυτονομία μαζί με amoled οθόνη και αξιοπρεπή κάμερα και ήχο, δεν θα βρεις καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 To mi max 2 4gb δεν είναι καλυτερο σε περιπου ίδια λεφτά?
Antretng Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το mi max 2 δεν έχει ούτε amoled οθόνη, ούτε 800αρα μπάντα, ούτε ευρωπαική εγγύηση και λογικά έχει και κατώτερο ήχο. Από την άλλη έχει μεγαλύτερη οθόνη, έξτρα 1 gb ram και μεγαλύτερη μπαταρία. Διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά, αν έβγαζα εκτός το μέγεθος της οθόνης, θα προτιμούσα το moto z play.
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Για μένα αυτό εξωτερικά είναι πιο άσχημο κι από εφιάλτη. Επίσης μηδέν support software. Α και για service αν θελήσεις μηδέν στην Ελλάδα. Α και σε αυτή τη τιμή υπάρχουν πολύ ομορφότερα καλύτερα κλπ ε καλά δεν διαφέρει και τόσο η εμφάνιση μεταξύ των κινητών πλέον για να το χαρακτηρίσεις εφιάλτη. Δέχομαι πως μπορεί να είναι ακαλαίσθητο το συγκεκριμένο αλλά αυτό είναι άσχετο με τον γενικότερο χαρακτηρισμό σου για τα Lenovo. Το μηδέν software support που το στηρίζεις; Πάλι μιλάς μόνο για το συγκεκριμένο; Για το service στην Ελλάδα, έτσι γίνεται με τα περισσότερα κινέζικα και το ξέρουμε αν και υπάρχει παρόλα αυτά αντιπροσωπεία που μπορείς να απευθυνθείς. Για την τιμή, δεν ξέρω πάλι αν μιλάς μόνο για το συγκεκριμένο γιατί με έχεις μπερδέψει αλλά άποψή μου είναι πως τα Lenovo γενικότερα αποτελούν μια απ τις καλύτερες προτάσεις για συνδυασμό ποιότητας τιμής. Δεν βρήκα κάτι στην απάντησή σου που να δικαιολογεί την ισοπέδωση σου για τα Lenovo.
aristarhos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 λοιπον, εστειλα οτι δεν καταλαβα την απαντηση και μου ειπαν το εξης "I ask you to accept my sincere apologies for the misunderstanding caused by my previous e-mail. I am sorry to hear that you couldn't understand my answer that which item you are going to receive, I inform you that clearly inform you that you will receive this item "Lenovo moto Z Play Smartphone, mémoire interne 32 Go"" Καλά μην σου κάνει εντύπωση. Κατά 99,9999% μιλάς με κάποιον(ή κάποια) Iνδό / Πακιστανό στη χώρα του και όχι με υπάλληλο στη Γαλλία. 1 1
sintalkas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά να ενημερώσω πως παρέλαβα κανονικά το Lenovo Moto Z όπως όλα φαίνονται .Αν θελετε να βάλω και φωτογραφίες.
sintalkas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 ευχαριστώ το μόνο κακό είναι πως είναι το 32 αλλά clein mein
sintalkas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατι συνέβη το εξής ,πήγα από public σύνταγμα και έπεσε το μάτι μου σε ένα lenovo moto z μαύρο και το συγκρινα με το δικό μου μιας και κάτι δεν μου καθόταν καλά ,καταρχάς είχε πιο μικρό ανιχνευτή αφής /home button και ήταν πιο ωραίο από το δικό μου άσπρο ,πιο φινετσάτο από το δικό μου και μου φάνηκε πιο φωτεινό από το δικό μου στην οθόνη ,δεν έιδα αν είναι το dual sim ,αλλά υποπτεύομαι μήπως μας δώσαν τίποτα διαλογής ή επανακατασκευασμένα τηλέφωνα για αυτό το πήραμε φθηνά.
mpokwsths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκάθαρα όχι. Άλλο panel με μικροδιαφορές μπορεί να είχε. Τίποτα διαφορετικό. Πολλές φορές οι εντυπώσεις στο μαγαζί ξεγελούν. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από mpokwsths
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 καλώς όταν ξαναπάω σύνταγμα θα το ξανακοιτάξω μια πιο προσεκτική ματιά,πάντως ακόμα και στον πωλητή του έκανε εντύπωση και μου πε μήπως είναι αντίγραφο ,όποιος θέλει ας πάει να το δει να μου πει και αυτός την γνώμη του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα