Προς το περιεχόμενο

lenovo moto z play ( ισως moto z με τον 820 ) => 245 amazon.fr EDITED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι λες.

H τιμή του θέματος ισχύει αν επιλεγεί το "Moto Z" από κάτω. Επιλέγοντας το "Moto Z Play" από κάτω βγάζει κάτι κουλές τιμές (512,08€).

Γνώμη μου ότι πρόκειται για το λευκό Moto Z Dual SIM με τον Snapdragon 820. Το θέμα είναι ποιος θα το δοκιμάσει. ;)

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε εξακριβωστε αν είναι με τον s820 γιατί τοτε με ενδιαφέρει άμεσα.

φίλε μου σου εχει επιλογη αν θες το motoz ή το moto z play .Η 2η επιλογή είναι πιο ακριβή και εκεί μόνο λέει στην περιγραφή τον κωδικό SM4421AD1H1 που αντιστοιχεί στο γρήγορο moto-z .

εγω παντως που πατησα παραγγελια , μου λεει παραγγειλατε το moto z bianco( 218,33 τελικη με μεταφορικα) . Η σελιδα ομως που εκανα την παραγγελια και αυτο που ηθελα να παραγγειλω , ηταν το moto z play. Δεν ξερω τι να σου πω..

Δημοσ.

Αν σου έρθει το δυνατό Moto Z και δεν το θέλεις το αγοράζω στην τιμή που το αγόρασες. :-D  :-D  :-D

το θέμα είναι μην έρθει κανα χειρότερο και μετά δεν ξέρω πως να το ξεφορτωθώ.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αλλά να ξέρεις εσύ παραπληροφορεις αυτή τη στιγμή. Από τη στιγμή που την πήρε η Lenovo τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Nougat πήραν τα τηλέφωνα της την μετά σχεδόν που βγήκε το android 8 Oreo. Επίσης από security updates, μηδέν. Πριν έρθει το Nougat Ιούλιο του 2017, είχαμε του Σεπτέμβριο του 2016. Αυτά στα λέω αυτή τη στιγμή αφου έχω στα χέρια το Moto X style. Τέλος το vanilla android της Motorola είναι το UI του 2014 και όχι το κανονικό. Καλύτερα να πάρω Samsung ή Huawei ή οποιοδήποτε άλλο με καινούργιο UI.

Μπα, για μένα καλύτερα κάνα lite της Huawei...

Αν παραπληροφορώ, συγνώμη, μα...

Moto Z πήρες στα χέρια σου; Δε μου φανηκε όταν για λίγο το είχα, το περιβάλλον UI για 2014...

Έχεις στην κατοχή σου εν τω μεταξύ, μια συσκευή του 2015, που πήρε ήδη δυο αναβαθμίσεις.... αλλες δεν παίρνουν ούτε μια,

Ο Ziaba παντως, είναι πολύ σχετικός με Motorola... έχει ανεβάσει πολλά θέματα.

Το z το είχαμε φέρει από γερμανικό media markt την άνοιξη, από θέμα που είχε ανοίξει.

Πάντως, αν είναι το Z (σκέτο) στα 200-230€ είναι εξαιρετική επιλογή.

Δημοσ.

Παιδες τους εστειλα email (εχει επιλογη για αγγλικα) και ειλικρινα, στο gearbest δινουν πιο ξεκαθαρες απαντησεις σε σχεση με γαλλικο αμαζον! Δεν εχω ιδεα ποιο αντικειμενο θα παραλαβω. 
Τους ειπα οτι πατησα moto z white και οχι τη δεξια επιλογη που ελεγε moto z play white και τους ρωτησα ποιο θα παραλαβω.
Σας το επικολλω 

"Dear customer,

I have well received your message and understood your concern,

As per your email, i did some research and i inform you that you have placed right item with left option "Lenovo moto Z Play Smartphone 32 Go"

Moreover , i inform you that you will not receive "moto z play" right side option."

Δημοσ.

καλά κρασιά παιδιά δηλαδή αυτό μου θυμίζει την απάντηση που είχε δώσει ο πρόεδρος του Εδεσαικου.

Τελικά Μορφεας πόσο σου στοίχισε εσένα?

Δημοσ.

καλά κρασιά παιδιά δηλαδή αυτό μου θυμίζει την απάντηση που είχε δώσει ο πρόεδρος του Εδεσαικου.

Τελικά Μορφεας πόσο σου στοίχισε εσένα?

218.33

Δημοσ.

λοιπον, εστειλα οτι δεν καταλαβα την απαντηση και μου ειπαν το εξης

"I ask you to accept my sincere apologies for the misunderstanding caused by my previous e-mail.

I am sorry to hear that you couldn't understand my answer that which item you are going to receive,

I inform you that clearly inform you that you will receive this item "Lenovo moto Z Play Smartphone, mémoire interne 32 Go""

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...