Προς το περιεχόμενο

lenovo moto z play ( ισως moto z με τον 820 ) => 245 amazon.fr EDITED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ενω εγραφα το θεμα ηταν τελικη στα 218 , μετα ανέβηκε.

Τιμη σκρουτζ πανω απο 400 ευρω.

https://www.amazon.fr/gp/product/B01M0TTZ9C/ref=ox_sc_act_title_1

Υγ. ισως κανανε λαθος να ξερετε.

Επεξ/σία από morfeas-dsl-
  • Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αξίζει είναι lenovorola, πάρτε καλύτερα τίποτα άλλο.

Έχω δοκιμάσει αρκετά τηλέφωνα και απ τα Lenovo δεν είχα ποτέ παραπονο. Απορώ με το σχόλιο σου.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει αρκετά τηλέφωνα και απ τα Lenovo δεν είχα ποτέ παραπονο. Απορώ με το σχόλιο σου.

Για μένα αυτό εξωτερικά είναι πιο άσχημο κι από εφιάλτη. Επίσης μηδέν support software. Α και για service αν θελήσεις μηδέν στην Ελλάδα. Α και σε αυτή τη τιμή υπάρχουν πολύ ομορφότερα καλύτερα κλπ

Δημοσ.

Αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά, κανένα πρόβλημα.

Τα Motorola όμως έχουν συχνές αναβαθμίσεις και παίρνουν νέες εκδόσεις Android, πιο συχνά από ότι γνωστές εταιρίες.

Επίσης, τρέχουν σχεδόν vanilla android.

Η πολύπαθη Motorola υπήρχε σαν εταιρία στην τηλεφωνία όταν ο CEO της Samsung έβρεχε τις πάνες του (αν φορούσε).

Υπάρχει κανονικά αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Το ποιος κάνει το σέρβις είναι ένα θέμα.

Τώρα, η εμφάνιση και τα bezels είναι προσωπικό θέμα.

Προσωπικά, δε θα το έπαιρνα, αλλά μην παραπληροφορούμε.

Την καλημέρα μου.

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα αυτό εξωτερικά είναι πιο άσχημο κι από εφιάλτη. Επίσης μηδέν support software. Α και για service αν θελήσεις μηδέν στην Ελλάδα. Α και σε αυτή τη τιμή υπάρχουν πολύ ομορφότερα καλύτερα κλπ

Συμφωνώ αλλα η τιμή είναι πολύ καλή

Τα Motorola όμως έχουν συχνές αναβαθμίσεις και παίρνουν νέες εκδόσεις Android, πιο συχνά από ότι γνωστές εταιρίες.

Η πολύπαθη Motorola υπήρχε σαν εταιρία στην τηλεφωνία όταν ο CEO της Samsung έβρεχε τις πάνες του (αν φορούσε).

Υπάρχει κανονικά αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Το ποιος κάνει το σέρβις είναι ένα θέμα.

Την καλημέρα μου.

Οτι να ναι δες ποιες συσκευές πήραν nougat πρώτες πέρσι - φέτος και τι πήρε το Moto x play συσκευή που αντικατέστησε το Ζ play

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ενω εγραφα το θεμα ηταν τελικη στα 218 , μετα ανέβηκε.

Τιμη σκρουτζ πανω απο 400 ευρω.

https://www.amazon.fr/gp/product/B01M0TTZ9C/ref=ox_sc_act_title_1

Υγ. ισως κανανε λαθος να ξερετε.

όχι για 3-4 ώρες έπαιξε 202€ -203€

Δημοσ.

Την καλημέρα μου.

Καλημέρα. Αλλά να ξέρεις εσύ παραπληροφορεις αυτή τη στιγμή. Από τη στιγμή που την πήρε η Lenovo τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Nougat πήραν τα τηλέφωνα της την μετά σχεδόν που βγήκε το android 8 Oreo. Επίσης από security updates, μηδέν. Πριν έρθει το Nougat Ιούλιο του 2017, είχαμε του Σεπτέμβριο του 2016. Αυτά στα λέω αυτή τη στιγμή αφου έχω στα χέρια το Moto X style. Τέλος το vanilla android της Motorola είναι το UI του 2014 και όχι το κανονικό. Καλύτερα να πάρω Samsung ή Huawei ή οποιοδήποτε άλλο με καινούργιο UI.

Μπα, για μένα καλύτερα κάνα lite της Huawei...

Δημοσ.

Ναι βρε παιδιά, η τιμή είναι καλή για το συγκεκριμένο μοντέλο (και την τιμή του στην Ελλάδα). Όμως, όταν παίρνεις από Ελλάδα το Xiaomi Note 4 4/64 snap στα 202€ γιατί να μπλέξεις με αυτό;

Δημοσ.

Ναι βρε παιδιά, η τιμή είναι καλή για το συγκεκριμένο μοντέλο (και την τιμή του στην Ελλάδα). Όμως, όταν παίρνεις από Ελλάδα το Xiaomi Note 4 4/64 snap στα 202€ γιατί να μπλέξεις με αυτό;

Γιατί έχει οθόνη amoled, γυμνό android, καλύτερη camera , moto mods ίσως πάρει και καμιά major αναβάθμιση

Μπα, για μένα καλύτερα κάνα lite της Huawei...

Αυτά είναι γούστα βέβαια το play έχει καλύτερη μπαταρία, επεξεργαστή snap, 2160p video, type c με fast charge και δεν έχει το κιτς ui της Huawei
  • Like 3
Δημοσ.

Οτι να ναι δες ποιες συσκευές πήραν nougat πρώτες πέρσι - φέτος και τι πήρε το Moto x play συσκευή που αντικατέστησε το Ζ play

όχι για 3-4 ώρες έπαιξε 202€ -203€

203 + ελληνικο φπα + εξοδα αποστολης = 218,33

Ειπα οτι μολις το ειδα εγω, το ποσταρα, οχι για το ποσο ηταν  σε αυτη την τιμη.

Καποιος γρηγορος παντως το τσεπωσε :)

• Like 1
Δημοσ.

Γράφει ψηλά "Moto Z Play" αλλά κάτω στην επιλογή και στη φωτογραφία είναι το "φουλ" Moto Z με τον SD820 και την πολύ καλή κάμερα (και τη μικρή μπαταρία βέβαια). Και ο κωδικός SM4421AD1H1 που δίνει το Amazon για το συγκεκριμένο προϊόν αντιστοιχεί στο γρήγορο Moto Z.

Συγκεκριμένα δείχνει: Moto Z 32GB white/gold Italian unbranded Dual SIM

• Like 2
Δημοσ.

203 + ελληνικο φπα + εξοδα αποστολης = 218,33

Ειπα οτι μολις το ειδα εγω, το ποσταρα, οχι για το ποσο ηταν  σε αυτη την τιμη.

Καποιος γρηγορος παντως το τσεπωσε :)

Τα έξοδα αποστολής ποσά είναι;
Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε εξακριβωστε αν είναι με τον s820 γιατί τοτε με ενδιαφέρει άμεσα.

Γράφει ψηλά "Moto Z Play" αλλά κάτω στην επιλογή και στη φωτογραφία είναι το "φουλ" Moto Z με τον SD820 και την πολύ καλή κάμερα (και τη μικρή μπαταρία βέβαια). Και ο κωδικός SM4421AD1H1 που δίνει το Amazon για το συγκεκριμένο προϊόν αντιστοιχεί στο γρήγορο Moto Z.

Συγκεκριμένα δείχνει: Moto Z 32GB white/gold Italian unbranded Dual SIM

φίλε μου σου εχει επιλογη αν θες το motoz ή το moto z play .Η 2η επιλογή είναι πιο ακριβή και εκεί μόνο λέει στην περιγραφή τον κωδικό SM4421AD1H1 που αντιστοιχεί στο γρήγορο moto-z .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...