Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, humoraddict είπε

ς, οπότε τείνω να πιστέψω ότι τα 15 χρόνια είναι o max χρόνος ζωής άσχετα με τη μάρκα.

Δεν ισχύει,σε Mercedes clk του 1998 με 305.000χλμ ο ουρανός είναι όπως τη πρώτη μέρα,αν θέλεις φωτό,ευχαρίστως.

Σε clk του 1999 επισης.

Όπως και σε εκατοντάδες χιλιάδες μοντέλα στο κόσμο κάθε εταιρείας με 20+ χρόνια που δεν έχει κρεμάσει ο ουρανός.Και πολλά  Vw φυσικά.

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αφρολέξ στο αφρολεξαρισμένο ύφασμα (και όχι ο ουρανός γενικά) αρχίζει να αλλοιώνεται/τρίβεται περίπου στα 7 χρόνια, και κατά κανόνα μέχρι τα 15 το ύφασμα έχει κρεμάσει εντελώς. Επίσης καρφί δεν του καίγεται αν είναι τοποθετημένο σε Mercedes VW ή Fiat.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λες και μην επιμένεις με τέτοιες ανοησίες.Ξαναδιαβασε τι έγραψα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΣαςΑλλάζω τον ουρανό του αυτοκινήτου σας  με 70€ για ύφασμα και με 80€ για δερματινη σε ότι χρώμα θέλετε στο χώρο σας σε 4 ώρες.Αριστη δουλειά.. Χρήστος..Τηλ εποικινωνιας 📱📲📯 6994616736...

Καλησπέρα φίλε με 70€ το κάθε άμαξι με ύφασμα και 80€ με δερμάτινη ότι χρώμα θέλεις.Αν ενδιαφέρεστε ο τηλ μου είναι 6994616736

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα μπορει καποιος να μου στειλει με πμ καποιον που το εχει παει και εμεινε ευχαριστημενος.Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mumra είπε

Καλημέρα μπορει καποιος να μου στειλει με πμ καποιον που το εχει παει και εμεινε ευχαριστημενος.Ευχαριστω

Περιοχή ?? Ν.Ηρακλειο σου κανει ?

100 ευρω σε Audi TT του 2000

https://autopap.olympicbiz.com/

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Περιοχή ?? Ν.Ηρακλειο σου κανει ?

100 ευρω σε Audi TT του 2000

https://autopap.olympicbiz.com/

Ευχαριστω πολυ.θα το εχω στο νου μου.μου ειναι λιγο μακρυα αλλα ok

Επεξ/σία από mumra
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...