kalmik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν;
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, kalmik said: Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Εκτος απο αφελης η ερωτηση σου ειναι και ρητορικη QA και group vag ειναι εννοιες εκ διαμετρου αντιθετες. Και να ηταν μονο οι οροφες που πεφτουν σαν χαρτινοι πυργοι... Οπως εχω πει πολλακις οι συνεργιατζηδες , ταπετσερηδες, εισαγωγεις ανταλλακτικων κλπ κλπ απο αυτην και κανα 2-3 εταιρειες ακομα βγαζουν το ψωμι τους... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, kalmik είπε Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Ναι υπάρχουν πολλά.Ανάλογα το μοντέλο VW,ανάλογα αν το είχε συνέχεια στον ήλιο να βράζει μέσα.Υπάρχουν και πιο παλιά που η οροφη είναι άθικτη.
oykas2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Εκτος απο αφελης η ερωτηση σου ειναι και ρητορικη QA και group vag ειναι εννοιες εκ διαμετρου αντιθετες. Και να ηταν μονο οι οροφες που πεφτουν σαν χαρτινοι πυργοι... Οπως εχω πει πολλακις οι συνεργιατζηδες , ταπετσερηδες, εισαγωγεις ανταλλακτικων κλπ κλπ απο αυτην και κανα 2-3 εταιρειες ακομα βγαζουν το ψωμι τους... Vw passat 2005 1.6 fsi το μοναδικό πρόβλημα ο καταλύτης πριν 1,5 χρόνο και ένα μικρό βεντιλατερ. Προσεγμένο, όλα τα service στην ώρα τους. Φτου μην το ματιάσω...
aGka8l Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kalmik είπε Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Vw bora 1999 πάντα στον ήλιο δυστυχώς , η οροφή σαν καινούρια .οι ταπετσαρίες από τις πόρτες και τις κολωνες κρέμασαν χχχ
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kalmik είπε Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Το έχω απαντήσει ήδη αυτό σε προηγούμενο post: Στις 13/10/2017 στις 8:15 ΜΜ, Joshua21 είπε Το αφρολέξ που είναι κολλημένο πάνω στο ύφασμα και η κόλλα που ενώνει αυτά τα δύο αρχίζουν να αλλοιώνονται στα 7 έτη. Το ύφασμα αρχίζει να ξεκολλάει σιγά σιγά, αν πιέσεις με το δάχτυλο το αφρολέξ δεν επανέρχεται στο σημείο που πίεσες, μέχρι κάποια στιγμή που θα κρεμάσει εντελώς το ύφασμα και θα κρέμεται από τις άκρες/την πλαφονιέρα/τις χειρολαβές/τα σκίαστρα. Εκτός και αν βραχεί σε βιολογικό καθαρισμό, οπότε θα κρεμάσει άμεσα. Δεν είναι θέμα μάρκας ή γκρούπ του αυτοκινήτου, φταίει η διάρκεια ζωής του αφρολεξαρισμένου υφάσματος, ακόμα και σε αποθήκη να μείνει το ύφασμα θα αρχίσει να χαλάει στα 7 χρόνια.
bromiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kalmik είπε Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Golf του 2008 ή 2009 φίλου, πάντα σε κλειστό πάρκινγκ, ο ουρανός κρέμασε στα 6 χρόνια...
Pakouk Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Στις 14/10/2017 στις 12:03 ΠΜ, Supernova21 είπε Ειναι λογικο να πεισει ο ουρανος στην 10ετια. Εγω παντως TS, στο ιδιο αυτοκινητο με 90 ευρω εντυσα ουρανο, ολες τις κολωνες και τα μπροστα πανακια απο τις πορτες, σε ταπετσιερη απο Αγιο Δημητριο. Αν ενδιαφερεσαι στειλε π.μ για ονομα. Γ στείλε ονομα Στείλε φίλε σε μένα Μ ενδιαφέρει!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σε δυο Audi TT του 2000 ο ουρανος επεσε στα 16 χρονια περιπου .Αυτοκίνητα εισαγωγης. 100 ευρω για αλλαγη ταπετσαρίας στο Ν.Ηρακλειο . Στο δικο μου Honda CRV 11 ετων κανενα πρόβλημα . Προσοχή στους βιολογικούς καθαρισμούς να μην ακουμπησουν ουρανο. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1
panoskatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 13/10/2017 στις 3:47 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Τοσα θα τους λειπουν....Δεν υπαρχει λογος να τα δωσει καποιος ολα αυτα τα λεφτα 300€ απλά να κολλήσουν ένα ύφασμα που έχει ξεκολλήσει! Δηλαδή πόσα θέλουν για να το αλλάξουν με καινούργιο? Διώχνουν τον κόσμο από τις επίσημες αντιπροσωπειες έτσι..
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 17/9/2018 στις 3:11 ΜΜ, kalmik είπε Αφελής ερώτηση: υπάρχει VW δεκαετίας ανεξαρτήτως κοστους αγοράς που να ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ η οροφή στην δεκαετία; Τι σ...τά υλικό βάζουν; Δεκαετίας, όχι. Μιλούσα πρόσφατα με έναν πωλητή της VW και μου έλεγε ότι σ' εκείνες τις γενιές (2000-2010 ) η "μαμά" τα 'κανε χάλια με τις κόλλες και κατά συνέπεια κρεμάνε οι οροφές για πλάκα. Πιο παλιά δε κρεμούσαν. Πιο καινούρια δε κρεμάνε.
humoraddict Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Golf FSI 1.6, μοντέλο 2004, ο ουρανός κράτησε κολλημένος μια 15ετία. Νταξ, δεν έχω παράπονο αλλά τελευταία αισθάνομαι σαν ήρωας σε γαλατικό χωριό, αφού ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. 🤣 Κανονικά θα έπρεπε να είχα αλλάξει αυτοκίνητο μετά από τόσα χρόνια, αλλά λίγο η άτιμη κοινωνία, λίγο το κόλλημα μου, με αυτό θα πορευθώ, μέχρι να μου κάτσει κάνα τζόκερ. 🙃 Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα στην Αττική να το πάω? Σύνολο 3 αυτοκίνητα έχουμε στην οικογένεια για κόλλημα, θέλω καλή τιμή!!! Έτσι για την ιστορία, pegeuot 407, ίδιας ηλικίας με το δικό μου, έπαθε ακριβώς το ίδιο φέτος, οπότε τείνω να πιστέψω ότι τα 15 χρόνια είναι o max χρόνος ζωής άσχετα με τη μάρκα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από humoraddict 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, humoraddict είπε Καλησπέρα παιδιά, Golf FSI 1.6, μοντέλο 2004, ο ουρανός κράτησε κολλημένος μια 15ετία. Νταξ, δεν έχω παράπονο αλλά τελευταία αισθάνομαι σαν ήρωας σε γαλατικό χωριό, αφού ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. 🤣 Κανονικά θα έπρεπε να είχα αλλάξει αυτοκίνητο μετά από τόσα χρόνια, αλλά λίγο η άτιμη κοινωνία, λίγο το κόλλημα μου, με αυτό θα πορευθώ, μέχρι να μου κάτσει κάνα τζόκερ. 🙃 Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα στην Αττική να το πάω? Σύνολο 3 αυτοκίνητα έχουμε στην οικογένεια για κόλλημα, θέλω καλή τιμή!!! Έτσι για την ιστορία, pegeuot 407, ίδιας ηλικίας με το δικό μου, έπαθε ακριβώς το ίδιο φέτος, οπότε τείνω να πιστέψω ότι τα 15 χρόνια είναι o max χρόνος ζωής άσχετα με τη μάρκα. Με 100 ευρω για το καθενα αν σε βολευει Ν.Ηρακλειο στειλε μου pm.Αλαξα σε ΤΤ του 2001 του γιου μου . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano 1
humoraddict Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με 100 ευρω για το καθενα αν σε βολευει Ν.Ηρακλειο στειλε μου pm.Αλαξα σε ΤΤ του 2001 του γιου μου . Θενκς, σου στέλνω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, humoraddict είπε Θενκς, σου στέλνω Σου απαντησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα