GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γνωμη μου. Αν ειναι να χαλαει μετα απο μερικα χρονια τι νοημα εχει να ειναι ωραιο και βαρυ κτλ; Ουτε το αγγιζεις ουτε κοιμασαι πανω. Στην οψη ιδια ειναι. Αρα τζαμπα κοστος στην αγορα και μετεπειτα στην επιδιορθωση.Στην όψη σε πληροφορω δεν είναι καθόλου ίδια. Φαίνεται και είναι πολυ πιο ποιοτικό του passat.
Chris92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ορισμενοι εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με τη βουδαπεστη.Λοιπον το γεγονος ειναι οτι το ενα προσφερει τρομερη ηχομονωση και απομονωνει σημαντικα τους εξωτερικους θορυβους και ενδεχομενως και καποια θερμονωση? + ενα ωραιο οπτικο αποτελεσμα ενω το αλλο ειναι ενα τεντοπανο κολλημενο πανω σε ενα σανιδι για να μην βλεπεις τη τσιγκινη οροφη.Εαν θελεις να κινησε και να κανεις κεφαλι σαν ικαριωτικο πανηγυρι αλλα να μην χαλασει ποτε ναι παρτο δικο σου θεμα.Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, καλες οι πολυτελειες αλλα κοστιζουν,και δυστυχως οπως προαναφερθηκε το κλιμα την Ελλαδας δεν βοηθαει ιδιαιτερα στη μακροζωια τετοιων υλικων Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από Chris92 5
kokpeshku Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω λάβει αυτό το μήνυμα πριν από λίγες μέρες και δεν τό πίστεψα μέχρι που πιγα και μου το φτιαξαν με 70€ και έγινε τέλεια δουλειά. AΛΛAΓH TAΠETΣAPIAΣ OYPANOY ΙΧ ΑΠO 120€ TΩPA MONO 70€! ΠΟΡΤΑΣ ΑΠO 35€ ΣΤΑ 25€! 7ΕΤΗ ΕΓΓYΗΣΗ! ΚΑΤAΣΤΗΜΑ Λ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 59 ΑΜΠΕΛOΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 6932743342 ΝΙΚΟΣ.
bromiaris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, kokpeshku είπε Έχω λάβει αυτό το μήνυμα πριν από λίγες μέρες και δεν τό πίστεψα μέχρι που πιγα και μου το φτιαξαν με 70€ και έγινε τέλεια δουλειά. AΛΛAΓH TAΠETΣAPIAΣ OYPANOY ΙΧ ΑΠO 120€ TΩPA MONO 70€! ΠΟΡΤΑΣ ΑΠO 35€ ΣΤΑ 25€! 7ΕΤΗ ΕΓΓYΗΣΗ! ΚΑΤAΣΤΗΜΑ Λ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 59 ΑΜΠΕΛOΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 6932743342 ΝΙΚΟΣ. Ωραία διαφήμιση Νίκο... θα την δουν αρκετοί... 2
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μεροκαματο να βγαινει... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
papoys1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Από τη στιγμή που και η τιμή είναι χώμα ας πάει και το παλιάμπελο που λένε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Προχθες αλλαξα ταπετσαρια οροφης σε παλιο Audi TT .Κοστος 100 ευρω χωρις αποδειξη . 1
zeys13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Προχθες αλλαξα ταπετσαρια οροφης σε παλιο Audi TT .Κοστος 100 ευρω χωρις αποδειξη . Η συγκεκριμένη που βάζουν είναι σαν τη παλιά με αφρώδες υλικό ή είναι μια απλή ταπετσαρία κολλημένη στον ουρανό (που δεν θα πέσει και ποτέ βέβαια);
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, zeys13 είπε Η συγκεκριμένη που βάζουν είναι σαν τη παλιά με αφρώδες υλικό ή είναι μια απλή ταπετσαρία κολλημένη στον ουρανό (που δεν θα πέσει και ποτέ βέβαια); Χμ...Θα το κοιταξω και θα σου πω .Στου γιου μου αλλαξα . Διορθωση: Ρωτησα τον γιο μου .Ιδια με την παλια . Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Προχθες αλλαξα ταπετσαρια οροφης σε παλιο Audi TT .Κοστος 100 ευρω χωρις αποδειξη . Τίμια τιμή.Εγώ πριν ένα χρόνο στο opel 120 και χωρίς ΦΠΑ γιατί ήθελε 150. Και μετρητά φυσικά. Έτσι να βλέπουν μερικοί που κάνουν παράπονα γιατί ο περιπτεράς δεν δέχεται κάρτα για την πληρωμή τσίχλας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Τίμια τιμή.Εγώ πριν ένα χρόνο στο opel 120 και χωρίς ΦΠΑ γιατί ήθελε 150. Και μετρητά φυσικά. Έτσι να βλέπουν μερικοί που κάνουν παράπονα γιατί ο περιπτεράς δεν δέχεται κάρτα για την πληρωμή τσίχλας. Ιδια τιμη 100 ευρω για ιδιο αμαξι πριν 2-3 χρονια η κορη μου σε αλλο μαγαζι .
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, zeys13 είπε Η συγκεκριμένη που βάζουν είναι σαν τη παλιά με αφρώδες υλικό ή είναι μια απλή ταπετσαρία κολλημένη στον ουρανό (που δεν θα πέσει και ποτέ βέβαια); Ακριβώς σαν την παλιά.Δεν είναι αφρός.Είναι ένα είδος λεπτού αφρολέξ 2 χιλιοστών περίπου το οποίο είναι κολημένο στην ταπετσαρία.Αυτό το αφρολεξ στεγνώνει με τα χρόνια και τον ήλιο και έτσι κρεμάει η ταπετσαρία. Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ιδια τιμη 100 ευρω για ιδιο αμαξι πριν 2-3 χρονια η κορη μου σε αλλο μαγαζι . Στην επόμενη οροφή Γιάννη θα πάρω τηλέφωνο να πάω στο δικό σου για να γλυτώσει και 20άευρο.☺️ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Στην επόμενη οροφή Γιάννη θα πάρω τηλέφωνο να πάω στο δικό σου για να γλυτώσει και 20άευρο.☺️ Οποτε θελεις αν σε βολευειη περιοχη .Νεο Ηρακλειο .Το πηγα το πρωι και το πηρα το απογευμα. 1
aGka8l Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Ακριβώς σαν την παλιά.Δεν είναι αφρός.Είναι ένα είδος λεπτού αφρολέξ 2 χιλιοστών περίπου το οποίο είναι κολημένο στην ταπετσαρία.Αυτό το αφρολεξ στεγνώνει με τα χρόνια και τον ήλιο και έτσι κρεμάει η ταπετσαρία. Στην επόμενη οροφή Γιάννη θα πάρω τηλέφωνο να πάω στο δικό σου για να γλυτώσει και 20άευρο.☺️ Έλα ρε παππούς έχεις κάνει αλλά και άλλα diy , για τον ουρανό θα δώσεις λεφτά ? Έχω αλλάξει με επιτυχία τα κολωνακια (υπερβολικά εύκολο το κάνει και πιτσιρίκι 10 χρόνων) αλλά και τις ταπετσαρίες από τις πόρτες .
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, aGka8l είπε Έλα ρε παππούς έχεις κάνει αλλά και άλλα diy , για τον ουρανό θα δώσεις λεφτά ? Έχω αλλάξει με επιτυχία τα κολωνακια (υπερβολικά εύκολο το κάνει και πιτσιρίκι 10 χρόνων) αλλά και τις ταπετσαρίες από τις πόρτες . χαχαχαχα Φίλε ο οροφή είναι μεγάλο παλούκι να βγάλεις το ειδικό καλούπι από πολυουρεθάνη πάνω στο οποίο κολάει η ταπετσαρία. Θέλει πολλά μυστικά όπως έβλεπα το μάστορα. Θυμάμαι έναν που ήρθε και ο συνοδηγός κρατούσε την οροφή να μην του έρθει στο κεφάλι (Αστερίξ λέμε) .Δοκίμασε μόνος του να τη βγάλει τα βρήκε αγγούρια και το έφερε άρον άρον στο μάστορα αφού έσπασε και μία γωνία του ουρανού.Σου λέω μην το δοκιμάσεις ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα