Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωμη μου. Αν ειναι να χαλαει μετα απο μερικα χρονια τι νοημα εχει να ειναι ωραιο και βαρυ κτλ; Ουτε το αγγιζεις ουτε κοιμασαι πανω. Στην οψη ιδια ειναι. Αρα τζαμπα κοστος στην αγορα και μετεπειτα στην επιδιορθωση.

Στην όψη σε πληροφορω δεν είναι καθόλου ίδια. Φαίνεται και είναι πολυ πιο ποιοτικό του passat.
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορισμενοι εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με τη βουδαπεστη.Λοιπον το γεγονος ειναι οτι το ενα προσφερει τρομερη ηχομονωση και απομονωνει σημαντικα τους εξωτερικους θορυβους και ενδεχομενως και καποια θερμονωση? + ενα ωραιο οπτικο αποτελεσμα ενω το αλλο ειναι ενα τεντοπανο κολλημενο πανω σε ενα σανιδι για να μην βλεπεις τη τσιγκινη οροφη.Εαν θελεις να κινησε και να κανεις κεφαλι σαν ικαριωτικο πανηγυρι αλλα να μην χαλασει ποτε ναι παρτο δικο σου θεμα.Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, καλες οι πολυτελειες αλλα κοστιζουν,και δυστυχως οπως προαναφερθηκε το κλιμα την Ελλαδας δεν βοηθαει ιδιαιτερα στη μακροζωια τετοιων υλικων

Επεξ/σία από Chris92
  • Like 5
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω λάβει αυτό το μήνυμα πριν από λίγες μέρες και δεν τό πίστεψα μέχρι που πιγα και μου το φτιαξαν με 70€ και έγινε τέλεια δουλειά. 

AΛΛAΓH TAΠETΣAPIAΣ OYPANOY ΙΧ ΑΠO 120€ TΩPA MONO 70€!
ΠΟΡΤΑΣ ΑΠO 35€ ΣΤΑ 25€!
7ΕΤΗ ΕΓΓYΗΣΗ!
ΚΑΤAΣΤΗΜΑ Λ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 59 ΑΜΠΕΛOΚΗΠΟΙ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
6932743342 ΝΙΚΟΣ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kokpeshku είπε

Έχω λάβει αυτό το μήνυμα πριν από λίγες μέρες και δεν τό πίστεψα μέχρι που πιγα και μου το φτιαξαν με 70€ και έγινε τέλεια δουλειά. 

AΛΛAΓH TAΠETΣAPIAΣ OYPANOY ΙΧ ΑΠO 120€ TΩPA MONO 70€!
ΠΟΡΤΑΣ ΑΠO 35€ ΣΤΑ 25€!
7ΕΤΗ ΕΓΓYΗΣΗ!
ΚΑΤAΣΤΗΜΑ Λ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 59 ΑΜΠΕΛOΚΗΠΟΙ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
6932743342 ΝΙΚΟΣ.

Ωραία διαφήμιση Νίκο... θα την δουν αρκετοί... 

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Προχθες αλλαξα ταπετσαρια οροφης σε παλιο Audi TT .Κοστος 100 ευρω χωρις αποδειξη .

Η συγκεκριμένη που βάζουν είναι σαν τη παλιά με αφρώδες υλικό ή είναι μια απλή ταπετσαρία κολλημένη στον ουρανό (που δεν θα πέσει και ποτέ βέβαια);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Η συγκεκριμένη που βάζουν είναι σαν τη παλιά με αφρώδες υλικό ή είναι μια απλή ταπετσαρία κολλημένη στον ουρανό (που δεν θα πέσει και ποτέ βέβαια);

Χμ...Θα το κοιταξω και θα σου πω .Στου γιου μου αλλαξα .

Διορθωση: Ρωτησα τον γιο μου .Ιδια με την παλια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Προχθες αλλαξα ταπετσαρια οροφης σε παλιο Audi TT .Κοστος 100 ευρω χωρις αποδειξη .

Τίμια τιμή.Εγώ πριν ένα χρόνο στο opel 120 και χωρίς ΦΠΑ γιατί ήθελε 150. Και μετρητά φυσικά.

Έτσι να βλέπουν μερικοί που κάνουν παράπονα γιατί ο περιπτεράς δεν δέχεται κάρτα για την πληρωμή τσίχλας.:D

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Τίμια τιμή.Εγώ πριν ένα χρόνο στο opel 120 και χωρίς ΦΠΑ γιατί ήθελε 150. Και μετρητά φυσικά.

Έτσι να βλέπουν μερικοί που κάνουν παράπονα γιατί ο περιπτεράς δεν δέχεται κάρτα για την πληρωμή τσίχλας.:D

Ιδια τιμη  100 ευρω για ιδιο αμαξι πριν 2-3 χρονια η κορη μου σε αλλο μαγαζι .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Ακριβώς σαν την παλιά.Δεν είναι αφρός.Είναι ένα είδος λεπτού αφρολέξ 2 χιλιοστών περίπου το οποίο είναι κολημένο στην ταπετσαρία.Αυτό το αφρολεξ στεγνώνει με τα χρόνια και τον ήλιο και έτσι κρεμάει η ταπετσαρία.

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ιδια τιμη  100 ευρω για ιδιο αμαξι πριν 2-3 χρονια η κορη μου σε αλλο μαγαζι .

Στην επόμενη οροφή Γιάννη θα πάρω τηλέφωνο να πάω στο δικό σου για να γλυτώσει και 20άευρο.☺️

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Στην επόμενη οροφή Γιάννη θα πάρω τηλέφωνο να πάω στο δικό σου για να γλυτώσει και 20άευρο.☺️

Οποτε θελεις αν σε βολευειη περιοχη .Νεο Ηρακλειο .Το πηγα το πρωι και το πηρα το απογευμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ακριβώς σαν την παλιά.Δεν είναι αφρός.Είναι ένα είδος λεπτού αφρολέξ 2 χιλιοστών περίπου το οποίο είναι κολημένο στην ταπετσαρία.Αυτό το αφρολεξ στεγνώνει με τα χρόνια και τον ήλιο και έτσι κρεμάει η ταπετσαρία.

Έλα ρε παππούς έχεις κάνει αλλά και άλλα diy , για τον ουρανό θα δώσεις λεφτά ? Έχω αλλάξει με επιτυχία τα κολωνακια (υπερβολικά εύκολο το κάνει και πιτσιρίκι 10 χρόνων)  αλλά και τις ταπετσαρίες από τις πόρτες . 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Έλα ρε παππούς έχεις κάνει αλλά και άλλα diy , για τον ουρανό θα δώσεις λεφτά ? Έχω αλλάξει με επιτυχία τα κολωνακια (υπερβολικά εύκολο το κάνει και πιτσιρίκι 10 χρόνων)  αλλά και τις ταπετσαρίες από τις πόρτες . 

χαχαχαχα Φίλε ο οροφή είναι μεγάλο παλούκι να βγάλεις το ειδικό καλούπι από πολυουρεθάνη πάνω στο οποίο κολάει η ταπετσαρία. Θέλει πολλά μυστικά όπως έβλεπα το μάστορα.

Θυμάμαι έναν που ήρθε και ο συνοδηγός κρατούσε την οροφή να μην του έρθει στο κεφάλι (Αστερίξ λέμε) :D .Δοκίμασε μόνος του να τη βγάλει τα βρήκε αγγούρια και το έφερε άρον άρον στο μάστορα αφού έσπασε και μία γωνία του ουρανού.Σου λέω μην το δοκιμάσεις ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...