diplo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 όπως λέει και ο τίτλος στο Golf 4 ξεκόλλησε η ταπετσαρία της οροφής και έχει κάνει κοιλιά και είναι μια αηδία... ξέρουμε κανένα καλό και οικονομικό ταπετσέρη ; Νότια προάστια μεριά θα βόλευε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Νοτια δεν ξερω αλλα την ειχε αλλαξει η κορη μου σε Audi TT με 100 ευρω.Αν θυμαμαι καλα Περιστερι . Εδω την ειχε αλλαξει https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto/ 1
opcorsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 κλασσικες παιδικες αρρωστιες του γκρουπ θα ελεγα 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Οπως και οι καμενες οθονες στο ταμπλω 5
opcorsa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Οπως και οι καμενες οθονες στο ταμπλω οπως και οι ασφαλειες στις πορτες, γρυλλοι παραθυρων και δισεκατομμυρια ακομα προβληματα παρολα αυτα συμπαθη αυτοκινητα 5
saleit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ας προσθέσουμε και τους fail πολλαπλασιαστές, τις τουρμπίνες, τα λάδια που καίνε, και... και.... και....Στο θέμα μας, φίλε ts, σου προτείνω για αρχή να βάλεις μια παραμάνα. να μην ξεχειλώσει.Έπειτα για ταπετσιέρη, κάνε μια καλή έρευνα, για Αθήνα δε ξέρω.. 3
kosmasdel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το βλεπω συχνα αυτο με το υφασμα να κρεμεται σε opel κυριως, αηδια οπως λεει ο ts. Απορω σε accent 22 ετων πως ειναι αθικτο ακομα. 1
saleit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το βλεπω συχνα αυτο με το υφασμα να κρεμεται σε opel κυριως, αηδια οπως λεει ο ts. Απορω σε accent 22 ετων πως ειναι αθικτο ακομα. Στα ασιατικά κυρίως, όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι, χρησιμοποιούνται καλύτερης ποιότητας υλικά. Από υφάσματα, μέχρι ηλεκτρολογικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχεις κάνει βιολογικό καθαρισμό; Ο κακος βιολογικος με 40 ευρω μπορει να κανει τη ζημια.Ισως απο αυτο το επαθε η κορη μου αλλα κρεμασε και στου γιου μου με ιδιο αμαξι ΤΤ χωρις βολογικο . 1
Invader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι θέμα κακής κατασκευής ή κακών υλικών.Φθορά από το χρόνο είναι.Παίζει ρόλο βέβαια και αν το έχεις στον ήλιο όλη μέρα,αν έκανες βιολογικό σε κάποιον που δεν ξέρει ή δεν ενδιαφέρεται αν θα σου κρεμάσει ο ουρανός ή αν θα ξεκολήσουν οι ταπετσαρίες από τις πόρτες...Από 80-130 ευρώ θα βρεις τιμές.Αυτός που πρότεινε ο Γιάννης είναι οκ.Το δικό μου βέβαια το έφτιαξα αλλού γιατί είναι δίπλα στη δουλειά αλλά έκανε εξαιρετική δουλειά και έκανε και βιολογικό σωστά.Βασικά να το πας όπου σε βολεύει,δεν είναι καμιά δύσκολη δουλειά,μανούρα μόνο έχει. 3
sargio01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά στους βιολογικούς απαγορεύω δια ροπάλου την επέμβαση στην οροφή. Μόλις παραλάβω, την κάνω μόνος μου με σφουγγάρι, χωρίς νερό παίρνοντας απο τη λεκάνη μόνο τη σαπουνάδα.
diplo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και τα σχόλια. το 100αρικο δε το γλυτώνεις με τίποτα δηλαδή... ναι, έχει γίνει βιολογικος αλλά το ίδιο έπαθε και φίλος που δεν είχε κάνει βιολογικό. 2
Racerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε passat του 2007 στην αντιπροσωπεία ζητάνε 300
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σε passat του 2007 στην αντιπροσωπεία ζητάνε 300 Τοσα θα τους λειπουν....Δεν υπαρχει λογος να τα δωσει καποιος ολα αυτα τα λεφτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα