Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον δίσκο για αποθηκευτικό χώρο αλλά δεν έχω καταλάβει εάν αυτός ο δίσκος είναι κατάλληλος μόνο για κάμερες.

Δεν έχω κάμερες για να καταγράφω και μου είναι τελείως άχρηστο για αυτό.

Μου έκανε εντύπωση ότι λέει ότι είναι ανθεκτικός για να δουλεύει χωρίς σταματημό.

Για να κατεβάζω torrents,αποθήκευση γενικά και για δευτερεύον δίσκο κάνει?

Γνωρίζει κανείς???

Με μια ματιά

Ο SkyHawk 1TB είναι βελτιστοποιημένος για χρήση σε καταγραφικά τα οποία λειτουργούν κάθε ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αδιάκοπτα σε 24ωρη βάση. Χρησιμοποιώντας το firmware ImagePerfect επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση των χαμένων καρέ. Έχει σχεδιαστεί για εγγραφή έως και το 90% του χρόνου λειτουργίας του, υποστηρίζει έως και 64 HD κάμερες ταυτόχρονα και μπορεί να καταγράψει 3 φορές τον όγκο δεδομένων ενός σκληρού δίσκου για desktop σύστημα.

Οι σκληροί δίσκοι της σειράς SkyHawk είναι βελτιστοποιημένοι για χρήση σε καταγραφικά καμερών (DVR και NVR). Τα καταγραφικά καμερών βρίσκονται συνήθως σε λειτουργία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και οι σκληροί δίσκοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε φορτίο έως και 3 φορές μεγαλύτερο από εκείνο ενός desktop υπολογιστή, καταγράφοντας έως και 180TB ή περίπου 2.000 ώρες HD video ετησίως.

Οι σκληροί δίσκοι της σειράς SkyHawk είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση, όπως και οι κάμερες σου. Κάνουν καταγραφή δεδομένων έως και το 90% του χρόνου, ενώ υποστηρίζουν ταυτόχρονα αποθήκευση δεδομένων από 1 έως και 64 HD κάμερες.

Επιλέγοντας ένα σκληρό δίσκο της σειράς SkyHawk έχεις τη σιγουριά ότι δεν θα χάσουν ούτε ένα καρέ. Καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και σε συνδυασμό με το σχεδιασμό τους για χρήση σε καταγραφικά καμερών αυξάνει κατακόρυφα το χρόνο ζωής τους για να μην σας προβληματίζει τίποτα.

• Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Μέγεθος Δίσκου3.5"
    • Χωρητικότητα1 TB
    • Cache64 MB
    • Ταχύτητα μεταφοράς180 MB/s
    • Maximum RPM7200 rpm
    • ΣύνδεσηSATA III
    • Μέγιστος Ρυθμός Μεταφοράς6 Gbit/sec
    • MTBF1000000 ώρες
    • ΣυσκευασίαBulk
    • ΧρήσηSurveillance

Δημοσ.

τουλαχιστον απο τους purple της wd που ξερω.

αν εχει κατι αναλογο με τον πολυ χαμηλο χρονο TLER του purple, το μονο που μπορει να συμβει ειναι οτι οταν ο δισκος ειναι ετοιμοθανατος να μην δωσει καμια προειδοποιηση. γιατι οταν βρισκει ενα προβληματικο sector απλα το πηδαει και δεν ασχολειται μαζι του, ενω ο οικιακος δισκος κρεμαει και σερνεται προσπαθωντας να το διαβασει οπτ τον παιρνεις γραμμη. οπτ να τον παρακολουθεις τακτικα, και μην περιμενεις να δεις degradation.

επισης απ οτι λενε ειναι πιο πολυ optimized για writes παρα για reads,  χωρις αυτο να δημιουργει προβληματα βεβαια.

προσωπικα θα κοιτουσα κατι αλλο παντως, για αποθηκη δεν θα πω οτι ειναι ακαταλληλοι, παντως ειναι οι λιγοτερο καταλληλοι

στο 1Τ  αυτος ειναι κλασικη επιλογη

https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον

jgeorgiou

Εξάλλου εκτός από τα τρία χρόνια εγγύησης είναι και πολύ πιο αθόρυβος από τον wd10ezex.

Προσωπικά χρησιμοποιώ στο laptop 2.5 ΄΄ hgst cinemastar που είναι για δουλεία καταγραφικών και τους θεωρώ πιο αξιόπιστους από τους απλούς.

Φίλε mkdisgreek

κι εγω κοιτάω τον συγκεκριμένο segate για αποθήκη. Σε reviews ποθ κοιτούσα είναι τελείως αθόρυβος χωρίς ίχνος κραδασμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...