karinakis30 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 παιδιά μένω στο κέντρο της Λάρισας και εδώ και 4 μέρες επειδή δεν έχουν στην πολυκατοικία πληρώσει το ρεύμα έγινε διακοπή στο κοινόχρηστο (ρεύμα της οικοδομής) με αποτέλεσμα να μην έχουμε σήμα στην τηλεόραση λόγω κεντρικής κεραίας. Ψάχνω μία οικονομική λύση για καλή εσωτερική κεραία. Μένω 1ο όροφο οπότε θέλω μία οικονομική λύση για να μπορέσω να πιάνω πάλι τα κανάλια καθότι Χειμώνας χωρίς τηλεόραση....δεν παίζει με τίποτα. Κάπου διάβασα για κεραίες της matel που είναι λύση τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι). Ξέρει κανείς τίποτα; Τι εναλλακτικές έχω; με κεραία στο μπαλκόνι 1ου ορόφου θα πιάνω τίποτα; Οτιδήποτε φθηνό και αποδοτικό θα το εκτιμούσα αφάνταστα!
soteras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εγω λεω να περημενεις λιγακι καθως θα το πληρωσετε αφου δεν εχετε ολη τηλεοραση βεβαια καποιος θα τραβηξει μπλαντεζα στον ενισχυτη.Βεβαια ελπιζω να μην αρχησει κανενας να κανει τον μπομπο μαστορα και απλα παει ξηλωσει τον ενισχυτη και παιζει με τα καλωδια για να βρει τι μπορει να κανει και τα κανει μουτι ολα
karinakis30 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εγω λεω να περημενεις λιγακι καθως θα το πληρωσετε αφου δεν εχετε ολη τηλεοραση βεβαια καποιος θα τραβηξει μπλαντεζα στον ενισχυτη.Βεβαια ελπιζω να μην αρχησει κανενας να κανει τον μπομπο μαστορα και απλα παει ξηλωσει τον ενισχυτη και παιζει με τα καλωδια για να βρει τι μπορει να κανει και τα κανει μουτι ολα το θέμα είναι ότι εδώ όλοι είναι αραχτοί και δε φαίνεται φως στο τούνελ!!!!! απλά με εσωτερική ή εξωτερική κεραία θα καταφέρω να πιάσω τίποτα;
soteras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 το θέμα είναι ότι εδώ όλοι είναι αραχτοί και δε φαίνεται φως στο τούνελ!!!!! απλά με εσωτερική ή εξωτερική κεραία θα καταφέρω να πιάσω τίποτα; Εκει πιστευω παει αναλογως αμα εχεις τινγκα πολυκατικιες διπλα σου και δεν ξερω τι ισως πιανεις μιωμενο σημα εχει ανοιγματα γενικα η εχει πολυ πραμα γυρω γυρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα