Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εκανα αιτηση για αλλγή φορητοτητας , η νοβα μου βαζει καπελο (χρεωση λογω μετατροπης) 50 ευρω. Ειμαι εκτος συμβολαιου (εχει περασει 1 χρονος). ειναι λογικο ή να ψαχτώ να το αφαιρεσω?

Μαρινος

Δημοσ.

Εγω που το εκανα πριν λιγες μερες ειχα  πεναλτυ 1 μηνα περιπου 38 ευρω και τελος φορητοτητας γραμμης 31 ευρω.( το πεναλτυ του  1 μηνα το ρωτησα σε καταστημα της Forthnet και το τελος μου το ειπαν απ τον ΟΤΕ ) 

Μηπως εκανες καποια τηλεφωνικη ανανεωση χωρις να το θυμασαι  ?

Δημοσ.

ημερομηνια ενεργοποιησης Online λεει 2014.. To τηλεφωνο το εχω στη forthnet απτο 2008...2 χρονια συμβολαιο δεν υπαρχει νομιζω...

το τελος φορητοτητας δεν το λπηρωνεις στο νεο παροχο?

νομιζω θα το πληρωσω στον οτε

Δημοσ.

Απο Nova σε ΟΤΕ πηγα μεσα Σεπτεμβριου.Ημουν εκτος συμβολαιου,δεν πληρωσα τιπτοα στην Forthnet.Στο οτε εδωσα ενα 30αρι τελος φορητοτητας τον πρωτο μηνα.Που ομως θα μου αφαιρεθει απο τον επομενο.Απλως λενε πρεπει να φανει οτι μπηκε γτ τα λεφτα δεν πανε στον ΟΤΕ αλλα στο κρατος η κατι τετοιο τελος παντων.

Δημοσ.

για το τελος φορητοτητας με εχει ενημερωσει ο οτε οκ αυτο το 50ρι δεν ξερω τι ειναι..τηλεοραση δεν ειχα( μονο τηλεφωνια και ιντερνετ ) που μαλιστα ειχα αλλαξει πακετο πριν 3 χρονια..αρα μαλλον θα κανω τηλεφωνακι στην ΕΕΤΤ

Δημοσ.

λοιπον βιαστηκα ..τελικα ετσι ονομαζεται το παγιο..χρεωση απο μετατροπη...αρα δεν ειναι καποιο προστιμο..σορρυ μαγκες και Thnx for your time

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...