Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια γνώμη για το συγκεκριμένο το laptop το βρήκα σε καλή τιμή δείτε λίγο θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ

Επεξεργαστής: Intel Core i5-2450M (2.50 GHz), με 3MB L3 cache.

Οθόνη: Αντιανακλαστική 15,6" HD LED TFT, σε ανάλυση 1366 x 768 pixel.

Μνήμη: 6GB DDR3 στα 1333MHz.

Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA, 5400RPM.

Οπτικός Δίσκος: DVDRW double-layer.

Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GT 520MX με 1 GB αυτόνομης μνήμης.

Κάρτα δικτύου: 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet, Wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0.

Θύρες επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 4-in-1 card reader (SD, SDHC, SDXC, MMC), 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x headphone-out, 1 x mic-in, 1 x DC-In.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη Web κάμερα και μικρόφωνο.

Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με HD Audio.

Διαστάσεις: 367 x 243 x 27 mm.

Βάρος: 2.3 kg.

Μπαταρία: 6-cell Li-ion.

Δημοσ.

Ωραίο σύστημα είναι εάν σου κάνει για τη χρήση που το θες & η τιμή του, το μόνο που το ''ρίχνει'' είναι ότι έχει αργό δίσκο αλλά μπορεί να σε συμφέρει να το αλλάξεις ή να σου κάνει αυτός.

Δημοσ.

Ωραίο σύστημα είναι εάν σου κάνει για τη χρήση που το θες & η τιμή του, το μόνο που το ''ρίχνει'' είναι ότι έχει αργό δίσκο αλλά μπορεί να σε συμφέρει να το αλλάξεις ή να σου κάνει αυτός.

Το θέλω για ίντερνετ και λίγο photoshop και Windows Maker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε νομίζω και σε σχέση με το photshop είναι εντάξει εάν η τιμή του είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τι τρέχει αυτή τη στιγμή στην αγορά .. σαν εταιρεία την εμπιστεύομαι εγώ.

Ρε συ λίγα είναι τα 200e  :shifty:  αλλά εσύ θα ξέρεις χωρίς να σε αποθαρρύνω εννοείται. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε νομίζω και σε σχέση με το photshop είναι εντάξει εάν η τιμή του είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τι τρέχει αυτή τη στιγμή στην αγορά .. σαν εταιρεία την εμπιστεύομαι εγώ.

Ευχαριστώ από 600€ το βρήκα 200€

Δημοσ.

Λογικά θα εννοείς για φορητο υπολογιστή;

Είναι refurbished το μηχάνημα;

Με τα ίδια χαρακτηριστικα( ακριβώς ιδιο επεξεργαστή) έχω 1 Lenovo T410 και με τη προσθηκη ενός σκληρού SSD, το μηχάνημα απο ταχύτητες πηγαινει μια χαρά και για τη χρηση που το θέλω με βγάζει ακόμη 2 έτη.

Δημοσ.

Λογικά θα εννοείς για φορητο υπολογιστή;

Είναι refurbished το μηχάνημα;

Με τα ίδια χαρακτηριστικα( ακριβώς ιδιο επεξεργαστή) έχω 1 Lenovo T410 και με τη προσθηκη ενός σκληρού SSD, το μηχάνημα απο ταχύτητες πηγαινει μια χαρά και για τη χρηση που το θέλω με βγάζει ακόμη 2 έτη.

Είναι μεταχειρισμένο ναι! Οπότε θα με βολέψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...