stefancosmos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Θέλω μια γνώμη για το συγκεκριμένο το laptop το βρήκα σε καλή τιμή δείτε λίγο θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ Επεξεργαστής: Intel Core i5-2450M (2.50 GHz), με 3MB L3 cache. Οθόνη: Αντιανακλαστική 15,6" HD LED TFT, σε ανάλυση 1366 x 768 pixel. Μνήμη: 6GB DDR3 στα 1333MHz. Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA, 5400RPM. Οπτικός Δίσκος: DVDRW double-layer. Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται. Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GT 520MX με 1 GB αυτόνομης μνήμης. Κάρτα δικτύου: 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet, Wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0. Θύρες επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 4-in-1 card reader (SD, SDHC, SDXC, MMC), 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x headphone-out, 1 x mic-in, 1 x DC-In. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη Web κάμερα και μικρόφωνο. Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με HD Audio. Διαστάσεις: 367 x 243 x 27 mm. Βάρος: 2.3 kg. Μπαταρία: 6-cell Li-ion.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο σύστημα είναι εάν σου κάνει για τη χρήση που το θες & η τιμή του, το μόνο που το ''ρίχνει'' είναι ότι έχει αργό δίσκο αλλά μπορεί να σε συμφέρει να το αλλάξεις ή να σου κάνει αυτός.
stefancosmos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο σύστημα είναι εάν σου κάνει για τη χρήση που το θες & η τιμή του, το μόνο που το ''ρίχνει'' είναι ότι έχει αργό δίσκο αλλά μπορεί να σε συμφέρει να το αλλάξεις ή να σου κάνει αυτός. Το θέλω για ίντερνετ και λίγο photoshop και Windows Maker
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε νομίζω και σε σχέση με το photshop είναι εντάξει εάν η τιμή του είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τι τρέχει αυτή τη στιγμή στην αγορά .. σαν εταιρεία την εμπιστεύομαι εγώ. Ρε συ λίγα είναι τα 200e αλλά εσύ θα ξέρεις χωρίς να σε αποθαρρύνω εννοείται. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
stefancosmos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ε νομίζω και σε σχέση με το photshop είναι εντάξει εάν η τιμή του είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τι τρέχει αυτή τη στιγμή στην αγορά .. σαν εταιρεία την εμπιστεύομαι εγώ. Ευχαριστώ από 600€ το βρήκα 200€
meletis_m Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Λογικά θα εννοείς για φορητο υπολογιστή; Είναι refurbished το μηχάνημα; Με τα ίδια χαρακτηριστικα( ακριβώς ιδιο επεξεργαστή) έχω 1 Lenovo T410 και με τη προσθηκη ενός σκληρού SSD, το μηχάνημα απο ταχύτητες πηγαινει μια χαρά και για τη χρηση που το θέλω με βγάζει ακόμη 2 έτη.
stefancosmos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Λογικά θα εννοείς για φορητο υπολογιστή; Είναι refurbished το μηχάνημα; Με τα ίδια χαρακτηριστικα( ακριβώς ιδιο επεξεργαστή) έχω 1 Lenovo T410 και με τη προσθηκη ενός σκληρού SSD, το μηχάνημα απο ταχύτητες πηγαινει μια χαρά και για τη χρηση που το θέλω με βγάζει ακόμη 2 έτη. Είναι μεταχειρισμένο ναι! Οπότε θα με βολέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα