Dominic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα αγορασα σημερα ενα Acer Aspire ES 15 και εχει προεγκατεστημενα τα linpus linux Προσπαθω να εγκαταστησω τα Windows 10 ,αλλα οταν μπαινω με F2 στο Boot μου εμφανιζει το UEFI boot με γκρι και δεν μπορω να το αλλαξω. Αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν μετα παταω F12 να μην μου εμφανιζει επιλογη να boot-αρει απο το usb μου. υπαρχει τροπος να το αλλαξω? μπορω να εγκαταστησω καποια αλλα windows περα απο τα 10,μηπως αυτα δεν ειναι συμβατα? ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Από κάτω έχει ένα ταμπελάκι με ποιο ακριβός μοντέλο έχεις για να σε βοηθήσουμε,γράψε το εάν θες , ρύθμιση λογικά θα είναι στο bios αλλά καλύτερα να ξέρουμε, σου βρήκα Site: να δεις απλά εσύ θα επιλέξεις μετά το usb
Dominic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εχω βρει το βιντεακι αλλα δυστυχως η επιλογη boot mode σε μενα ειναι γκρι και δεν ξεκλειδωνει το μοντελο ειναι το Asus Aspire ES 15 ES1-533-P9MW οπως δειχνει στο ταμπελακι
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το μοντέλο είναι μάλλον είναι το Acer Aspire ES 15 ES1-533-P9MW 1)disable secure boot 2)enable boot form usb devises εάν το εχεί και δες στο πεδίο exit εάν έχει κάτι σχετικό γι αυτό εάν δε το έχεις δοκιμάσει φτιάξε με Site: αυτό το usb διαφορετικά γράψε ένα dvd με windows και κανε τη δουλειά σου.
Dominic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 σου εστειλα σε φωτογραφιες τι επιλογες μου εχει. δυστυχως αυτες που μου γραφεις δεν τις εχει, ναι με rufus το εφτιαξα το φλασακι και εγω με επιλογες MBR patricion sceme for bios or UEFI-CSM File System: NTFS ISO Image
jumaru99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 σου εστειλα σε φωτογραφιες τι επιλογες μου εχει. δυστυχως αυτες που μου γραφεις δεν τις εχει, ναι με rufus το εφτιαξα το φλασακι και εγω με επιλογες MBR patricion sceme for bios or UEFI-CSM File System: NTFS ISO Image Φτιάξ' το ξανά με τις επιλογές που έχει για μόνο UEFI. Τσέκαρε το φλασάκι ότι bootάρει σε άλλα συστήματα. Δοκίμασε και άλλα ports ή άλλο φλασάκι.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 στην καρτέλα security τι επιλογές έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα