Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα ποια συσκευή. Συνήθως είναι στο κάτω μέρος του κινητού, εκεί που είναι η θύρα φόρτισης δίπλα.

Δημοσ.

Οι μικρές τρύπες είναι τα μικρόφωνα. Τα περισσότερα έχουν τουλάχιστον δύο, ένα κάτω κι ένα πάνω που είναι κυρίως για την ανοιχτή ακρόαση και για όταν γράφουν βίντεο νομίζω.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα αυτο και το ειχα απορια φανταζομαι το ιδιο συμβαινει και με τα ακουστηκα από εκεί περνούν και δίνουν ηχο σωστα ??

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα αυτο και το ειχα απορια φανταζομαι το ιδιο συμβαινει και με τα ακουστηκα από εκεί περνούν και δίνουν ηχο σωστα ??

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς εδώ. Ένα ακουστικό έχει εκεί που ακουμπάμε το αυτί όταν μιλάμε. Ηχεία ανάλογα, ένα ή δύο.

Δημοσ.

Όχι... Εννοώ τα Ακουστικά Ψείρες των κινητών τηλέφωνον αν συμβαίνει το ίδιο με τα κινητα αν περνουν από εκεί ήχο και γράφουν και αν όταν μιλάς στο κινητό ακούγεσαι από εκεί... πως το λενε;;!!!

Δημοσ.

εφόσον τα ακουστικά έχουν και μικρόφωνο,χρησιμοποιείται το μικρόφωνο των ακουστικών όσο είναι συνδεδεμένα.

Το μικρόφωνο στα ακουστικά(αν έχουν)βρίσκεται πιο κάτω απο το αριστερό ακουστικό,και πιθανότατα έχει ενα κομμάτι πλαστικό με μια μικρη τρύπα.

Αν τα ακουστικά ΔΕΝ έχουν μικρόφωνο(συνεπώς το βύσμα δεν έχει 3 "μαυρα κυκλάκια" ) αλλα 2 χρησιμοποιείται το μικρόφωνο της συσκευής.

Δημοσ.

εφόσον τα ακουστικά έχουν και μικρόφωνο,χρησιμοποιείται το μικρόφωνο των ακουστικών όσο είναι συνδεδεμένα.

Το μικρόφωνο στα ακουστικά(αν έχουν)βρίσκεται πιο κάτω απο το αριστερό ακουστικό,και πιθανότατα έχει ενα κομμάτι πλαστικό με μια μικρη τρύπα.

Αν τα ακουστικά ΔΕΝ έχουν μικρόφωνο(συνεπώς το βύσμα δεν έχει 3 "μαυρα κυκλάκια" ) αλλα 2 χρησιμοποιείται το μικρόφωνο της συσκευής.

Εγω παντως βλεπω 2 μικρα μαυρα κυκλακια στα ακουστηκα μου αυτή την στιγμή  https://www.skroutz.gr/s/9360611/Razer-Hammerhead-Pro-V2.html

Ένα πάνω στο μαυρο βαρελακι αν το λεω σωστα στο καλώδιο  και ένα κάτω στο βύσμα αυτό τι σημαίνει??

Δημοσ.

όπως τα βλέπεις στην εικόνα,αν τα συνδέσεις σε smartphone λειτουργει και το μικρόφωνο το οποιο 99,99% βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο μαυρο πλαστικό με τα + και -

τα αλλα 2 καλώδια με τα 2 μαυρα κυκλάκια ειναι για τα συνδέσεις στην κάρτα ήχου του υπολογιστή ώστε να έχεις και ακουστικά και μικρόφωνο.

Δημοσ.

Α Τωρα το ειδα.... τελικα το μαυρο πλαστικο βαρελακι εχει και ενα ακομη μαυρω κυκλακι πισω εγω εβλεπα μονο το μπροστα τοση ωρα ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...