Προς το περιεχόμενο

Iphone X welcome to the 2015 !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung με 4gb ram και 16mpixel καμερα εχω, αλλα ειναι η αληθεια ειναι οτι τα 3gb αλλιως ειναι στο android και αλλιως στο ios, επισης για τα mpιχel της καμερας oλοι γνωριζομαι οτι δεν παιζουν ρολο...  Aπο εκει και περα πληρώνεις το λειτουργικο και το μηλαρακι πισω... Και σε τιποτα δεν δικαιολογει την τιμη του, αλλα αυτο ειναι αλλο....

Δημοσ.

Εξήγησε μου κάτι απλό ...5ς με 1gb ram σπεκς (στα χαρτιά ) στον πάτο και γιατί δεν κολλάει σε φβ, ινστα , βαιμπερ σε αντίθεση με αντροιντ των δύο γκιγμα και 4+ πυρήνες που μόλις ανοιξουν βαριές εφαρμογές ακόμα και την κάμερα το λαγκ ,και τα φριζαρισματα κάνουν πάρτυ ; Μην μιλήσω για την κάμερα του 5ς 8mp και εικόνα σαφώς ανώτερη από 12mp σε midrange που οι φωτογραφίες είναι σαν oilpaint.

• Like 1
Δημοσ.

Samsung με 4gb ram και 16mpixel καμερα εχω, αλλα ειναι η αληθεια ειναι οτι τα 3gb αλλιως ειναι στο android στη Samsung και αλλιως στο ios, επισης για τα mpιχel της καμερας oλοι γνωριζομαι οτι δεν παιζουν ρολο...  Aπο εκει και περα πληρώνεις το λειτουργικο και το μηλαρακι πισω... Και σε τιποτα δεν δικαιολογει την τιμη του, αλλα αυτο ειναι αλλο....

Μικρή διόρθωση.

Επίσης η εικόνα λίγη σημασία έχει.

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Δημοσ.

Εξήγησε μου κάτι απλό ...5ς με 1gb ram σπεκς (στα χαρτιά ) στον πάτο και γιατί δεν κολλάει σε φβ, ινστα , βαιμπερ σε αντίθεση με αντροιντ των δύο γκιγμα και 4+ πυρήνες που μόλις ανοιξουν βαριές εφαρμογές ακόμα και την κάμερα το λαγκ ,και τα φριζαρισματα κάνουν πάρτυ ; Μην μιλήσω για την κάμερα του 5ς 8mp και εικόνα σαφώς ανώτερη από 12mp σε midrange που οι φωτογραφίες είναι σαν oilpaint.

Μιλάμε για το Iphone X αδερφέ κάτι μπέρδεψες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...