NIKOsVAIO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Οπως αναφεω και στον τιτλο, προκειται να προχωρησω σε αμεση αγορα φορητου. Διαθετω εως 1400 ευρω, και προσπαθω να βρω το καλυτερο δυνατο μηχανημα σε αυτα τα χρηματα. Ο υπολογιστης προοριζεται για 3d σχεδιο, μονταζ και βιντεο editing. Ειναι σωστο να κοιταζω σε gaming laptops? Θα ηταν καλο αν ο υπολογιστης ηταν σε design ultrabook, γιατι η φορητοτητα μου χρειαζεται πολυ. Εχω μια αλλεργία προς την Apple, χωρις ομως να την αποκλειω αν καταληξουμε οτι εκει ειναι η καλυτερη επιλογη μου. Ειχα βαλει στο ματι το νεο Xiaomi Mi Notebook Pro, ομως εχει την MX150 μεσα και με δυσκολεψε το γεγονος οτι βρηκα υπολογιστες με τη GTX1060 εντος του μπατζετ μου, που ειναι καλυτερη από,τι ειδα με διαφορα. (Σωστα?) Ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας!
NIKOsVAIO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα μεταφερθηκε στο τοπικ περι αγορας φορητων. 1
fsbmaniac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα μεταφερθηκε στο τοπικ περι αγορας φορητων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις