Προς το περιεχόμενο

PC case για 20+ δίσκους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-d8000/

Αυτό που έβαλα σαν link είναι full tower και μάλιστα διπλό. Αν ενδιαφέρεσαι για rackmount, δες εδώ https://www.xcase.co.uk/.

Από αυτούς έχω αγοράσει 4 caddies hot-swap των 5 δίσκων έκαστο, και έχω τροποποιήσει ένα Lian-Li που είχα βγάζοντας τα εσωτερικά τα δικά του. Υπάρχει ακόμα ένα warehouse στην Ολλανδία, είχα μιλήσει μαζί τους, πριν λίγα χρόνια, αν το θυμηθώ θα σας το πω.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως θα πάρω μεγάλους δίσκους. Χρειάζομαι 100TB/έτος.

Το Lian το 'χα δει, αλλά προτιμούσα κάτι σε rackmount που να μη στοιχίζουν όμως μια περιουσία. Το link που παραθέτεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. A million thanks.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως θα πάρω μεγάλους δίσκους. Χρειάζομαι 100TB/έτος.

Αδερφε, σβηνουμε και καμια σειρα/ταινια, αφου την δουμε. :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση με ταινίες. Δεν είναι για οικιακή χρήση η σύνθεση. Λες να βάλω ντουλάπα rack στο σαλόνι;

Δημοσ.

Ναι, τα είδα. Είναι από το site που παρέθεσε ο pettakos. Έχει πολύ ωραία κουτιά και το σημαντικότερο σε λογικές τιμές.

Δημοσ.

Υπάρχουν και storage caddies που μπαίνουν παντού (3 5,25=5hdd) αν θες κάτι πιο οικονομικό.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να "ξηλώσεις" το hdd rail απο παλιό full tower κουτί, ή να φτιάξεις εύκολα το δικό σου.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 3-4 κατοστάρικα για κουτί. Δεν θέλω θήκες επειδή το μηχάνημα προορίζεται για server με ενδιαφέρει όλο αυτό το πράγμα να είναι σουλουπωμένο, χωρίς καλώδια δεξιά αριστερά, με σωστό ventilation και ιδεάτά σε μια καμπίνα rack για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεδομένου δε, ότι λιαν συντόμως θα αρχίσουν να βγαίνουν 40TB δίσκοι, ενδεχομένως όλη η σύνθεση να με κρατήσει μια δεκαετία. Οπότε όσο πιο σωστά σχεδιασμένο είναι το κουτί τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχω στο μέλλον.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...