AndreasBole Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας εχω ενα μεγαλο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια.Χθες επεσε το κινητο μουψστο νερο και απο οσα εχω ακουσει το εβαλα μεσα στο ρυζι το εβγαλα σμρα και ολα κομπλε αλλα αυτο κρατησε για 5 λεπτα μετα η οθονη αρχησε να τρεμοπαιζει και καποια στιγμη εκλεισε ενω το κινητο ηταν ανοιχτο.αμα μπορει καποιος να μου δωσει μια συμβουλη ή να μου πει τι φταιει θα με βοηθουσε πολυ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Να σου πουμε τι φταιει?Το νερο δεν φτανει ας πουμε? Αυτο με το ρυζι δεν ειναι θαυμα εξ ουρανου...αλλωτε πιανει αλλωτε οχι.Αστο κ αλλο ειναι η μια λυση.Πηγαινε το σε τεχνικο ειναι η 2η. 1
Goriillaki5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 https://techguru.gr/episkeves-kiniton-smartphone/episkevi-vregmenou-kinitou/ Αυτο βρήκα σε αναζήτηση απο google. Μόνος σου τι να κάνεις; να το ανοιξεις και να το στεγνωσεις με πιστολάκι μαλλιών; Όσο το αφήνεις θα προχωρήσει η υγρασία το νερο πιο μέσα κτλπ απο ότι διάβασα . Ήδη έπρεπε να είχες πάει σε τεχνικό.. Η καθυστέρηση δε κάνει καλό. Ακριβο κινητό;ποιο; Σου εύχομαι να το σωσεις να ξαναφτιάξει.
AndreasBole Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει παιδια το κινητό μια χαρά μόνο ένα θέματακι έχω το ότι δεν πιάνει η καρτα σιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα