ultraxmode Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλουμε με ένα φίλο να φτιάξουμε ένα PC το οποίο θα παίζει με 4 οθόνες σε χρηματιστηριακό γραφείο. Παρακάτω τα στοιχεία : Ποσό που διαθέτουμε : 600 ευρώ (όχι παραπάνω) ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ τίποτα άλλο δεν θέλουμε.Χρήση υπολογιστή : Χρηματιστήριο (θα μπουν επάνω του 4 οθόνες)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚανέναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα μπουν 4 οθόνες επάνω του (DVI και VGA)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXIΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). AΘΗΝΑΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα καλύτερα (μαζί να γίνει και η συναρμολόγηση) Προτιμάμε eshop.gr .. δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μαζί τους στο παρελθόν. Αλλά και απο αλλού να είναι οκ, αρκεί να είναι καλό το κατάστημα και οικονομικά καλύτερο.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχουμε άδεια για Windows 10 Pro. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλο θα ηταν να πεις πως θα συνδεθουν οι οθονες αυτες για να ξερουμε τις θυρες
ultraxmode Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλο θα ηταν να πεις πως θα συνδεθουν οι οθονες αυτες για να ξερουμε τις θυρες Το έγραψα και παραπάνω.. οι 2 είναι DVI και οι 2 έχουν DSUB (VGA).. Ερώτηση.. με το εξής motherboard --> GA-B250-HD3P , μπορώ με μια επιπλέον κάρτα γραφικών να υποστηρίξω 4 οθόνες? Μπορούν να λειτουργούν μαζί η Onboard GPU με την εξωτερική GPU?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Για Gpu Nvidia NVS 510 με καταλληλα adaptors (απο ebay). Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα? NinjaTrader/Wave59 Pro η κατι παρομοιο δεν θα τρεχει? Θα εχει VPS?
ultraxmode Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ναι φυσικα.Θα τρεχει. Ομως εχω λυσει αυτα τα θεματα και ξερω οτι θα παιζουν, γιαυτο δεν τα ανεφερα.. για να μην μπερδεψω. Θυμαμαι παλιοτερα ειχα φτιαξει ενα pc με onboard vga και εξωτερικη vga και επαιζαν και οι δυο. Τωρα δεν γινεται αυτο? Περιεργο.. Για να ψαξω την nvs..
mechpanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα γίνεται, αυτή την δουλειά την κάνει το λειτουργικό. Το dsub είναι λίγο tricky βέβαια τώρα πλέον!
ultraxmode Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα γίνεται, αυτή την δουλειά την κάνει το λειτουργικό. Το dsub είναι λίγο tricky βέβαια τώρα πλέον! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Τελικά πήρα 2 κάρτες για να είμαι σίγουρος..
ultraxmode Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά υπάρχει και συνέχεια. Μου είπαν από το κατάστημα, ότι οι δύο κάρτες που παρήγγειλα, δεν θα παίξουν με 4 οθόνες. Είχα παραγγείλει τις VGA GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 210 GV-N210SL-1GI 1GB DDR3 PCI-E RETAIL. Μου λένε να πάρω ΜΙΑ κάρτα που να βγάζει 4 εξόδους.. και ξεκινάνε από 190 ευρώ.. Ισχύει ρε παιδιά..?
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω πως αυτό που θες να κάνεις θα μπορούσες να το κάνεις με μια AMD APU (Α8 7600) και μια εξωτερική κάρτα του στιλ RX 230 . Να το σιγουρέψω και σου λέω.
Looter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου γιατί δεν παίρνεις μια NVS510 από το ebay να τελειώνεις; Η κάρτα είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό που θέλεις , έχει 4 εξόδους mini display port. Το μόνο που κάνεις είναι να πάρεις του αντιστοιχους αντάπτορες ανάλογα τις οθόνες που έχεις. Επίσης πρόσεξε τι ανάλυση έχουν συνολικά οι οθόνες σου και ποια είναι η μαξ ανάλυση που σηκώνει η κάρτα. πχ. στην περίπτωση της NVS510 , σηκώνει μέχρι 4Κ , δηλαδή το καλύτερο setup είναι να έχεις 4 οθόνες FullHD. Αν θέλεις μια γρήγορη λύση και από την τοπική αγορά μπορείς να δεις και την παρακάτω κάρτα που σηκώνει 4 οθόνες : http://www.cosmodata.gr/product/219801/ Φιλικά. 1
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου γιατί δεν παίρνεις μια NVS510 από το ebay να τελειώνεις; Η κάρτα είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό που θέλεις , έχει 4 εξόδους mini display port. Το μόνο που κάνεις είναι να πάρεις του αντιστοιχους αντάπτορες ανάλογα τις οθόνες που έχεις. Επίσης πρόσεξε τι ανάλυση έχουν συνολικά οι οθόνες σου και ποια είναι η μαξ ανάλυση που σηκώνει η κάρτα. πχ. στην περίπτωση της NVS510 , σηκώνει μέχρι 4Κ , δηλαδή το καλύτερο setup είναι να έχεις 4 οθόνες FullHD. Αν θέλεις μια γρήγορη λύση και από την τοπική αγορά μπορείς να δεις και την παρακάτω κάρτα που σηκώνει 4 οθόνες : http://www.cosmodata.gr/product/219801/ Φιλικά. Αν οι 2 οθόνες είναι με d-sub 15πινο πως θα παίξει ? Νομίζω πως σε όλες τις λύσεις το πρόβλημα είναι η ύπαρξη 2 οθονών με D-SUB. Αυτό που ειχα σκεφτεί εγώ είναι crossfire ενός APU με μια R5 230 EYEFINITY σαν την παρακάτω που είναι ψιλοτσαμπέ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53317&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλει και 4η έξοδο από την μητρική με την ενσωματωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα