Προς το περιεχόμενο

icloud photos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

αποθήκευσα όλες μου τις photos και τα videos στο icloud και δεν έχω καμία στο κινητό.

Με εκνεύριζε γιατί όταν δεν είχα 3g ή wifi  οι φωτογραφίες ήταν θολές και έπρεπε να ανοίξω δεδομένα για να κατέβουν και να ανοίξουν κανονικά.

Αυτό γιατί συνέβαινε?

Επίσης τώρα που τις έχω στο icloud και δεν έχω τίποτα στο κινητό μπορώ χειροκίνητα να επιλέξω κάποιες και να τις ξαναπεράσω στο κινητό?

Πως γίνεται αυτό?

Επίσης πως θα μπορώ ότι νέο βγάζω να περνάει  αυτόματα και στο icloud χωρίς να μου βγάζει αυτή την θολούρα ?

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα, το iPhone ως Smartphone καθώς και τα υπόλοιπα στην αγορά, δεν έχουν κατασκευαστεί με στόχο την απενεργοποίηση των δεδομένων. Γιαυτό και ονομάζεται μάλιστα Smartphone είναι μια συσκευή που λειτουργεί 90% με χρήση Internet. Το iCloud όπως λέει και το όνομα είναι Cloud υπηρεσία = προσβάσιμη μέσω Internet. Όταν λοιπόν εσύ ανεβάσεις όλες τις φωτογραφίες σου στο σύννεφο και μετά τις διαγράψεις από την συσκευή, θα χρειαστείς ίντερνετ όπως είναι αναμενόμενο για να τις ξαναδείς αφού βρίσκονται στο σύννεφο. Τέλος οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αυτόματα στο iCloud αφού το χρησιμοποιείς όταν είσαι συνδεδεμένος με WiFi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...