Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι κατοχος οτε tv και λογο μιας πολυ καλης προσφορας απο την nova εκανα αιτηση για να την αποκτησω.Το προβλημα που εχω ειναι οτι ο τεχνικος της nova θελει να τρυπισει τιν τοιχο του σπιτιου για να βαλει το καλοδιο μεσα στο σπιτι...Ερωτηση δεν υπαρχει αλλος τροπος μεσο του καλοδιου απο το οτε tv με καποιο μικτη η διακλαδοτη ξερω εγω και μετα με ενα διαχωριστή να περασει το σημα μεσα στο σπιτι χωρις δευτερο καλοδιο και τρυπιματα?Ευχαριστω.  

Δημοσ.

εισαι κατοχοςς οτε tv που γι α μενα μεγα λαθος να πας σε νοβα παμε παρκατω

εγω θα χρησιμοποιουσα το ιδιο πιατο και καλωδιο μονο θια αλλαζα τον αποκωδικοποιητη ασε που θα του ερθει ποιο ευκολο του τεχνικου να μην εγκαταστησει πιατο αλλα να το ''γυρισει''.... στις καταληλες μοιρες της νοβα απο τον οτε....

Δημοσ.

Εμενα μου ειπανε στο κατάστημα το κουλο να βρω πιατο και δεκτη απο κανα συγγενή γιατι χρεωνουνε 10 το πιατο και 50 το δέκτη .

Μηπως να ανεβω ταρατσα και να μοιραστουμε κανα καλωδιο να τελειωνει ;

Δημοσ.

εισαι κατοχοςς οτε tv που γι α μενα μεγα λαθος να πας σε νοβα παμε παρκατω

εγω θα χρησιμοποιουσα το ιδιο πιατο και καλωδιο μονο θια αλλαζα τον αποκωδικοποιητη ασε που θα του ερθει ποιο ευκολο του τεχνικου να μην εγκαταστησει πιατο αλλα να το ''γυρισει''.... στις καταληλες μοιρες της νοβα απο τον οτε....

Δεν θα το κοψω το ΟΤΕ tv θα τα εχω και τα δυο.Του οτε  το συμβολαιο ληγη σε 3μηνες και μετα θα περιμενω την προταση τους αλλα εβαλα 3play nova και ετσι θα βαλω και την τηλεοραση.

Εμενα μου ειπανε στο κατάστημα το κουλο να βρω πιατο και δεκτη απο κανα συγγενή γιατι χρεωνουνε 10 το πιατο και 50 το δέκτη .

Μηπως να ανεβω ταρατσα και να μοιραστουμε κανα καλωδιο να τελειωνει ;

10 ευρω το πιατο ο δεκτης ειναι δωρεαν μου ειπαν εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το κοψω το ΟΤΕ tv θα τα εχω και τα δυο.Του οτε  το συμβολαιο ληγη σε 3μηνες και μετα θα περιμενω την προταση τους αλλα εβαλα 3play nova και ετσι θα βαλω και την τηλεοραση.

αρα θελεις και τα 2 ε οχι δεν γινετε θελεις ξεχωριστο καλωδιο και αποκωδικοποιητη και πιατο!

• Like 1
Δημοσ.

αρα θελεις και τα 2 ε οχι δεν γινετε θελεις ξεχωριστο καλωδιο και αποκωδικοποιητη και πιατο!

To διπλό LNB δεν το έχει ακούσει κανένας σας, έτσι...;
Δημοσ.

To διπλό LNB δεν το έχει ακούσει κανένας σας, έτσι...;

Το θεμα ειναι να μην τρυπήσει τον τοιχο να περασει μεσα απο το υπάρχων καλώδιο της κεντρικης εγκαταστασης .

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μην τρυπήσει τον τοιχο να περασει μεσα απο το υπάρχων καλώδιο της κεντρικης εγκαταστασης .

Έχεις ήδη δορυφορικό;
Δημοσ.

Ναι το αναφερω στην αρχικη μου ανάρτηση.

Ωραία. Αφού έχεις, χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο με 15 lnb.

Χρειάζεσαι απλά έναν τεχνικό που να ξέρει τι του γίνεται.

Ο novaτζής, δε θα στο κάνει, γιατί δε θέλει να μπλέξει.

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι κατοχος οτε tv και λογο μιας πολυ καλης προσφορας απο την nova εκανα αιτηση για να την αποκτησω.Το προβλημα που εχω ειναι οτι ο τεχνικος της nova θελει να τρυπισει τιν τοιχο του σπιτιου για να βαλει το καλοδιο μεσα στο σπιτι...Ερωτηση δεν υπαρχει αλλος τροπος μεσο του καλοδιου απο το οτε tv με καποιο μικτη η διακλαδοτη ξερω εγω και μετα με ενα διαχωριστή να περασει το σημα μεσα στο σπιτι χωρις δευτερο καλοδιο και τρυπιματα?Ευχαριστω.  

Δημοσ.

Θα ζητησω να μου τοποθετήσει την κεραία να την συντονίσει και να μου αφήσει το καλώδιο εξω απο το σπιτι .Θα φέρω δικο μου τεχνικό για να βρω ακρη χωρις την εύκολη λυση τρυπάμε τους τοίχους και αντε γεια...

Θα ζητησω να μου τοποθετήσει την κεραία να την συντονίσει και να μου αφήσει το καλώδιο εξω απο το σπιτι .Θα φέρω δικο μου τεχνικό για να βρω ακρη χωρις την εύκολη λυση τρυπάμε τους τοίχους και αντε γεια...

Δημοσ.

http://www.athensdigital.gr/doriforiki-lipsi/nova-otetv-se-ena-kalodio/

Δημοσ.

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο:

https://www.ergo-tel.gr/index.php?cPath=437_1327

Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου με καποιο διαχωριστή εσωτερικά.Αλλα μαλλον οι τεχνικοι,μεσα σε εισαγωγικά ,της νοβα εχουν την ευκολη λυση λιγο καλωδιο και μια τρυπα στον τοίχο....Παλιο καινουργιο το σπιτι στα @@...Αν θα περασει νερο μεσα μαζι με το καλωδιο στα@@ τους και παλι..Δικο τους ειναι το σπίτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...