maik19701970 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα ειχα συμβολαιο 2+2 χρονια(2 συμβολαιο -και αλλα 2 μετα απο ανανεωση)και εφυγα 1 μηνα πριν την συμπληρωση του 4 χρονου η vodafone μου ζητα 120 ευρω τι μπορω να κανω?αυτα λεει ο νομος που βρηκα2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994), άρθρο 3δ, οπου αναφέρει μεταξυ αλλων: " Εάν πρόκειται να συναφθεί σύμβαση εξ αποστάσεως μέσω τηλεφώνου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ή ταυτόχρονα την παροχή αγαθών και υπηρεσιών, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιβεβαιώσει την προσφορά του προς τον καταναλωτή, ο οποίος δεσμεύεται μόνον όταν υπογράψει την προσφορά ή έχει στείλει τη γραπτή συγκατάθεσή του. τι να κανω? εχει συμβει σε καποιον αναλογο?
bill2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 αυτός ο νόμος είναι 14 μέρες απο την ενεργοποιήση και όχι όποτε θέλεις για να φυγεις πρέπει να έχεις βλάβη όπου μετά κάνεις μια καταγγελία στο καταναλωτή η εεττ και τα πιστώνεσαι
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 απλα δεν επρεπε να φυγεις πιο νωρις.ενας μηνας ηταν.αν ειχες βλαβη που δεν λυνοταν ναι αλλα ετσι χυμα... 1
jkoukos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το κείμενο που παραθέτεις αφορά την αρχική σύμβαση σε νέα τηλεφωνική σύνδεση πάνω στην οποία δίνονται οι όποιες υπηρεσίες, όπου πολύ σωστά αναφέρει ότι χρειάζεται να υπάρχει ενυπόγραφο συμβόλαιο για να ισχύει. Σε περιπτώσεις ανανέωσης των υπηρεσιών δεν γίνεται νέο συμβόλαιο, αφού αυτό αφορά αποκλειστικά την τηλεφωνική γραμμή, πράγμα που είναι καθόλα νόμιμο εφόσον γίνει επιβεβαίωση μέσω ηχογραφημένης συνομιλίας.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς την πάτησες φίλε μου. Τι ψυχή είχε ένας μήνας να περιμένεις;
bill2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 σωστός δυστηχως δεν υπάρχει λόγος Μόνο αν είχες βλάβη αλλά για 1 μήνα την έβαψες
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Και στην βλαβη πρεπει να αποδειξεις οτι η βλαβη δεν μπορει να λυθει και οχι οτι βαριεσαι να περιμενεις να λυθει.μονο αν δεν λυνεται μπορεις να σπασεις το συμβολαιο.οτι πχ επαιζα 15 και τωρα 13 και ειναι βλαβη και δεν το φτιαχνουν οχι δεν ειναι λογος βλαβης για να σπασει το συμβολαιο διοτι κανεις δεν εγγυαται χ ταχυτητα αλλα ειναι εως.οποτε θελει προσοχη.
kakos84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Και στην βλαβη πρεπει να αποδειξεις οτι η βλαβη δεν μπορει να λυθει και οχι οτι βαριεσαι να περιμενεις να λυθει.μονο αν δεν λυνεται μπορεις να σπασεις το συμβολαιο.οτι πχ επαιζα 15 και τωρα 13 και ειναι βλαβη και δεν το φτιαχνουν οχι δεν ειναι λογος βλαβης για να σπασει το συμβολαιο διοτι κανεις δεν εγγυαται χ ταχυτητα αλλα ειναι εως.οποτε θελει προσοχη. εγω που εχο θεμα καθε βραδυ κρεμαει και μου ριχνει ταχυτηταμια δεν μπορο να το σπασο? απαντηση που πηρα ηταν οτι λογο φορτοσης γραμμης τις ωρες αυτες μου ειπε ο τεχνηκος αφου λεει ειναι οκ η γραμμη σουδεν μπορω να πω καποιο αλλο λογο
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 αν εχεις μικροτερη ταχυτητα υπαρχει περιπτωση να πιταρει το dslam εκτος αν βλεπεις το βραδυ μικροτερη ταχυτητα συγχρονισμου ή πολυ χαμηλο Margin σε συνδυασμο με πολλα errors στην γραμμη.αν το sync ειναι το ιδιο και απλα κατεβαζεις πιο αργα ναι τοτε πιταρισμενο dslam. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα