Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετα αν οτιδήποτε turbox ειναι σκουπίδι,άσχετα αν δεν έχω δώσει ποτέ δραχμή στο πλαίσιο και μάλιστα αυτό το χρωστάω εδώ στο insomnia που διαβάζω διάφορα παράπονα και καταγγελίες,δεν πρέπει να κρατάμε κ μιά πισινή όταν γράφει κάποιος που έκανε εγγραφή σήμερα γι αυτό το λόγο;

Ναι γιατι ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο καταστημα ειναι οκ με τους πελατες του και δεν κανει πραγματα που μας περιεγραψε ο φιλος οποτε ολοι εχουμε πεσει απο τα συννεφα για το καταστημα καθως δεν το συνηθιζει.

Γιατι να μην γραφτηκε σημερα να πει τον πονο του; Αμεσως να πειτε οτι ειναι κατασκοπος του απεναντι μαγαζιου.

Και εγω λεω οτι το Πλαισιο ειναι μονο για γομες και μολυβια (και παλι το συζηταμε) γιατι εχει περισσοτερο κυρος αυτο που λεω εγω που ειμαι εδω μεσα πανω απο 10 χρονια απο τον φιλο που ειναι φρεσκος;

Δημοσ.

Ναι γιατι ετσι και αλλιως το συγκεκριμενο καταστημα ειναι οκ με τους πελατες του και δεν κανει πραγματα που μας περιεγραψε ο φιλος οποτε ολοι εχουμε πεσει απο τα συννεφα για το καταστημα καθως δεν το συνηθιζει.

Γιατι να μην γραφτηκε σημερα να πει τον πονο του; Αμεσως να πειτε οτι ειναι κατασκοπος του απεναντι μαγαζιου.

Και εγω λεω οτι το Πλαισιο ειναι μονο για γομες και μολυβια (και παλι το συζηταμε) γιατι εχει περισσοτερο κυρος αυτο που λεω εγω που ειμαι εδω μεσα πανω απο 10 χρονια απο τον φιλο που ειναι φρεσκος;

Δε είπε κανείς ότι είναι καλό το πλαίσιο ούτε τον άνθρωπο κατάσκοπο εγώ είπα απλά να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί,μην επιτιθεσαι.
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση, αν ήταν samsung και έβλεπαν δηλαδή σπασμένη οθόνη πιστεύεις ότι θα σου άλλαζαν μπαταρία? Για να σε βοηθήσω η απάντηση είναι όχι, αν όντως ειν σπασμένη η οθόνη είσαι εκτός εγγύησης

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση, αν ήταν samsung και έβλεπαν δηλαδή σπασμένη οθόνη πιστεύεις ότι θα σου άλλαζαν μπαταρία? Για να σε βοηθήσω η απάντηση είναι όχι, αν όντως ειν σπασμένη η οθόνη είσαι εκτός εγγύησης

Αν διαβασες το αρχικο μνμ,δεν αρνηθηκαν να αλλαξουν μπαταρια. Αρνηθηκαν να αντικαταστησουν την συσκευη με καινουργια επειδη βρηκαν ραγισμα στην οθονη,το οποιο πεταγε εκτος εγγυησεως το συγκεκριμενο part... Απ'ο.τι γραφει,ακομα και μετα το ραγισμα,δεχονται να αλλαξουν την μπαταρια,απλα δεν υπαρχει

Δημοσ.

Συμφωνω... Αλλα δεν ειδα την ιδια απαντηση σου και σε θεματα του μπλα μπλα,οπου εκει οντως συμβαινει για τρολια.... Σορρυ για το οφφτοπικ,η αποψη μου περι τουβλων και λοιπων δηθεν "ελληνικων" μαρκων,εχει πολλακις γραφει

Sorry αλλά δεν κατάλαβα,γιά ποιά απάντησή μου μιλάς;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...