Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα αξίζει να κάνω αναβάθμιση  z170 μητρική και cpu 6600κ σε z370 και 8700κ η 8700  η πεταμένα χρήματα τα παιχνίδια που παίζω είναι battle grounds και lol και κάποιους καινούργιους τίτλους

Δημοσ.

Στο 95% των περιπτώσεων θα σου ρίχνει bottleneck η κάρτα γραφικών. Δηλαδή ότι cpu και να βάλεις πάνω θα σε κρατάει πίσω η κάρτα γραφικών.

Δυστυχώς το μόνο upgrade που έχεις με 480 είναι είτε 1070 είτε vega 56. Η 1070 δεν έχει νόημα με αυτή την οθόνη καθώς θα χαθεί το freesync και θα παίζει μέχρι 60fps τα οποία στα δίνει και η 580. Η vega 56 από Γερμανία την βρίσκεις στα 510 + 20 ευρώ μεταφορικά και πουλάς την 580 (θα φύγει πολύ εύκολα).

Το μόνο swap που έχει νόημα να κάνεις είναι αυτό.

(μιλάμε για παιχνίδια αποκλειστικά)

Δημοσ.

Στο 95% των περιπτώσεων θα σου ρίχνει bottleneck η κάρτα γραφικών. Δηλαδή ότι cpu και να βάλεις πάνω θα σε κρατάει πίσω η κάρτα γραφικών.

Δυστυχώς το μόνο upgrade που έχεις με 480 είναι είτε 1070 είτε vega 56. Η 1070 δεν έχει νόημα με αυτή την οθόνη καθώς θα χαθεί το freesync και θα παίζει μέχρι 60fps τα οποία στα δίνει και η 580. Η vega 56 από Γερμανία την βρίσκεις στα 510 + 20 ευρώ μεταφορικά και πουλάς την 580 (θα φύγει πολύ εύκολα).

Το μόνο swap που έχει νόημα να κάνεις είναι αυτό.

(μιλάμε για παιχνίδια αποκλειστικά)

Κατσε.Αν η οθονη υποστηριζει 144hz ποιος σου ειπε οτι θα παιζει στα 60 με την 1070?

Και εγω freesync οθονη εχω με 1070 αλλα μια χαρα παιζει στα 75hz(που τοσα υποστηριζει max η δικια μου).

Ας μας πει ποια οθονη εχει παντως.

Περα απο αυτο,δε θα λεγα οτι ο 6600Κ ειναι πλεον για gaming και top.

Ο δικος μου στα 4,6 του ριχνει και ο δικος μου τα βρισκει σκουρα σε αρκετα παιχνιδια.Να ηταν ο 6700 ,θα σου λεγα οκ.

Οπως και να χει ξεκινας απο μια καρτα γραφικων ,απο 1070 και πανω και μετα κανε και ενα oc τον 6600 αν θες να ασχοληθεις.

Αν δε θες να ασχοληθεις,δες μη βρεις κανα 6700Κ απο τα συστηματα που βαζουν και πουλανε με το κιλο λογω coffeelake.

Δημοσ.

μια χαρά τα πηγαίνει 6600κ σε gaming δεν είχα πότε πρόβλημα 

Αφου μια χαρα τα πηγαινει ο 6600κ και δε εχεις προβλημα τοτε για ποιο λογο σκεφτεσαι για αναβαθμιση?

• Like 1
Δημοσ.

εγώ ρώτησα αν στην τελική αξίζει η αναβάθμιση.  το μόνο πρόβλημα που έχω είναι κάποιες φορές έχω ντροπ στα fps στο battle grounds και νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι θέμα του παιχνιδιού μιας που είναι κακό φτιαγμένο παιχνίδι

οθονη 

AOC G2770PF 27
Δημοσ.

Σαν αναβαθμιση αντικειμενικα ναι αξιζει αφου ο 8700k θεωρειται upgrade του 6600κ,ειδικα αν σου κατσει oc στα 5+.

Ομως ισχυει οτι το pubg εχει θεματα ακομα και με τον 8700κ , αρα δεν αξιζει η αλλαγη μονο για αυτο και το lol.

• Like 2
Δημοσ.

Σαν αναβαθμιση αντικειμενικα ναι αξιζει αφου ο 8700k θεωρειται upgrade του 6600κ,ειδικα αν σου κατσει oc στα 5+.

Ομως ισχυει οτι το pubg εχει θεματα ακομα και με τον 8700κ , αρα δεν αξιζει η αλλαγη μονο για αυτο και το lol.

Δε το ξερω το game,αλλα νομιζω πως θα ειχε μεγαλυτερο οφελος απο μια 1070.Και θα του εβγαινε σιγουρα φθηνοτερα.

Με το κοστος για 8700 παει και σε 1080,ειδικα αφου την 480 τη πουλαει και κανα 300αρι τωρα.

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να παει σε nvidia καρτα αφου εχει freesync monitor.

Επισης το παιχνιδι γενικα δεν αξιζει καμια παραπανω αναβαθμιση,εχει παρα πολλα θεματα τεχνικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...