Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα συστημα ηχειων 5.1 και μου χαλασε το subwoofer. Μπορω να συνδεσω τα ηχεια στο PC και να παραξουν ηχο χωρις αυτο? Σκεφτομαι να το κανω με καλωδια rca to jack. Θα μπορω να ακουω δυνατα ή ειναι χασιμο χρονου?

Επισης αν αγορασω ηχεια 2.1 και συνδεσω στς ελευθερες θυρες rca του woofer τα ηχεια 5.1 που εχω θα λειτουργησουν ή θα καούν και τα 2.1?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

για τι σύστημά 5.1 μιλάμε και τι ακριβώς σου χάλασε?

Ειναι ενα Trust SP6250K και οπως καταλαβαινω δεν φταιει το μπασο αλλα καποια απο τις εσωτερικες πλακετες. Κανει συνεχως πολυ εντονα παρασιτα και οταν ρυθμιζω ηχο ή μπασο γινονται πιο εντονα. Το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε πως δεν αξιζει να το φτιαξω, αλλα τα ηχεια λειτουργουν κανονικα.

Δημοσ.

Ειναι ενα Trust SP6250K και οπως καταλαβαινω δεν φταιει το μπασο αλλα καποια απο τις εσωτερικες πλακετες. Κανει συνεχως πολυ εντονα παρασιτα και οταν ρυθμιζω ηχο ή μπασο γινονται πιο εντονα. Το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε πως δεν αξιζει να το φτιαξω, αλλα τα ηχεια λειτουργουν κανονικα.

ε τότε χαμήλωσε το σαμπ τέρμα και δούλεψε το έτσι μην σου πω βγάλε και τα καλώδια απ το ηχείο του σαμπ μην τραβάει ρεύμα

Δημοσ.

το SUB σε αυτα τα ηχεια εχει διπλο ρολο.  ειναι ταυτοχρονα ενισχυτης και Subwoofer. 

πρεπει να καταλαβεις πρωτα ποιο απο τα 2 τμηματα φταιει. αν ειναι ο ενισχυτης, μαλλον δεν αξιζει. 

αν ειναι το Sub (το ηχειο δλδ), ισως μπορει να αλλαχτει το ηχειο, με μικρο σχετικα κοστος.  

τωρα αν αξιζει να τα φτιαξεις.....?  αναλογα..... αν το πας σε τεχνικο και σου παει κανα 50αρικο, καλυτερα να παρεις καινουρια....!!!! 

• Like 2
Δημοσ.

ε τότε χαμήλωσε το σαμπ τέρμα και δούλεψε το έτσι μην σου πω βγάλε και τα καλώδια απ το ηχείο του σαμπ μην τραβάει ρεύμα

Το εχω κανει και γινεται το ιδιο. Για το εδευτερο ερωτημα μου αν μπορω να τα συνδεσω σε 2.1 μπορεις να με βοηθησεις?

το SUB σε αυτα τα ηχεια εχει διπλο ρολο.  ειναι ταυτοχρονα ενισχυτης και Subwoofer. 

πρεπει να καταλαβεις πρωτα ποιο απο τα 2 τμηματα φταιει. αν ειναι ο ενισχυτης, μαλλον δεν αξιζει. 

αν ειναι το Sub (το ηχειο δλδ), ισως μπορει να αλλαχτει το ηχειο, με μικρο σχετικα κοστος.  

τωρα αν αξιζει να τα φτιαξεις.....?  αναλογα..... αν το πας σε τεχνικο και σου παει κανα 50αρικο, καλυτερα να παρεις καινουρια....!!!! 

Βασικα απο τις 2 πλακετες που εχει νομιζω εχει χαλασει εκεινη απο την οποια αλλαζω τον ηχο και την ενταση του μπασου(λογικα αυτη θα λειτουργει σαν ενισχυτης).

Σχετικα με το δευτερο ερωτημα μου εαν μπορω να τα συνδεσω σε ηχεια 2.1 μπορεις να με βοηθησεις?

Δημοσ.

δεν το καταλαβα αυτο με το 2.1....!!!  

τι ακριβως σκεφτεσαι να κανεις? τα 2,1 ηχεια δεν εχουν 6 καναλια ηχου, αλλα μονο 2 στην πραξη. αρα και μονο 2 εξοδους για ηχεια.  που θες να τα συνδεσεις?    

• Like 1
Δημοσ.

δεν το καταλαβα αυτο με το 2.1....!!!  

τι ακριβως σκεφτεσαι να κανεις? τα 2,1 ηχεια δεν εχουν 6 καναλια ηχου, αλλα μονο 2 στην πραξη. αρα και μονο 2 εξοδους για ηχεια.  που θες να τα συνδεσεις?    

Απλα λυπάται να πεταξει τα no name trust.

Δημοσ.

Να έλεγες ότι είναι τίποτα φοβερά ηχεία που θα σταθούν και αυτόνομα οκ αλλά για τα trust δεν αξίζει.

Δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις τίποτα από αυτά που λες. Ούτε μπορείς να συνδυάσεις τα ηχεία σου με άλλα ηχεία. Μιλάμε για απλά ηχεία υπολογιστή, που ενσωματώνεται στο sub o ενισχυτής.

Δεν είναι αυτόνομο sub που μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη μάρκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...