Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα 

θα παω το Η/Υ μου για καθαρισμα γιατι υπερθερμενεται αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω παει ποτε για επισκευη σε καταστημα...

Πως ειμαι εγω ασφαλης οτι δεν θα μπουνε στα αρχεια μου,φωτογραφιες,ιστορικο που μπορει να εχω αποθηκευμενους κωδικους κτλ?

Δημοσ.

Laptop είναι;

Οχι σταθερος υπολογιστης

βγαλε τον δισκο απο  πανω

Δηλαδη επειδη ειμαι και ασχετο πλασμα τελειως τους το παω και τους ζηταω το δισκο

Δημοσ.

Καλημερα 

θα παω το Η/Υ μου για καθαρισμα γιατι υπερθερμενεται αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω παει ποτε για επισκευη σε καταστημα...

Πως ειμαι εγω ασφαλης οτι δεν θα μπουνε στα αρχεια μου,φωτογραφιες,ιστορικο που μπορει να εχω αποθηκευμενους κωδικους κτλ?

Καταρχην η ερωτηση δεν ειναι χαζη αλλα σωστη. Οι επιλογες σου λοιπον, εφοσον προκειται για σταθερο pc ειναι οι εξης:

- Πριν τον πας ή κατα την επισκεψη σου στον τεχνικο, αφαιρεις τον δισκο απο το κουτι και τον κρατας σπιτι σου για να τον τοποθετησεις παλι μετα την ολη διαδικασια

- Εαν ο δισκος ειναι μοναδικος ή εαν θελεις να σου τσεκαρει και το συστημα ( λειτουργικο, καθαρισμα απο αρχεια σκουπιδια, ελεγχο για ιους κτλ ) ειτε καθεσαι διπλα στον τεχνικο ειτε αναγκαστικα τον αφηνεις και οτι γινει.

Δημοσ.

Καλημερα 

Εάν θα το πας σε ένα κατάστημα δεν τίθεται θέμα να σου πάρουν αρχεία προφανώς :) , εάν έχεις μέσα προσωπικά στοιχεία κτλ και δε θες αφαίρεσε τα και κράτησε τα σε δίσκο εάν έχεις όπως σου έγραψαν ή χρησιμοποιησε με ένα gmail το δωρεάν χώρο να τα κρατήσεις στο google drive.

Δημοσ.

Τι του λέτε μωρέ; Αφού βλέπετε πως δεν ξέρει να βγάλει ούτε το πλαινό. :P

Απλά πήγαινε τον εκεί και ζήτα τους τον δίσκο. Μην κάνεις τίποτα μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Στην  ουσια θα μου το καθαρισει απο μεσα...

Και εχω δυο σκληρους C και D

Αν εβαζα κωδικο για να μπεις?

Θα χρειαστει να μπει μετα στο συστημα το δικο μου?δεν θα μπορει να ελεγξει σαν guest λοαγριασμος την θερμοκρασια?

Δημοσ.

Αφού φοβάσαι τόσο πολύ τότε:

- Φωνάζεις έναν τεχνικό στο σπίτι σου και κάνει την δουλειά μπροστά σου. ή

- Πηγαίνεις σε κάποιο μικρό τοπικό κατάστημα και στο καθαρίζει επιτόπου μπροστά σου. (σε μεγάλο κατάστημα τύπου Πλαίσιο θα σου πουν να το αφήσεις εκεί)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...