john4ever7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω android και δεν ξέρω πως να συγχρονίσω το ημερολόγιο του facebook ώστε να βλέπω τις εκδηλώσεις και τα γενέθλια στο ημερολόγιο του κινητού (Samsung S8). Στα iPhone είχε μία επιλογή να συνδέσεις το ημερολόγιο του facebook, το επέλεγες και τελείωνες. Τώρα στο Samsung δεν το βρίσκω.
najinblue3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Site: click_me αν καταλαβα καλο αυτο ζητας
john4ever7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Site: click_me αν καταλαβα καλο αυτο ζητας Αυτό το έκανα και μου εμφανίζονται κανονικά οι εκδηλώσεις και τα γενέθλια στο google calendar στον υπολογιστή. Οταν όμως μπαίνω στο ημερολόγιο απο το κινητό δεν μου τα εμφανίζει.
najinblue3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εχεις συγχρονισει το google calendar στο κινητο με το ιδιο gmail? Εμενα ολα εμφανιζονται κομπλε. Βαλε To sync enabled απο το drop down menu
john4ever7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εχεις συγχρονισει το google calendar στο κινητο με το ιδιο gmail? Εμενα ολα εμφανιζονται κομπλε. Βαλε To sync enabled απο το drop down menu Την μέρα που το έκανα δεν μου εμφάνισε τίποτα. Σήμερα που πήγα να ξαναπροσπαθήσω, μου τα είχε εμφανίσει κανονικά. Ίσως να ήθελε να περάσει μια μέρα για να μου τα εμφανίσει. Τώρα λειτουργεί μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα