Προς το περιεχόμενο

Αγορά από Amazon.de μέ DHL Standard

TR-909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, όπως το λέει ο τίτλος έκανα μια αγορά από το Amazon.de στης 3 Οκτωβρίου και έχω από το tracking της παραγγελίας (από το site του Amazon.de) εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης την ερχόμενη Δευτέρα. Κάλεσα την DHL εδώ στην πόλη μου (Πάτρα) και μου είπαν πως θα έρθει μέσω ΕΛΤΑ, ισχύει αυτό?

Έπειτα δοκίμασα με το tracking number και στην ιστοσελίδα για τις αποστολές με DHL Standard που δίνει το Amazon (https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201650320) η οποία είναι:

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=de

και δεν βγάζει καμμία ενημέρωση.

Έστειλα email στο support της DHL και δεν έχω λάβει καμμία απάντηση πλην του αυτοματοποιημένου μηνύματος ότι το παρέλαβαν και θα μου ...απαντήσουν.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία και ίσως μπορεί να μου εξηγήσει τι τελικά συμβαίνει? Να ελπίζω ότι θα παραλάβω το δέμα μου τη Δευτέρα?  ^_^

Ευχαριστώ!

post-247987-0-36630000-1507798572_thumb.png

post-247987-0-57439400-1507798918_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αρχικα μην "πρηζεις" τους υπαλληλους απο την στιγμη που δεν εχει ερθει καν η μερα που περιμενεις το δεμα και επισης 1-2 το ακομη.

Απο την εμπειρια μου με Amazon ερχονται παντα στην ωρα τους και αν εχεις 1-2 μερες καθυστέρηση ειναι εξαιτίας των ταχυδρομείων εδω. οποτε κανε υπομονη.

Για το tracking δεν ξερω να σου πω δεν ειχα ποτε θεμα με το να δειχνει αποτελεσματα.

ΥΓ: για να σου δωσω να καταλαβεις γιαοταν μπαινει το δεμα Ελλαδα, εχω κανει παραγγελια Κυριακη και παραδοση λεει Παρασκευη, παρασκευη στις 3-4 το μεσημερι παιρνω Αθηνα να ρωτησω για το δεμα και μου δινουν κωδικο της Γενικης Ταχυδρομικης που συνεργαζονται στο νησι, τους παιρνω τηλεφωνο και ρωταω για το δεμα και μου λεει "α ναι εδω ειναι", της απανταω "ωραια, και γιατι δεν ειναι εδω?", μου εδωσε την κορυφαια απαντηση οτι δεν ξερουμε που ειναι αυτη η οδος και επειδη επρεπε να με καλεσουν πρωτα θα το φερουν αυριο. Πηγα μονος μου και το πηρα επιτοπου..

Απ'ότι κατάλαβα έχεις βάλει το απλό ταχυδρομείο οπότε θα σου έρθει με τα ΕΛΤΑ.

Για το αν θα το παραλάβεις την Δευτέρα εξαρτάται, εγώ θυμάμαι πιο παλιά που τα έβαζα με απλό αργούσαν μερικές μέρες παραπανω απο την εκτιμώμενη. Γι'αυτό τώρα βάζω πάντα express όταν παραγγέλνω.

Επέλεξα DHL Standard το οποίο μάλλον είναι απλό ταχυδρομείο - στερνή μου γνώση κτλπ. Το ερώτημα αφορά κυρίως τον μηχανισμό tracking. Έχει κάποια ισχύ αυτό το νούμερο που μου έδωσαν ή είναι απλά διακοσμητικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...