logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Και εσυ παντογνωστης και ξερεις τι εχει-ειχε ο καθενας,καθως και τις γνωσεις του? Χαραμιζομαστε ρε παιδια εδω στην Ελλαδα... από αυτά που γράφονται καταλαβαίνω μια χαρά πότε κάποιος θέλει να δικαιολογήσει την επιλογή του αναπαράγοντας γνωστούς μύθους από την άλλη δεν έχω και κανένα καημό να πείσω κάποιον να κάνει αυτό που κάνω εγώ, εγώ μια χαρά είμαι εδώ και αρκετό καιρό με τις amd μου και δεν έχω κανένα παράπονο ή λόγο να τις αλλάξω ούτε θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω κάποιο μειονέκτημα για τις πράσινες. ας πάρει ο καθένας αυτό που γουστάρει, δεν χρειάζεται να το αιτιολογήσει με αρλούμπες όπως τον λογαριασμό της δεη ή τις θερμοκρασίες..
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κατσε,στο furmark το cpu καθεται,αρα λογικο δεν ειναι στο gaming να τραβηξει παραπανω συνολικα το συστημα? Μπορει η nvidia να κανει καλυτερη διαχειριση και να καταναλωνει στο gaming λιγοτερο η καρτα,δε βλεπω κατι το περιεργο. Εδω βλεπουμε τι γινεται με το udnervolting και στις μεν και στις δε.Εαν το εχει δουλεψει λιγο καλυτερα ο ενας απο τους δυο στους drivers,ε να η διαφορα. Θα μπορούσε να ισχύει, όντως. Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω πως από εκεί που η κάρτα τα έδινε όλα και το υπόλοιπο σύστημα καθόταν, τώρα που η κάρτα ζορίζεται συνολικά (βάλε και τη RAM) και επιπλέον τραβάει και CPU/RAM/Cooler στο τέρμα στο BF1, έχει τόσο μικρότερη κατανάλωση η 1070 ενώ η VEGA συνεχίζει και τρώει το καταπέτασμα. Πόσο έριξε, δηλαδή? Το BF1 είναι απαιτητικό...δεν νομίζω να την αφήνει την κάρτα χαλαρή, όπως και το υπόλοιπο σύστημα. Stock εκδόσεις είναι και τα δύο υποτίθεται...δεν έχει undervolt ή οτιδήποτε.
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλά για τις καταναλώσεις τα έχουμε πει στο θέμα των Vega, μια καραμέλα είναι για αυτούς που έχουν OCD με τα Wattόμετρα, out-of-the-box οι διαφορές δεν είναι σημαντικές.
seithan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Επειδή η AMD πέφτει μέσα πάντα στις ανακοινώσεις περί χρονικών ορίων, μισό να παίξω λίγο το οργανό μου:
teomaniacos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 παιδια βλεπουμε την ΑΜD να προσπαθει τουλαχιστον οσο αφορα τις VEGA...εξάλλου το ειχαν πει οτι δεν 8α ειναι καρτες σαν 1080τι ...απλα το 8εμα αυτο που εχει γινει τωρα με την τιμη λόγο της μεγάλης ζήτησης ...οσον αφορα τις νεες συγκριτικα με τις VOLTA (Nvidea ) πιστευω παλι το ιδιο 8α γινει με τις τωρινές ...πάραυτα ειναι καλος ο ανταγωνισμός!
GLA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Είδε αυτά, η driver version αναφέρεται επίσης, 387.92, βελτίωσε DX12 επιδόσεις σε μερικά αν δεν κάνω λάθος. Ναι αυτό είδα ευχαριστώ πολύ.
strawman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 γελάω κάθε φορά με τα πανίσχυρα επιχειρήματα της κατανάλωσης, ζέστης και driver... ειδικά από άτομα που δεν είχαν ποτέ τους amd και δεν έχουν ιδέα πόσο πάει η κιλοβατώρα Εμενα παντως ανετα μπορεις και να με αποκαλεσεις AMD fanboy αλλα πηρα την 1060 αντι για την 480 λογω θερμοκρασιας / καταναλωσης. Δεν ειναι μονο θεμα ποσο σου κοστιζει το ρευμα, ειναι και ο θορυβος. Το καλοκαιρι την κανω undervolt σκεψου για να μην μου ζαλιζει τα αυτια.
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η δική μου 480 που δεν περνάει ποτέ τους 70 και δεν κάνει σοβαρό θόρυβο είναι μάλλον χαλασμένη λοιπόν.. ή απλά κοίταξα ποια έχει την καλύτερη ψύξη (ή από τις καλύτερες έστω) και δεν βρήκα ότι τυχαία πήρα μπροστά μου; Εσύ πήρες την 1060 γιατί διάβασες ότι ζεσταίνεται η 480; (Πες μου ότι δεν μιλάς για reference...)
strawman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Η δική μου 480 που δεν περνάει ποτέ τους 70 και δεν κάνει σοβαρό θόρυβο είναι μάλλον χαλασμένη λοιπόν.. ή απλά κοίταξα ποια έχει την καλύτερη ψύξη (ή από τις καλύτερες έστω) και δεν βρήκα ότι τυχαία πήρα μπροστά μου; Εσύ πήρες την 1060 γιατί διάβασες ότι ζεσταίνεται η 480; (Πες μου ότι δεν μιλάς για reference...) Oχι, πηρα την 1060 γιατι εχουν παρομοιες επιδοσεις σε παρομοια τιμη ενω η 1060 καταναλωνει λιγοτερο. Οποτε, ποιος ο λογος να αγοραζα 480? 1
adtakhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πως το κάνει με τις Vega που καίνε πολύ παραπάνω από τις nvidia οι οποίες τα πηγαίνουν και καλύτερα σε gaming? Μόνο για mining κάνουν οι Vega και οι 580 570 λόγω πολλών πυρήνων. Οι Vega είναι sold out άλλου, δεν τους νοιάζει το gaming ... Τις εταιρίες τις νοιάζει να βρουν κοινό να πουλήσουν. Η AMD το κατάφερε αυτό και αν είναι σε compute, gaming η σκάψιμο, λίγο τους ενδιαφέρει. Άντε να δούμε NaVI με MCM σχεδίαση ΠΑΡΕΑ με RYZEN 2 πυρήνες και HBM 3.0 να κλάψει όλος ο ντουνιάς !!! Navi IGP + Ryzen 2 + HBM 3.0 + HUMA + HSA + ενα Infinity Fabric να κάνει την εξωτερική Navi να συνδέεται με την εσωτερική του APU σαν ενιαία κάρτα και ΠΟΝΟΣ παντού. Το έχετε σκεφτεί αυτό το σενάριο ? Να μπορούν τα αρθρώματα CCX των NaVI να συνδέονται με τα αρθρώματα εξωτερικής απάθειας και με την HBM και το HUMA να κοπούν όλες οι διπλό εγγραφές μνήμης με την μνήμη να είναι κοινή για CPU και GPU ? Ούτε DDR5 στο mobo ούτε τίποτα. Βάλτε και απλή DDR ... Δεν θα νοιάζεται κανεις. Κάπως έτσι αλλάζεις την αγορά. Και μάλλον για αυτό η Intel πληρώνει να βάλει VEGA/NAVI στους CORE .... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2017 από adtakhs
logistoulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Oχι, πηρα την 1060 γιατι εχουν παρομοιες επιδοσεις σε παρομοια τιμη ενω η 1060 καταναλωνει λιγοτερο. Οποτε, ποιος ο λογος να αγοραζα 480?Τα παραπάνω GB vram είναι μάλλον πιο σημαντικά στο gaming από 20 ψωροβατ αν θες να πιάσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά ο καθένας έχει προφανώς διαφορετικά κριτήρια..
Black Demis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ήδη το κάνει φίλε μου!!! με 5000 βαθμους!! + πληρώνεις φόρο πολυτέλειας στην DEH
angelfacekiller Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Αν και πάντα ήμουν fan της Ati/AMD οφείλω να πώ ότι η εταιρία έχει μπερδέψει την βούρτσα με την τσατσάρα. Προσπαθεί να βγάλει τέρατα κάρτες χωρίς να τις υποστηρίζει κανείς μιας και δεν έχει SDK για αυτές. Ας αφιερώσει μερικά εκατομμύρια καλύτερα σε μαρκετινγ και συνεργασίες παρά σε έρευνα με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Καμιά φορά είναι καλύτερο να ξέρεις ποιός είσαι και που φτάνεις παρά να το παίζεις καμπόσος. Γιατί να πάρω AMD όταν χάνω όλες τις δυνατότητεςγια parallel processing στο MatLab και στην R. https://www.mathworks.com/products/availability.html#DM Μόνο για τα παιχνίδια? έχει και η nVidia κάρτες και θα μείνω εκεί γύρω που μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Τώρα πως φτάσατε στις κιλοβατώρες δεν κατάλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα