Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και δεν είναι το μόνο παιχνίδι φίλε μου.. επίτηδες για να τα ακουμπάμε στην nvidia...

Y.Γ το βίντεο αυτό βγήκε πάνω απο 2 χρόνια πριν έκτοτε και η ΑΜD έχει αντίστοιχο προϊόν με το shadowplay και το λένε ReLive.

τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους,αν κάνανε τα παιχνίδια πιο ελαφριά (που έχει αποδειχτεί θεαματικά στις κονσόλες) απλά δεν θα πουλάγανε ακριβές κάρτες, μια 1060ti είναι σε θέση να τα παίξει όλα 4k@60fps θεωρητικά αν αναλογιστείς τι μπορούν να κάνουν οι κονσόλες με πολύ πιο αργές gpus και επεξεργαστές, και αυτά περί optimize και διαφορετικό hardware μπούρδες είναι , αλλιώς δεν θα μπορούσαν να πουλάνε κάρτες 500 ευρώ και να αλλάζεις κάθε 2-3 χρόνια γιατί δεν θα χρειάζονταν.

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σχεση εχει η θερμοκρασια που λιωνει το καλαι?

Δηλαδη αν δε φτασει 300 βαθμους το gpu ειμαστε οκ?

Ε ρε τι διαβαζουμε...

Ναι αυτό ακριβώς σημαίνει ότι αν δεν φτάσει 300 βαθμούς είσαι οκ...

Γενικά (τώρα διόρθωσε με αν έχει αλλάξει η φυσική απ'όταν πήγαινα εγώ σχολείο)

Αν δεν μεταβληθεί σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο η φυσική του δομή για τον οποιοδήποτε λόγω (λιώσει σκουριάσει κτλ) τότε αυτό το αντικείμενο συνεχίζει να έχει τις ίδιες ιδιότητες με πριν..

Αν σε έναν μηχανισμό όλα τα αντικείμενα που τον αποτελούν συνεχίζουν να έχουν τις ίδιες ιδιότητες με πριν τότε ο μηχανισμός λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. αυτό λέει η λογική.

βέβαια στις GPU συγκεκριμένα εκτός απο Hardware υπάρχει και software που μπορεί να κρεμάσει αν πχ κάποιο bit δεν έχει την αναμενόμενη μορφή (0 ή 1)  και αυτό μπορεί να γίνει επειδή (αναλόγως το υλικό πχ χαλκός) οι ηλεκτρομαγνητικές του ιδιότητες αλλάζουν με την θερμοκρασία οπότε ναι ίσως υπάρξει πρόβλημα στο software (απο υψηλού επιπέδου πχ OS και bios έως και χαμηλού πχ microcode στην GPU)

Αλλά ακόμη και έτσι

1) τέτοιο πρόβλημα αποκλείεται να εμφανιστεί σε θερμοκρασίες της γειτονιάς των 80 βαθμών Κελσίου.... 

2) υπάρχουν ήδη μηχανισμοί τοσο στην μητρική όσο και στην ίδια την κάρτα που αν πλησιάσει η κάρτα ή ο υπολογιστής σε τέτοιο σημείο τότε σε πρώτη φάση να κοπούν οι επιδόσεις και αν δεν πέσει η θερμοκρασία και συνεχίζει να πλησιάζει το επικίνδυνο αυτό επίπεδο τότε να σβήσει αυτόματα ο υπολογιστής

3) Αν συμβεί κάτι τέτοιο και έστω δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί ασφαλείας που διακόπτουν την λειτουργία τότε απλά με ενα φλασάρισμα πχ του bios της κάρτας ή επανεγκατάσταση των οδηγών ή επανεγκατάσταση των windows (ανάλογα πού έτυχε να συμβεί ζημιά λόγω του corrupt data) το hardware θα συνεχίζει να δουλεύει άπταιστα σαν καινούργιο...

γιατί όπως είπαμε και πάνω μόνο σε θερμοκρασίες ~200-400 βαθμών Κελσίου θα υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι το hardware.

Τα επιχειρηματα σου ειναι ενα crysis 2?

Το Crysis to witcher το fallout (για τα οποία ήδη σήκωσα video) αλλά επίσης και τα  batman και γενικά όλα όσα γίνονται με gameworks.

Θες να μου πεις δηλαδη γιατι σε κανενα amd optimized game και παλι δε δειχνουν τα παραπανω TF τους?

Καταρχήν είπαμε δεν υπάρχουν AMD optimized παιχνίδια.

Και γενικά σε όσα παιχνίδια δεν ειναι με gameworks η AMD συνήθως έχει καλύτερο framerate εξ αρχής

η μετά απο καιρό (ακριβώς γιατι δεν ήταν optimized αλλά σιγά σιγά προστίθεται optimization)

Αυτό που χαριτολογώντας ονομάζεται AMD finewine technology (όπως το καλό κρασί καλυτερεύει με το πέρας του καιρού έτσι και οι επιδόσεις των καρτών της AMD -ακριβώς γιατι δεν υπήρχε optimization αλλά σιγά σιγά προστέθηκε- )

πχ

To πιο πρόσφατο παράδειγμα το είδαμε με την RX 480 όπου στην αρχή ακόμη και η GTX 970 την ξεπερνούσε ενώ αργότερα πάτησε την 1060 6GB (ή οποία είναι σαν μια GTX 980)

Αλλά εγώ θα σε ρωτήσω το άλλο....

Εφόσον κατα εσένα δεν είναι γρηγορότερες οι AMD κάρτες τότε ΠΩΣ γίνεται οι miners να προτιμούν AMD??

είναι βλάκες και προτιμούν να ξοδεύουν περισσότερο ρεύμα για λιγότερες επιδόσεις;;;

δεν υπάρχουν drivers που να φτιάχνονται ειδικά για cudacores (υπάρχουν )

απλά όταν έχεις γρηγορότερο hardware και θέληση να γράψεις software που να το εκμεταλλεύεται τότε θα νικήσει ο γρηγορότερος...

Δημοσ.

Θα τα παρω ενα ενα.

Ναι αυτό ακριβώς σημαίνει ότι αν δεν φτάσει 300 βαθμούς είσαι οκ...

Μονο με αυτο φαινεται τι ξερεις.

Αμα ειναι βγαλε τη ψυκτρα απο το cpu-gpu σου.

300 βαθμους δε θα φτασουν,αλλα δε ξερω ποσο θα ζησουν.Δηλαδη αν θα ειανι δευτερολεπτα η λεπτα,γιατι για απροβληματιστη κιολας λειτουργια,δεν...

(όπως το καλό κρασή καλυτερεύει με το πέρας του καιρού έτσι και οι επιδόσεις των καρτών της AMD -ακριβός γιατι δεν υπήρχε optimization αλλά σιγά σιγά προστέθηκε- )

Μα κατσε,πιο πανω ελεγες οτι σε software η amd ειναι ενα βημα πανω.Τοτε πως βγαινουν οι καρτες της και παιρνουν μετα επιδοσεις και της nvidia βγαινουν οκ στο launch?χμ...

Εφόσον κατα εσένα δεν είναι γρηγορότερες οι AMD κάρτες τότε ΠΩΣ γίνεται οι miners να προτιμούν AMD??

Ξερω γω?Μηπως γιατι το οτι εχει καλες επιδοσεις στο mining δε σημαινει πως θα ειναι εξισου καλες και στο gaming?

Σα να μου λες,το volvo φορτηγο μου τραβαει 3 τονους πιο καλα απο το porsche σου,αρα θα ειναι και πιο γρηγορο στο 400αρι.

Δημοσ.

Θα τα παρω ενα ενα.

Μπας και καταφέρεις να βγάλεις κάτι out of context ή επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις την συλλογική εικόνα;

Μονο με αυτο φαινεται τι ξερεις.

Συμφωνώ :)

Αμα ειναι βγαλε τη ψυκτρα απο το cpu-gpu σου.

300 βαθμους δε θα φτασουν,αλλα δε ξερω ποσο θα ζησουν.Δηλαδη αν θα ειανι δευτερολεπτα η λεπτα,γιατι για απροβληματιστη κιολας λειτουργια,δεν...

Σωστά 300 βαθμούς δεν θα φτάσουν :)

γιατι θα σβήσει το PC πολύ πριν φτάσουν κάποιο επικίνδυνο σημείο.. αν δεν έσβηνε θα φτάνανε έως το σημείο που θα λιώσει κάθε τι που κλίνει το κύκλωμα (που ειναι ο λόγος που θα αυξάνεται η θερμοκρασία) δηλαδή άνετα έως 400 C

μόνο σου τα λες και δεν τα καταλαβαίνεις..

εφόσον έχεις απροβλημάτιστη λειτουργία σημαίνει αυτόματα πως και η θερμοκρασία σου είναι jet δηλαδή αν βλέπεις 80 βαθμούς αλλά παίζεις μια χαρά είσαι εντάξει :)

Αν δεν ήσουν εντάξει αρχικά θα έπεφταν τα FPS δραστικά και αν δεν διορθωνόταν το πρόβλημα θα έσβηνε ο υπολογιστής... εφόσον τίποτα απο τα 2 δεν συμβαίνουν είσαι κομπλέ :)

έτσι bonus

Μα κατσε,πιο πανω ελεγες οτι σε software η amd ειναι ενα βημα πανω.Τοτε πως βγαινουν οι καρτες της και παιρνουν μετα επιδοσεις και της nvidia βγαινουν οκ στο launch?χμ...

Θα παραλλάξω κάτι που έγραψες εσύ σε εμένα πιο πάνω

"Μόνο με αυτό φαίνεται τι δεν ξέρεις"

Εδώ να καταλάβεις την διαφορά απο hardware και software δεν μπορείς... για hardware μιλούσα... το software το ανέφερα σαν τον λόγο που δεν φαίνεται το καλύτερο hardware της AMD γιατι να μιλάμε τόση ώρα για tessellation gameworks ktl (όλα αυτά software είναι και τα παιχνίδια ειναι software)

Ξερω γω?

Ξέρω ότι δεν ξέρεις και προσπαθώ τόση ώρα να στο δείξω αλλά δεν μου φαίνεται να τα καταφέρω :P

Ξερω γω?Μηπως γιατι το οτι εχει καλες επιδοσεις στο mining δε σημαινει πως θα ειναι εξισου καλες και στο gaming?

Σα να μου λες,το volvo φορτηγο μου τραβαει 3 τονους πιο καλα απο το porsche σου,αρα θα ειναι και πιο γρηγορο στο 400αρι.

Αν ήξερες θα ήξερες το εξής είτε μιλάμε για gaming είτε για mining είτε για απλή επεξεργασία κειμένου ένα πράγμα γίνεται μέσα στην GPU

επεξεργασία αριθμών ... (τα γραφικά για παράδειγμα ειναι πολύγωνα και επεξεργάζεται η κάρτα αριθμούς που αφορούν την θέση τους)

το mining είναι και αυτό επεξεργασία αριθμών

το γιατί ενω είναι και τα δύο επεξεργασία αριθμών στην μεν μια εφαρμογή έχουμε το ένα αποτέλεσμα στην δε άλλη άλλο το ανέφερα ήδη αλλά δεν κατάλαβες

και επίσης δεν θα καταλάβεις τις τεχνικές λεπτομέρειες

το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου φέρω ένα απλό αναλογικό παράδειγμα.

Αν εσύ κάνεις 1 δευτερόλεπτο για να προσθέσεις 2 τυχαίους αριθμούς απο το ένα έως το δέκα.

και 100 δευτερόλεπτα για να  πολλαπλασιάσεις δύο τυχαίους αριθμούς απο το 1 έως το 10.

Και ο φίλος θέλει 100 δευτερόλεπτα για να προσθέσει δύο αριθμούς αλλά 10 δευτερόλεπτο για να τους πολλαπλασιάσει

τότε

πρώτος στο 100 θα φτάσεις εσύ

γιατι θα θες 9 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στο 100 προσθέτοντας 10 κάθε φορά

ενώ ο φίλος σου θα χρειαστεί 10 δευτερόλεπτα για να κάνει τον πολλαπλασιασμό 10*10..

Αν τώρα όμως με το έτσι θέλω σου απαγορεύσουμε  την πράξη της πρόσθεσης τότε θα χρειαστείς 100 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στο 100

ενώ ο φίλος σου 10 και θα νικήσει..

ε στην περίπτωση μας τον περιορισμό αυτόν τον επιβάλει η nvidia με το gameworks.

και οι δύο νούμερα υπολογίζετε το θέμα είναι υπό ποιες προϋποθέσεις θα το κάνετε.. το software αυτό ορίζει... ο κώδικας ειναι μια σειρά απο αλγόριθμους (= τρόπους υπολογισμού ενός αριθμητικού προβλήματος)

και η nvidia με το gameworks δεν δείχνει τους αλγόριθμους στην AMD η την απαγορεύει νομικά να τους χρησιμοποιείσει (px physX)  ενώ απο την άλλη η AMD δείχνει τους αλγόριθμους της στην nvidia (open source)

• Like 1
Δημοσ.

Αν ηταν μονο οι πραξεις τοτε γιατι εχουμε cpu-gpu και δε τα πεταμε ολα σε ενα που να μας κανει γρηγορα προσθεσεις?

Πες μας που εισαι επιστημονας.

Επισης γιατι κλεινουν αν φτασουν μια θερμοκρασια,αφου συμφωνα με σενα μεχρι τους 300 βαθμους,προβλημα δεν υπαρχει?

Επισης για ριξε ενα διαβασμα για κεινες τις ρημαδες τις 8600 και τα reballing τους...

Και γενικα τι παιζει με τις καρτες γραφικων στα λαπτοπ.

Επισης δε σου ειπα οτι 80 βαθμοι θα σου δημιουργησουν μεσα σε μια μερα προβλημα,αλλα μακροπροθεσμα θα εχεις.

Εγω σταθηκα στους 300 βαθμους που πεταξες και μονος σου αναιρεις,αφου λες οτι θα κλεισει πολυ πιο πριν,Γιατι να κλεισει αφου λες οτι δεν εχεις προβλημα?

Γιατι σχεδον τα παντα μεταξυ 90-100 κανουν throttling?Ειτε cpu ,ειτε gpu.

Δημοσ.

Αν ηταν μονο οι πραξεις τοτε γιατι εχουμε cpu-gpu και δε τα πεταμε ολα σε ενα που να μας κανει γρηγορα προσθεσεις?

Πες μας που εισαι επιστημονας.

Επισης γιατι κλεινουν αν φτασουν μια θερμοκρασια,αφου συμφωνα με σενα μεχρι τους 300 βαθμους,προβλημα δεν υπαρχει?

Επισης για ριξε ενα διαβασμα για κεινες τις ρημαδες τις 8600 και τα reballing τους...

Και γενικα τι παιζει με τις καρτες γραφικων στα λαπτοπ.

Επισης δε σου ειπα οτι 80 βαθμοι θα σου δημιουργησουν μεσα σε μια μερα προβλημα,αλλα μακροπροθεσμα θα εχεις.

Εγω σταθηκα στους 300 βαθμους που πεταξες και μονος σου αναιρεις,αφου λες οτι θα κλεισει πολυ πιο πριν,Γιατι να κλεισει αφου λες οτι δεν εχεις προβλημα?

Γιατι σχεδον τα παντα μεταξυ 90-100 κανουν throttling?Ειτε cpu ,ειτε gpu.

Ε ρε φίλε γιατι η CPU κάνει πολλές πράξεις σε ένα χρόνο ενώ η GPU λίγες πράξεις σε παράλληλους χρόνους. φυσικά και δεν γίνεται να συμπυκνώσω κάθε τεχνική λεπτομέρεια με ένα αναλογικό παράδειγμα.. πρέπει να σε κόβει και λίγο όμως να το πας παραπέρα μόνος σου δεν γίενται να σε παίρνουν απο το χεράκι..

η CPU έχει εναν πυρήνα (ή έστω 16) μια GPU έχει 2700 πυρήνες (πχ cuda ή GCN)

φυσικά ενα χ86 intel core είναι κατα πολύ ισχυρότερο απο ένα cuda core αλλά ανάλογα τον αλγόριθμό (αν θέλει πολλές μικρές πράξεις ή μια μεγάλη) τότε αν δουλέψουν 2700 πυρήνες μαζί ίσως ξεπεράσουν αυτούς της CPU

Δημοσ.

Ε ρε φίλε γιατι η CPU κάνει πολλές πράξεις σε ένα χρόνο ενώ η GPU λίγες πράξεις σε παράλληλους χρόνους. φυσικά και δεν γίνεται να συμπυκνώσω κάθε τεχνική λεπτομέρεια με ένα αναλογικό παράδειγμα.. πρέπει να σε κόβει και λίγο όμως να το πας παραπέρα μόνος σου δεν γίενται να σε παίρνουν απο το χεράκι..

η CPU έχει εναν πυρήνα (ή έστω 16) μια GPU έχει 2700 πυρήνες (πχ cuda ή GCN)

φυσικά ενα χ86 intel core είναι κατα πολύ ισχυρότερο απο ένα cuda core αλλά ανάλογα τον αλγόριθμό (αν θέλει πολλές μικρές πράξεις ή μια μεγάλη) τότε αν δουλέψουν 2700 πυρήνες μαζί ίσως ξεπεράσουν αυτούς της CPU

Αρα μονος σου λες οτι για διαφορετικη χρηση,υπαρχει διαφορετικο προιον.Ερχεσαι δηλαδη στα λογια μου.Το οτι επειδη στο mining τα παει καλα,δε σημαινει οτι θα τα πηγαινει και στο gaming.

Το αν μου κοβει η οχι αστο να το ξερω εγω.Το οτι σε τρολλαρω και δε καθομαι να ασχοληθω να σου δωσω random video απο το youtube ,δε σημαινει αυτο.

Το οτι πιστευεις οτι μπορεις να δουλευεις ενα pc part σταθερα στους 80 χωρις προβλημα,αλλο δειχνει.

Και δες και τη φωτο απο κατω για να σου απαντησω και στο αρχικο με το forza

Το μόνο μειονέκτημα των Vega είναι η αυξημένη κατανάλωση. Κατά τα λοιπά είναι μια κάρτα εφάμιλλη/ανώτερη της 1080. 

Μια 1080 με τους νεους drivers μια χαρα την εφτασε τη 64αρα

post-239399-0-73695500-1507827422_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο μειονέκτημα των Vega είναι η αυξημένη κατανάλωση. Κατά τα λοιπά είναι μια κάρτα εφάμιλλη/ανώτερη της 1080. 

2017-10-01-image-4.jpg

Πέρα ότι μάλλιασε η γλώσσα μου πιο πριν στο να εξηγώ γιατι δεν παίζει ρόλο αυτό..

αλλά έστω χάριν παραδείγματος πως παίζει ρόλο..

πού την είδατε την αυξημένη κατανάλωση ρε παιδιά;;;;;

https://www.anandtech.com/show/11717/the-amd-radeon-rx-vega-64-and-56-review/19

90109.png

Σε idle έχει 4 watt!!!

σε load έχει 37 watt

90111.png

αν κλάσω θα βγάλω 40 watt!! :P

Δημοσ.

ότι νάναι 5 νάναι... καταρχήν ήδη καταναλώνουν το ίδιο περίπου με τις Nvidia ή και λιγότερο...

καταδεύτερον ακόμη και διπλάσιο ρεύμα στην κυριολεξία να κατανάλωναν θα πρέπει να τρέχεις την κάρτα με 100% load 24/7 για κάνα χρόνο για να κάψεις πχ 200 ευρώ παραπάνω ρεύμα

και μιλάμε για διπλή κατανάλωση (πχ πες 400 watt) μόνο για μια κάρτα και πάντα η κάρτα αυτή στο 100% (να τρέχει δηλαδή furmark ασταμάτητα ) κάθε μέρα της εβδομάδας κάθε εβδομάδα του μήνα κάθε μήνα για ένα ολόκληρο χρόνο...

φαντάσου δηλαδή τι ψίχουλα διαφορά στα λεφτά θα είναι αν η διαφορά ειναι μερικά watt και μιλάμε για νορμάλ χρήση.. θα πρέπει να περάσει δεκαετία για να μαζευτεί σοβαρό ποσό :P

λιγότερο ακόμα όχι ας το ελπίσω στο μέλλον όμως να είναι! περισσότερο κατανάλωση σημαίνει περισσότερη ζέστη περισσότερος θόρυβος και φυσικά το ρεύμα! αν πάρουμε το παράδειγμα της gtx1060 120w(που δεν είναι και λίγα) τιμή ξεκινάει από 200e τα 3gb και 270e η 6gb σε αντιστοιχία σύμφωνα με τα περισσότερα site βρίσκετε η rx580 όπου είναι 30w περισσότερο και η μικρότερη τιμή της είναι 270e 4gb και 340e τα 8GB τώρα που βρίσκετε το vfm είναι να απορεί κανένας ακόμα και αν πας σε κατώτερη κάρτα την rx570 οι τιμές είναι για γέλια αφού δεν διαφέρουν από την rx580 (στα ελληνικά μαγαζιά) και επίσης η κατανάλωση μπορεί να είναι η ίδια 120w αλλά το minimum τροφοδοτικό που απαιτεί η rx είναι μεγαλύτερο 450w/30a αντί του 400w/27a τις nvidia! αυτό δείχνει ότι και στις ίδιες καταναλώσεις η nvidia είναι πιο κρύα και καταναλώνει λιγότερο.. τέλος επειδή εμένα δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρία να γίνω fan της αλλά ο ανταγωνισμός να μεγαλώνει ελπίζω οι καινούριες κάρτες που θα παρουσιάσει να έχουν καλύτερη διαχείριση ώστε να υπάρχει μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και λογικότερες τιμές! 

Δημοσ.

90110.png

Εκτος και αν εσυ τρως πιο πολυ ωρα στο furmark παρα σε gaming.

Εδώ είσαι εντελώς φάουλ και το ξέρεις.

Το γουναρικό, είναι Power Hungry όσο δεν πάει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τρώει παραπάνω ρεύμα η κάρτα σε BF1 (ή οποιδήποτε σύγχρονο παιγνίδι) από όσο στο FurMark.

Το total system που μετράει ο Αnand, μόνο αυτός ξέρει πως τραβάει παραπάνω στο VEGA σε σχέση με τις nVidia.

Κανονικά, έπρεπε να είχαν την ίδια αύξηση σε απόλυτες τιμές (θεωρητικά, τις έχει τερματίσει τις κάρτες το Fur, δεν έχουν άλλο να τραβήξουν στο gaming, ενώ το υπόλοιπο σύστημα κάθεται στο bench και χρησιμοποιείται στο παιγνίδι).

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το Fur δεν χρησιμοποιεί τη VRam, το ΗΒΜ λιγότερο τραβάει από το GDDRX.

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται όπως και τα εργαλεία του μάρκετινγκ χωρίς όμως να έχουμε καθοριστικές αλλαγές στο χώρο της τεχνολογίας. Το θέμα είναι ότι πλέον οι GPU προσφέρουν μεν περισσότερα, αλλά εξακολουθεί να συνδέεται με την απόδοση των καλών οθονών υψηλής ανάλυσης.

Δημοσ.

Αρα μονος σου λες οτι για διαφορετικη χρηση,υπαρχει διαφορετικο προιον.Ερχεσαι δηλαδη στα λογια μου.Το οτι επειδη στο mining τα παει καλα,δε σημαινει οτι θα τα πηγαινει και στο gaming.

Το αν μου κοβει η οχι αστο να το ξερω εγω.Το οτι σε τρολλαρω και δε καθομαι να ασχοληθω να σου δωσω random video απο το youtube ,δε σημαινει αυτο.

Το οτι πιστευεις οτι μπορεις να δουλευεις ενα pc part σταθερα στους 80 χωρις προβλημα,αλλο δειχνει.

Και δες και τη φωτο απο κατω για να σου απαντησω και στο αρχικο με το forza

Μια 1080 με τους νεους drivers μια χαρα την εφτασε τη 64αρα

Untitled.jpg

Οι drivers κάνουν όλη τη δουλειά και εκεί η amd δεν τα πάει καλά. Τελικά και στο Forza 7 ανώτερη είναι η 1080 από τη Vega 64. Όλο το ζουμι είναι στο software.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...