Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dns server 192.168.2.1

Default gateway 192.168.2.1

Αυτα θέλει

Όταν κατι το ρυθμίσεις λάθος πως θα δουλέψει σωστά μου αρέσει το τελευταίο που έγραψες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλβαίνω και πολλά από δίκτυα και τέτοια και γιαυτό ζήτησα την βοήθεια σας. Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα είναι, πως και με τις λάθος ρυθμίσεις πάλι δούλευε... 

Στείλε φώτο και από την αντίστοιχη σελίδα του ρουτερ της vodafone για επιβεβαίωση αλλά λογικά αλλάζεις αυτά που είπε ο @chios και είσαι κομπλέ.

post-167852-0-53061000-1508068747_thumb.png

Δημοσ.

Πολύ ωραία στο dhcp end ip andress βάλε το να δίνει μέχρι 192.168.1.250.

Μπορεί να δουλεύει με τις λάθος ρυθμίσεις αλλά δεν δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Πολύ ωραία στο dhcp end ip andress βάλε το να δίνει μέχρι 192.168.1.250.

Μπορεί να δουλεύει με τις λάθος ρυθμίσεις αλλά δεν δουλεύει σωστά.

Μήπως εννοείς 192.168.2.250 ?

Δημοσ.

Τέλεια το έκανα! Τώρα που έμαθα τι ρυθμίσεις χρειάζονται, μου μένει να βρω και ένα αξιοπρεπές router για access point. 

O m3xican πρότεινε το xiaomi mi router 3. Να πάω σε αυτήν την επιλογή ή υπάρχουν και άλλες προτάσεις?

Δημοσ.

Τέλεια! To xiaomi mi router 3 από ότι έχω καταλάβει είναι πολύ καλύτερο από το zte... Αυτό που θέλω να ρωτήσω και να καταλάβω είναι, μπορώ κάθε φορά να αντικαθιστώ το router που θα μου δίνει ο πάροχος με το xiaomi mi router 3? Ακόμη και σε vdsl συνδέσεις? 

Τέλεια! To xiaomi mi router 3 από ότι έχω καταλάβει είναι πολύ καλύτερο από το zte... Αυτό που θέλω να ρωτήσω και να καταλάβω είναι, μπορώ κάθε φορά να αντικαθιστώ το router που θα μου δίνει ο πάροχος με το xiaomi mi router 3? Ακόμη και σε vdsl συνδέσεις? 

Βλακεία ερώτηση νομίζω έκανα γιατί από ότι βλέπω είναι μόνο router το  xiaomi mi router 3 οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από μονο του...

Δημοσ.

Βλακεία ερώτηση νομίζω έκανα γιατί από ότι βλέπω είναι μόνο router το  xiaomi mi router 3 οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από μονο του...

Αυτο που λες φυσικα και γινεται απλα θα χρησιμοποιεις τη συσκευη του παροχου σε bridge mode για να λειτουργησει μονο σαν modem.

Και βοηθαει διοτι κανει πολυ καλυτερο routing σε σχεση με τα ρουτερ των παροχων. Το μονο προβλημα ειναι οτι στην περιπτωση σου χρειαζεσαι 2 xiaomi. Το ενα θα συνδεθει μεσω ethernet στη συσκευη της vodafone και θα δουλευει σαν ρουτερ + access point. Το δευτερο θα μπει εκει που εχεις το ZTE και θα λειτουργει μονο ως access point.

Φυσικα, εφοσον η συσκευη της vodafone σε καλυπτει, την χρησομποιεις προς το παρων για ολα (modem/router/access point) και βαζεις μονο το xiaomi για να παιξει μονο σαν δευτερο access point στο απομακρυσμενο σημειο.

Δημοσ.

me3ikan και chios ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας! Με βοηθήσατε πάρα πολύ! Θα κάνω την αγορά μέσα στις επόμενες μέρες μάλλον και ελπίζω να τα καταφέρω! Ευχαριστώ πολύ και πάλι  :-)  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...