cos1968 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εχω την μητρικη MSI-7235 P965 NEO V1,1 Και εχω το εξης θεμα.Kανω τερματισμο σε windows 7 home premium και οταν κλεινει αμεσως μετα ξαναανοιγει απο μονο του το pcΕχω δοκιμασει και τα παντα απο bios αλλαγες ξηλωσα τα παντα απο μεσα και αφησα μονο την μητρικη αλλαξα και τροφοδοτικο και επεξεργαστη αλλα τιποτα Εαν υπαρχει καμια ιδεα δεκτη ευχαριστως
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αυτό είναι ή θέμα bios ή πρόβλημα στη μητρική. Ξεκίνα με ένα bios update αν έχει και με έναν restore to defaults στις ρυθμίσεις του. Μετά κάνε disable όλα τα power on στο wake up events και βάλε το resume after power loss στο off και στο acpi standby βάλε s1 pos αν δεν είναι ήδη. 1
Alexlooker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Θα προτεινω κατι "χαζο" καθαρη εγκατασταση Windows εκδοσηs Pro (και δεν το λεω απλα για να γραψω κατι) 1
cos1968 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μπα δεν γινεται τιποτα ολα εξω τα εχω αλαξα και επεξεργαστη και τροφοδοτικο και καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα