silve Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρά, Από χτες αντιμετωπίζω ένα εκνευριστικό πρόβλημα με τα Windows 10. Όταν πήγα να ανοίξω το PC για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσε να συνδεθεί στον λογαριασμό μου. Μου έβγαζε ένα μήνυμα, έλεγε ότι δε μπορεί και έμπαινε αυτόματα στον προσωρινό λογαριασμό, με άδειο desktop. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ. https://www.youtube.com/watch?v=TFYW9AxRCkw. Έκανα κάποια βήματα εγώ σύμφωνα με κάποια βιντεάκια που είδα μπας και λύσουν το προβλημα, δηλαδή έκανα αυτά στο cmd, διέγραψα κάποια temp accounts μέσω regedit, όλα καλά μέχρι στιγμής και πάω να κάνω επανεκκίνηση για μπω στον λογαριασμό μου, βάζω τον κωδικό μου κανονικά και με βγάζει πάλι στον προσωπινό user χωρίς όμως αυτή τη φορά να μου βγάζει τον μήνυμα ότι είναι λάθος ο κωδικός. Κάνω sign out, ξαναβάζω τον κωδικό, τα ίδια. Μπαίνω από τον φάκελο υπολογιστή μου, στον φάκελο του κανονικού μου λογαργιασμού που έχω τα αρχεία στην επιφάνεια εργασίας και μου τα δείχνει όλα κανονικά στη θέση τους. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι άλλo να κάνω; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα έλεγα για αρχή να μπεις από την εξερεύνηση και να μεταφέρεις όλα τα αρχεία και τους φάκελους από την επιφάνεια εργασίας και τα έγγραφα-λήψεις -μουσική-φωτογραφίες σε έναν απλό φάκελο στον C, Κάνε έναν φάκελο π.χ. silve και μέσα κάνε υποφάκελους desktop, documents, foto, music, downloads και μετέφερε τα αρχεία στους αντίστοιχους φάκελους. Μετά προσπάθησε να μπεις ξανά. Εννοείται ότι θα κάνεις και έλεγχο για virus και malwares. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό και να μεταφέρεις εκεί τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα