Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

Θα ήθελα να προβώ στην αγορά καινούριου τηλεφώνου αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να διαλέξω.

1) Μέχρι 500 ευρώ

2) Καθημερινή χρήση η οποία περιλαμβάνει Gps,facebook,messenger,βαριά παιχνίδια και άλλες μικρό εφαρμογές
3) Οθόνη το λιγότερο 5,5 ίντες
4) Καλό θα ήταν να έχει δαχτυλικό αποτύπωμα
5) Καλή κάμερα
6) Δεν με ενδιαφέρει το Dual Sim
7) Θα ήθελα να είναι επεκτάσιμος ο χώρος αποθήκευσης
8) Οπωσδήποτε 800άρα
9) Δεν έχω θέμα είτε για αγορά από Ελλάδα είτε από εξωτερικό.
10) Προφανώς Android ή Ios
11) Η μπαταρία μου αρκεί στο ικανοποιητική( δεν ψάχνω δηλαδή για κάποιο τέρας) 
12) Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούργιο.

Από τις βασικές επιλογές μου είναι το One Plus 5 με τα 6gb ram αλλά επειδή στο oficiall site εχει 500ευρώ και σε κινεζομάγαζα ξεκινά από 360+ το θεωρό βλακεία να το πάρω από το oficiall αλλά από την άλλη δεν γνωρίζω τι δια φορές μπορεί να έχουν. Οπότε αν ξέρει κανείς και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα βαλε κατι παραπανω και παρε το s8, αν εισαι ακριβως στο μπατζετ και δε θελεις να το ξεπερασεις το op5 ειναι κινηταρα. Το πηρε ενας φιλος μου προσφατα, απο το επισημο site θα εχεις σαφως εγγυηση, και εχουν παρα πολυ καλο support. Αμφιβαλλω αν ισχυει το ιδιο με κινεζικα μαγαζια, οποτε θα προτεινα να τα αποφυγεις

Σε συγκριση το s8 - op5 για μενα δεν υπαρχει καμια διαφορα, περα απο την οθονη του πρωτου που ειναι ερωτας. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το op5 από το επίσημο site έχει 2χρονια εγγύηση όπως αναφέρθηκε σωστά και καλύτερο service.

Από κινεζομαγαζα 1χρονο και παρακαλάς να μην σου πάθει του.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό και το S8 είναι ένα από τα κινητά που θα έκανα την υπέρβαση αλλά το op5 μου αρέσει πολύ περισσότερο και για αυτό το ψάχνω και τόσο. Για το Huawei Honor 9 τί έχετε να πείτε το έχουν προσφορά αυτόν τον καιρό στα 400 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/honor-9-Mauro-51091TBH.htm

Δημοσ.

Πολύ καλό και το S8 είναι ένα από τα κινητά που θα έκανα την υπέρβαση αλλά το op5 μου αρέσει πολύ περισσότερο και για αυτό το ψάχνω και τόσο. Για το Huawei Honor 9 τί έχετε να πείτε το έχουν προσφορά αυτόν τον καιρό στα 400 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/honor-9-Mauro-51091TBH.htm

δεν είναι προσφορά είναι day one τιμή, τόσο ξεκίνησε και το honor 8 πέρσι που σε προσφορά έπαιξε μέχρι και 200€

Δημοσ.

Φοβερό και το Mate 9

Παίζει το OnePlus 5 στα 360 με τα μεταφορικά του αλλά είναι το χρυσό και έχω κολλήσει.

Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ.

Δημοσ.

Από κινεζομαγαζα 1χρονο και παρακαλάς να μην σου πάθει του.

Όπως είπα μιας και προφανώς δεν έδωσες βάση σε αυτό που γραψα,παρακαλά να μην σου πάθει του από πλευράς service.

Επίσης τα χρήματα που κέρδισες τώρα από την φθηνότερη αγορά θα τα χάσεις στην μεταπώληση .

Σαν κινητό φοβερό αλλά υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι αγοράζουν από το επίσημο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν έδωσα σημασία στο σχόλιο σου απλός ζύγισα το πρόβλημα και έβγαλα αποτέλεσμα.

Αλλά γιατί θα τα χάσω από την μεταπώληση?

Δημοσ.

Γιατι καποιος θα προτιμησει να παρει ενα μεταχειρισμενο τηλεφωνο που εχει σιγουρη εγγυηση απο την ιδια εταιρεια αμεσα και δεν θα εχει τρεχαματα , παρα ενα που εχει εγγυηση απο κινεζο και δεν ξερει ποτε θα βγαλει ακρη , αν βγαλει

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα έκανε υπάρχουν άτομα που δεν τους νοιάζει η εγγύηση αν η τιμή είναι χώμα ... Το αγόρασε 140€ φτηνότερα άρα άνετα μπορεί να πουλήσει 140€ πιο κάτω σε σχέση με το ανταγωνισμό η διαφορά είναι τεράστια ... + η oneplus νομίζω δεν αναγνωρίζει την μεταβίβαση εγγυήσης.. με λίγα λόγια πρέπει να κρατήσεις επαφές με αυτόν που σου πούλησε το μεταχειρισμένο γιατι αν γίνει τίποτα θα πρέπει να ασχοληθεί αυτος για να επικοινωνήσει με την εταιρία κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...