jimskeet2002 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εχω το εξης θεμα. Εκανα πριν κανα 2μηνο αλλαγη πλατφορμας (mobo,cpu,ram,gpu) και που κ που ο ηχος χαλαει κ ακουγεται περιεργα σαν ρομποτ ενα πραγμα... Πιστευω κατι γινεται με τους driver γιατι μολις κανω restart επανερχεται. Το κανει αραια κ που. Μπορει πχ να κανει κανα 2 βδομαδες να συμβει αλλα μπορει κ να συμβει κ 2 φορες την ιδια μερα. Format δεν εκανα γιατι τα windows 10 bootαραν κανονικα. Ετρεξε καποια update μονο του. Εβαλα κ οτι driver χρειαζοταν κ ολα ειναι κομπλε. Εκτος απ αυτο το θεμα που εμφανιζεται που κ που. Ειναι θεμα των driver? Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα hardware? Να δοκιμασω να κανω uninstall τα driver του ηχου κ ξανα install?
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 πιθανό θέμα driver κακώς δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού. έχουν μείνει κατάλοιπα driver μέσα απο την προηγουμενη μητρική σίγουρα. 1
jimskeet2002 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει καποιος τροπος να τα καθαρισω κ να εγκαταστησω εκ νεου τα καινουρια? Τωρα αρχικα εκανα uninstall την καρτα ηχου απο το device manager κ εσβησα το software της creative απ το control panel κ μετα απο επανεκινηση τα ξανα εγκατεστησα. Επισης επελεξα show hidden devices στο device manager και μ εμφανιζε και realtake hd audio. Εμενα η mobo μ εχει ηχο της creative, αρα λογικα αυτο της realtake ειναι απ την παλια mobo, σωστα? Το εκανα κ αυτο uninstall κ θα παρακολουθησω απο δω κ περα τι γινεται.
Alexlooker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να κανειs νεα εγκατασταση των Windows!
jimskeet2002 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Περα απ αυτο το θεμα το οποιο εμφανιζεται μια στο τοσο δεν εχω καποιο αλλο θεμα. Ολα δουλευουν κομπλε. Τωρα ανοιξα στο device manager τα hidden devices κ εκανα uninstall οτι device δεν ηταν ενεργο κ μπορει να ηταν απο τη προηγουμενη motherboard. HD audio controllers κλπ απο το system. Αφησα μονο οτι ηταν ενεργο. Ελπιζω να σταματησουν τα θεματα απο δω κ περα. Επισης παρατηρησα οτι το θεμα εμφανιζοταν μονο μεσα σε game. Δεν μου ετυχε ποτε να γινει αυτο εκτος game.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Περα απ αυτο το θεμα το οποιο εμφανιζεται μια στο τοσο δεν εχω καποιο αλλο θεμα. Ολα δουλευουν κομπλε. Τωρα ανοιξα στο device manager τα hidden devices κ εκανα uninstall οτι device δεν ηταν ενεργο κ μπορει να ηταν απο τη προηγουμενη motherboard. HD audio controllers κλπ απο το system. Αφησα μονο οτι ηταν ενεργο. Ελπιζω να σταματησουν τα θεματα απο δω κ περα. Επισης παρατηρησα οτι το θεμα εμφανιζοταν μονο μεσα σε game. Δεν μου ετυχε ποτε να γινει αυτο εκτος game. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο και σήμερα έκανα αυτό που είπες εσύ αφού είδα την απαντηση σου και ώς τώρα δεν μου χει παρουσιάσει ξανα το ίδιο.Που την άκουσες αυτην την λύση? Καλή φαίνεται..
jimskeet2002 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν θυμαμαι που. Εψαξα στο google πως να απεγκαταστησω driver απο προηγουμενη mobo κ ειδα αυτο. Κ εμενα απο οταν εσβησα οτι ανενεργη συσκευη ειχε στη λιστα δεν μ το εχει ξανα κανει! Ας ελπισουμε να λυθηκε ετσι το θεμα γιατι αμαρτια να πεσει φορματ μονο γ αυτο.... 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Χαχαχ οντως...έχω κάνει τόσες φορές φορματ στη ζωή μου ,που έχω κουραστεί .Ασε το άλλο οτι έχω γεμίσει τα windows ένα σωρο προγράμματα και μου φαίνεται βουνο να τα ξαναεγκαταστησω
jimskeet2002 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Και ολα τα settings μαζι για τα windows κ τα προγραμματα.....
Ιάσωνbitc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 τελικά μου το ξανακανε.Παντως έχω παρατηρησει οτι μου το κάνει καμμιά φορα όταν διαβάσει έναν απ τους σκληρούς μου δίσκους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα