Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω το lg l9 ii εδω και 3,5 χρόνια,η μπαταρία πατωνει ιδιαίτερα όταν έχω το wifi ανοικτο ,αξίζει ή αλλαγη μπαταρίας ή να πάω σε νέα συσκευή??

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις στην συγκεκριμένη συσκευή πλέον.

dual core με 1 γιγα ραμ,φαντάζομαι θα έχει ελαφρά δυσκολία για τα καθημερινά.

Δημοσ.

Κανένα 10αρικο υπολόγισε.

Τώρα αν σε βολεύει λόγο μεγέθους και δεν θες πολλά πολλά την αλλάζεις.

Δημοσ.

κοιτάξτε χρησιμοποιω λίγο internet κανα μισαωρο το πρωι και το βραδυ ,οταν μιλάω στο τηλ σε μιση ώρα εχει πεσει 30% εχω μονίμως στη τσαντα μ ενα powerbank.Δεν είμαι απαιτητικος χρήστης ουτε παιχνίδια παίζω.

Η μπαταρία κοστίζει 16 ευρώ ,είδη εχω κάνει μια hard reset ,προς το παρων σερνεται μόνο στο internet.H αλήθεια είναι ότι με βολευει πολύ σα συσκευή.

Δημοσ.

είναι πολλά χρόνια η μπαταρία λογικό να έχεις τέτοια συμπεριφορά.

οι μπαταρίες αντέχουν 300-600 κυκλους φόρτισης,στα τόσα χρόνια πιθανότατα τους έχεις φτάσει,αν καθημερινώς έκανες μια πλήρη φόρτιση η αν στο τελος της ημέρας ησουν με 10% πχ.

• Like 1
Δημοσ.

είναι πολλά χρόνια η μπαταρία λογικό να έχεις τέτοια συμπεριφορά.

οι μπαταρίες αντέχουν 300-600 κυκλους φόρτισης,στα τόσα χρόνια πιθανότατα τους έχεις φτάσει,αν καθημερινώς έκανες μια πλήρη φόρτιση η αν στο τελος της ημέρας ησουν με 10% πχ.

σίγουρα τις έχω ξεπεράσει...

εχω δύο επιλογές έιτε θα δώσω το 20ακι για μπαταρία έιτε max 120 για νεα συσκευή...

Δημοσ.

δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις στην συγκεκριμένη συσκευή πλέον.

dual core με 1 γιγα ραμ,φαντάζομαι θα έχει ελαφρά δυσκολία για τα καθημερινά.

Τι εννοεις dual core και 1gb ram? Εδω εγω ημουμ με το xperia neo v περσι με one core και 512μβ ραμ οταν ειχε χαλασει το g3 μου. Το ατιμο σκυλαρος αποδιχθηκε μιας και λειτουργει κανονικα απο το 2011. :P

Ts γνωμη μου παρε αλλη μπαταρια και μαζεψε λεφτα για καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...