Sir_JIM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδιά, Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα πρώτα φορά ασχολούμαι με site και έχω κολλήσει σε ένα θεματάκι που θέλω να κάνω.. θέλω να βάλω ένα τεστάκι με ερωτήσεις/απαντήσεις στο site που π.χ. θα είναι η ερώτηση και απο κάτω θα έχει 4-5 απαντήσεις και θα πρέπει να επιλέξεις τις σωστές.. Οι σωστές μπορεί να είναι παραπάνω απο μια.. σ'αυτήν την περίπτωση αν π.χ. είναι 3 οι σωστές απαντήσεις θέλω αν επιλέξεις π.χ. μόνο 2 η 1 απ τις 3 να στο παίρνει σαν λάθος. Βρήκα ένα plugin καλό φαίνεται που το δούλεψε αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει αυτό στην πολλαπλή επιλογή. Βαθμολογεί κάθε ξεχωριστή σωστή απάντηση ξεχωριστά. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σ'αυτό;; Ευχαριστώ πολύ!
alou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αφού τεχνικά δεν το έχεις, η απλή λύση θα ήταν να έχεις επιλογή που θα καλύπτει τις σωστές απαντήσεις, πχ a. dark b. light c. heavy d. white e. a and b f. b and c g. all of the above h. none of the above ...
Sir_JIM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αφού τεχνικά δεν το έχεις, η απλή λύση θα ήταν να έχεις επιλογή που θα καλύπτει τις σωστές απαντήσεις, πχ a. dark b. light c. heavy d. white e. a and b f. b and c g. all of the above h. none of the above ... δεν είναι επιλογή μου.. στάνταρ είναι οι απαντήσεις και σε κάποια τεστ πρέπει να είναι περισσότερες απο μία σωστές απαντήσεις.. γι αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος ειδικός που ξέρει να με βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα