bileom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα προσθέσω περίπου 400 μέλη και θελω κάθε τέλος του μήνα να βλέπω πόσο ενεργή ήταν Οπότε θέλω κάτι να κατοχυρώνει μέλη μεν αλλά με κάθε συμμετοχή στο χώρο μου να προσθέτω παρουσίες ας πούμε Υπάρχει κάτι σχετικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εάν δε βρεις κάτι έτοιμο ή κάποιος να στο φτιάξει μάλλον με μια "φόρμα" στο excel θα μπορέσεις να το στήσεις.
bileom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Exel μπορεί να κρατάει activity? Δεν το έχω ψάξει τόσο. Εάν γνωρίζεις το πως θα σε ευχαριστουσα
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Χρειάζεσαι λογισμικό τύπου παρουσιολογιο. Υπάρχουν δεκάδες λύσεις που εξαρτώνται απο πολλά πραγματα. Ναι και με το excel μπορείς οπου σε ενα φυλλο έχεις τους εγεγραφέντες και σε άλλα φυλλα εχεις παρουσίες με βαση μερα, μήνα, κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δε γνωρίζω ακριβώς τι θέλεις να αποθηκεύεις{activity} άλλα , έχει πολλές δυνατότητες κάτσε και φτιάξε αυτό που θέλεις σε ένα χαρτί και δες αν σε εξυπηρετεί και με συναρτήσεις απλές να σου δίνει συγκεντρωτικά π.χ τέλος του μήνα να βλέπεις σε ένα 'κελί' το ποσοστό παρουσίας καποιο που συμμετέχει. Δες έτοιμες καταστάσεις/φόρμες με μια αναζήτηση στο iternet εάν δε το έχεις κάνει να πάρεις μια ιδέα και παράλληλα ψάχνεις για κάτι έτοιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα