Symbad Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για πείτε μας όσοι την περάσατε την εμπειρία σας, για να δούμε κι εμείς που δεν την βάλαμε ακόμα και το σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε ????
dante21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 δεν υπαρχει μείωση στις αποδόσεις του κινητού τα αρνητικά ειναι πλεον οτι για να κλεισεις το wifi πρεπει να πας στα settings και η αρνητική επίδραση στη μπαταρία τελειώνει πολυ πιο γρηγορα
CheOnWeb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 δεν υπαρχει μείωση στις αποδόσεις του κινητού τα αρνητικά ειναι πλεον οτι για να κλεισεις το wifi πρεπει να πας στα settings και η αρνητική επίδραση στη μπαταρία τελειώνει πολυ πιο γρηγορα Έχει και τα θετικά του αυτό. https://support.apple.com/en-us/HT208086
coffeex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά είναι με το iOS 11, το SE πάει σφαίρα όπως και πριν. 1
AggelosTz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Επειδή δεν θέλω να αναβαθμίσω σε 11.0.3 υπάρχει τρόπος να μην μου το κατεβάζει όλη την ώρα αυτόματα και μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί πετάει συνέχεια μήνυμα ότι έχω μείνω από αποθηκευτικό χώρο. Και κάθομαι μετά και διαγράφω όλη την ώρα το update.
iYannis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Επειδή δεν θέλω να αναβαθμίσω σε 11.0.3 υπάρχει τρόπος να μην μου το κατεβάζει όλη την ώρα αυτόματα και μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί πετάει συνέχεια μήνυμα ότι έχω μείνω από αποθηκευτικό χώρο. Και κάθομαι μετά και διαγράφω όλη την ώρα το update. http://www.iyannis.gr/blog/?p=21041
takisanar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το εχω σε 5s.. μονο και μονο που το κεντρο ελεγχου-control center ειναι επεξεργασιμο.. ειναι οτι καλυτερο.. κατι που επρεπε να ειχε γινει καιρο τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα