Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με το δίκτυο του σπιτιού, όμως το router (wag200g) είναι σε άλλο δωμάτιο, επομένως καλώδιο ethernet γιοκ.

Ποια είναι η πιο καλή λύση (και η πιο οικονομική) για μικρότερες δυνατές απώλειες σήματος. Tώρα πιάνω 7Mbps στο router (απ' τα 24 στη θεωρία) αν παίζει κάποιο ρόλο.

1) Powerline; Αν ναι ποιο μοντέλο (έχω δει κάτι devolo αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ powerlines); Μελλοντικά ίσως χρειαστώ και 2η θέση ethernet πχ για smart tv.

2) Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Παιδια sos. Εχω νεα συνδεση nova3play family και οταν παω να κανω νεα εγγραφη στο nova myaccount λεει το εξης :

"Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα". Εσεις μπαινετε κανονικα?(εφοσον εχετε myaccount)

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδια sos. Εχω νεα συνδεση nova3play family και οταν παω να κανω νεα εγγραφη στο nova myaccount λεει το εξης :

"Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα". Εσεις μπαινετε κανονικα?(εφοσον εχετε myaccount)

Ευχαριστω.

http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/epikoinonia/

Δημοσ.

Εδώ και ένα χρόνο έχω τα παρακάτω.

Δεν έχω ασχοληθεί αν έχω απώλειες και πόσο. Δουλεύουν απροβλημάτιστα...

https://www.skroutz.gr/s/4423670/TP-LINK-TL-PA4020PKIT-v1.html

χμ έχουν και πρίζα αυτά ε; να μην πάει στράφι και φωνάζουν άλλοι.

για το θέμα της ταχύτητας ίσως η λύση με wifi extender να είναι χειρότερη από powerlines.

Δημοσ.

τα Powerlines Σε γενικες γραμμες παιζουν καλυτερα απο τα extender εκτος αν υπαρχουν απειρες πριζες ρευματος και τριφασικα ρευματα και τετοια οποτε μπορει να παιξει πιο αργα μεχρι καθολου.τωρα σε μαρκα τα απλα φτηνα ειναι τα tp link και σε πιο ακριβα πας devolo.αν βαλεις Repeater πρεπει να παιξει σαν client για να σου δινει ιντερνετ με καλωδιο στο αποκωδικοποιητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...