Konos93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 βέβαια καλό είναι ότι κατεβάζετε να το τσεκάρετε για ιούς
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Με 5€ παίρνεις βιβλίο από το Μοναστηράκι και δεν θέλει και φόρτιση. Με μηδέν ευρώ έχω χίλια βιβλία στο Kindle, το φορτίζω μια φορά το μήνα, διαβάζω εξίσου ξεκούραστα, δεν χρειάζεται να ανάβω πορτατίφ το βράδυ, έχω ενσωματωμένο λεξικό και γλυτώνω και τα τρεχάματα μέχρι το Μοναστηράκι. 3
Awar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 σε αυτό το σχέδιο έχω βασιστεί για αυτό με τις κάμερες και σαυτό για τα κινητά . φωτογραφίζω βιβλία στη καλύτερη δυνατή ανάλυση ώστε να γίνει όσο ποιο δυνατόν αναγνώσιμη στο ανθρώπινο μάτι η γραμματοσειρά του βιβλίου. κερδίζω σε χρόνο σε σχέση με τα κλασσικά σκάννερ ,χάνω σε ποιότητα γιατί ο φακός και το μοντουλ της καθε κάμερας ή κινητού δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτό του σαρωτή στα κλασικα σκαννερ αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Έχω σαρώσει ολόκληρα βιβλία σε φτηνό xerox φωτοτυπικό και δεν νομίζω ότι μου πήρε πάρα πολύ ώρα παραπάνω από αυτές τις πατέντες. Από ότι είδα από αυτά τα βίντεο, νομίζω ότι με ένα αξιοπρεπές φωτοτυπικό μπορείς να κάνεις την ίδια δουλεία το ίδιο γρήγορα.
jadawin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Και μόνο που δεν εχεις το αγχος μη σου πεσει η μπαταρια καθως διαβαζεις ή ο φωτισμος της οθονης που δεν ενοχλει τα ματια, οπως τα backlit displays των tablet, ειναι μεγαλη δουλεια. Λεπτα, ελαφρυα και reading dedicated, χωρις κλησεις και ενημερωσεις κλπ, να σου χαλανε την ηρεμια, θεωρω οτι με ενα 100αρι (πχ paperwhite) αξιζουν τα λεφτα τους, αν και τα προτιμουσα παλιοτερα με τα μεγαλυτερα πλαισια, γιατι ετσι τα πιανεις καλυτερα. Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα Q-Taxys οτι "Όσο πιο πολύ το νιώθεις ως γκάτζετ, χάνεται και η αίσθηση του βιβλίου".
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι γκάτζετ όμως, εκτός κι αν κάποιος θέλει ντε και σώνει να το δει έτσι. Είναι το Βιβλίο v2.0. Είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να αγοράζω ή να διαβάζω χάρτινα βιβλία εδώ και μια πενταετία. Είναι μια συσκευή που πρακτικά μου έχει γλυτώσει πολλές εκατοντάδες ευρώ (και συνεχίζουμε). 2
Konos93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Έχω σαρώσει ολόκληρα βιβλία σε φτηνό xerox φωτοτυπικό και δεν νομίζω ότι μου πήρε πάρα πολύ ώρα παραπάνω από αυτές τις πατέντες. Από ότι είδα από αυτά τα βίντεο, νομίζω ότι με ένα αξιοπρεπές φωτοτυπικό μπορείς να κάνεις την ίδια δουλεία το ίδιο γρήγορα. ποιο μοντέλο;
Mi_ka Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) και γλυτώνω και τα τρεχάματα μέχρι το Μοναστηράκι. εμ, από εδώ χρειάζομαι ένα κατοστάρικο βενζίνες πήγαινε-έλα για μοναστηράκι αλλά κάποιοι δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους και την υδροκέφαλη Αθήνα... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2017 από Mi_ka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα