Regulus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Όσοι δεν έχετε δει e-paper από κοντά κάντε το για να καταλάβετε την τεράστια διαφορά με τα tablet. Είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε ότι αφορά το διάβασμα. 3
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 κάποια στιγμή θα ανεβάσω έναν αναλυτικό οδηγό
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ?? για κινητά είναι φίλε κάνα 30ρι το πολύ και το αποτέλεσμα είναι κοντα σε αυτό που χω κάνει με τις κάμερες .με το σκαννερ αυτό για κινητά παίζει να σκαναρει κάποιος κάπου στις 600-800 μπορεί και πάνω από χίλιες σελίδες την ώρα . με αυτό με τις κάμερες δε πεφτω κάτω από 1300 σελίδες την ώρα .χωρίς να κλείσουν ούτε μια στιγμή οι κάμερες . και 1 λεπτο το πολύ οι ρυθμίσεις .κόστος αν το ξανακανα από την αρχή κάπου στα 200 € https://forum.diybookscanner.org/viewtopic.php?f=14&t=3364&start=30 1
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 H πειρατεια θα σκοτωσει την λογοτεχνια . η αδιαφορία του ανθρώπου για ζωή και ελευθερία μπορεί ,η πειρατεία όχι
LongTom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Με 5€ παίρνεις βιβλίο από το Μοναστηράκι και δεν θέλει και φόρτιση. Από την άλλη σε 2s κατεβάζεις καμία τρεις με τέσσερις ντουζίνες κλασσικά βιβλία από το gutenberg.Τζάμπα και τα κουβαλάς πάντα και παντού μαζί σου... Ποιος ο σκοπός της σύγκρισης; Κάθε μέσο έχει τα συν και τα πλην.
hisXLNC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ελληνικοί χαρακτήρες και Pdf υποστηρίζονται;
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Από την άλλη σε 2s κατεβάζεις καμία τρεις με τέσσερις ντουζίνες κλασσικά βιβλία από το gutenberg.Τζάμπα και τα κουβαλάς πάντα και παντού μαζί σου... Ποιος ο σκοπός της σύγκρισης; Κάθε μέσο έχει τα συν και τα πλην. επίσης στα ελληνικά υπάρχουν περίπου 5500 τίλοι στο libgen.io Ελληνικοί χαρακτήρες και Pdf υποστηρίζονται; προσωπικά δεν τα διαβάζω σε ocr τα διαβάζω όπως τις εικόνες που χω στείλει αλλά τα περνάω να υπάρχουν
Pseudwnumo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 η αδιαφορία του ανθρώπου για ζωή και ελευθερία μπορεί ,η πειρατεία όχι μόνο για ζωή , πραγματική ελευθερία δεν υπάρχει ούτως η άλλως
Konos93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μόνο για ζωή , πραγματική ελευθερία δεν υπάρχει ούτως η άλλως δε ξέρω ρε φίλε . και η ελευθερία έχει τα όρια της . το θέμα δε νομίζω τόσο τι είναι αυτή καθαυτή όσο το ποιοι,τι,που,πως την ορίζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία να θεσμοθετήσουν πάνω σε αυτήν
Mi_ka Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 για κινητά είναι φίλε κάνα 30ρι το πολύ και το αποτέλεσμα είναι κοντα σε αυτό που χω κάνει με τις κάμερες .με το σκαννερ αυτό για κινητά παίζει να σκαναρει κάποιος κάπου στις 600-800 μπορεί και πάνω από χίλιες σελίδες την ώρα . με αυτό με τις κάμερες δε πεφτω κάτω από 1300 σελίδες την ώρα .χωρίς να κλείσουν ούτε μια στιγμή οι κάμερες . και 1 λεπτο το πολύ οι ρυθμίσεις .κόστος αν το ξανακανα από την αρχή κάπου στα 200 € https://forum.diybookscanner.org/viewtopic.php?f=14&t=3364&start=30 γουάου! μπράβο! είσαστε πολλοί με τέτοια κόλπα?
Konos93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 γουάου! μπράβο! είσαστε πολλοί με τέτοια κόλπα? αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου στείλω ένα tutorial όταν το φτιάξω για αυτό με τα κινητά το σαιτ που μπήκα πριν από περίπου 2 χρόνια ήταν αυτό https://www.diybookscanner.org/ το φόρουμ λέει ότι έχει περίπου 2500 μέλη ειλικρινά δε ξέρω ποιοι και τι σκαννερ ακριβώς έχουν φτιάξει
Mi_ka Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μόνο εγκυκλοπαιδικά προς το παρόν - πολλές σκοτούρες... γύρισμα σελίδων με το χέρι?
Konos93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μόνο εγκυκλοπαιδικά προς το παρόν - πολλές σκοτούρες... γύρισμα σελίδων με το χέρι? ναι με το χέρι θα επιχειρήσω κάποια στιγμή και ένα αυτόματο με arduino για την ακρίβεια θα προσπαθήσω (όταν μάθω arduino και μου περισσεύει κάνα φράγκο) να στήσω αυτό https://hackaday.com/2016/04/15/automatic-book-scanner-to-bring-knowledge-to-ethiopian-students/ αλλά με τις κάμερες που ήδη έχω . τώρα δε ξέρω πόσο ποιο αποδοτικό θα ναι γιατί δεν είναι για όλα τα μεγέθη βιβλίων και παίζει να μένουν μέσα σελίδες . ένα βιβλίο μέχρι να το ολοκληρώσω θέλω 3 ώρες για 600 σελίδες αλλά από τι λέει μπορεί να πάει πέρα δώθε να γυρνά 3000 σελίδες την ώρα . αμα χρησιμοποιεί σαρωτές όπως στα σκάννερ άρα πέφτει στα 400 την ώρα γιατι τόσο σκανάρουν αυτά. με τις κάμερες ίσως καταφέρω 1700 την ώρα στην καλύτερη . με κινητά 2500 με 3000. 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Φίλε Konos93 να πω ότι κατάλαβα τι ακριβώς κάνει αυτό που έχεις φτιάξει ψέματα θα πω... Tι πλεονέκτημα έχει μια τέτοια κατασκευή σε σχέση με ένα κλασσικό σκάνερ ή ακόμα και με απλές φωτογραφίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα