ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν πριν την επαναφορά κάνεις αφαίρεση του λογαριασμού δεν έχεις πρόβλημα ζητάει κωδικό εδώ δεν θυμόταν το gmail
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ζητάει κωδικό εδώ δεν θυμόταν το gmail Αν μπεις πριν κάνεις επαναφορά και αφαιρέσεις το λογαριασμό δεν ζητάει κωδικό 1
ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν μπεις πριν κάνεις επαναφορά και αφαιρέσεις το λογαριασμό δεν ζητάει κωδικό ναι όντως μόνο τον κωδικό ασφάλειάς (αν υπάρχει) ζητάει
slk200gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για να καταλαβω ρε παιδεια ,μια που σε λιγο θα πουλησω πρωτη φορα android συσκευη ,οταν θα κανω factory reset τι αλλο πρεπει να κανω για να μην έχει θεμα ο αγοραστης και να μην χρειαζεται να του δωσω τον κωδικο του gmail μου? Αν μπεις πριν κάνεις επαναφορά και αφαιρέσεις το λογαριασμό δεν ζητάει κωδικό Αφαιρω το gmail και ειναι οκ ο αγοραστης? Εγω το δινω 400€ και ειναι 3 μηνων με εξτρα ασφαλεια κλοπης,θραυσης οθονης κτλπ +θηκη και κουτια και τα παντα ολα. Καλη τιμη; Ασχετο αλλα μεσα στην αγορα σου ειναι π παραλιγο να κανεις σημερα. Πως το βλεπεις; Ελα λεγε ,τι σκεφτεσε να παρεις
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πριν κανεις επαναφορα πανε και αφαιρεσε τους λογαριασμους gmail που εχεις , μετα θα εισαι ενταξει 1
slk200gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλα που βγηκε αυτο το θεμα ,δεν το ηξερα,δηλαδη κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θυμάται το gmail? Τι κουφο και αυτο
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε εκοβα για note 8 Μεγαλη η διαφορα χρηματων Επρεπε να βαλω το s7 edge + αλλα τοσα μετρητα. Ενταξει και το s8+ μια χαρα ειναι. Απο το 2018 παω για note 8 ασε να πεσει λιγο. 1
slk200gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μεγαλη η διαφορα χρηματων Επρεπε να βαλω το s7 edge + αλλα τοσα μετρητα. Ενταξει και το s8+ μια χαρα ειναι. Απο το 2018 παω για note 8 ασε να πεσει λιγο. True ,ομως........και ναι δεν εχεις αφησει προσφορα για προσφορα οποτε δεν σε κοβω να εχεις στεναχωρια με τα χρηματα 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 True ,ομως........και ναι δεν εχεις αφησει προσφορα για προσφορα οποτε δεν σε κοβω να εχεις στεναχωρια με τα χρηματα Ε ενταξει επειδη πηρα κανα δυο miband και κανενα powerbank και κανενα αλλο φθηνοπραμα δεν ειμαι κ εφοπλιστης Ενας απλος ελ.επαγγελματιας ειμαι που του αρεσει η τεχνολογια 2
iCyd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Παιδια σημερα κανονισα να παω να παρω ενα αλλο S7 edge. Eκτος απο το θεμα ασφαλειας που αναφεραμε και χτυπηματα τι αλλο να προσεξω? Εχω αρχισει και φοβαμαι
master1992g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να μην έχει πειραγμένο knox, να είναι δηλαδή 0x0, αν είναι 0x1 και το πας για service βγαίνει εκτός εγγύησης. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Παιδια σημερα κανονισα να παω να παρω ενα αλλο S7 edge. Eκτος απο το θεμα ασφαλειας που αναφεραμε και χτυπηματα τι αλλο να προσεξω? Εχω αρχισει και φοβαμαι Ποσο το βρηκες το καινουργιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα