stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Kοιτα εγω προσωπικα δεν θα εδινα 400 ευρω αλλα ειναι καθαρα δικη μου αποψη. Και 470 με τις δικες , meeh ειναι καπως τσιμπημενη. Αλλα σου δινω και σε σενα απο την αλλη τα δικια σου μιας και εδωσες αρκετα για να τα παρεις ολα αυτα. Μονο τα μισα €€€ θελω απο οσα εδωσα απο τις θηκες και ειναι ολοκαινουργιες και γνησιες Τεσπα μην παμε αλλο offtopic Πληρωσε σε 10 εργασιμες την κληση εστω να δωσεις τα μισα €
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μονο τα μισα €€€ θελω απο οσα εδωσα απο τις θηκες και ειναι ολοκαινουργιες και γνησιες Τεσπα μην παμε αλλο offtopic Πληρωσε σε 10 εργασιμες την κληση εστω να δωσεις τα μισα € Σταματα να με χτυπας
samsunglife Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μολις αγορασα ενα μεταχειρισμενο S7 Edge , το οποιο εκανα Reset σε factory settings (με τα 3 κουμπια). Τωρα μολις παω να μπω με το δικο μου mail,μου ζηταει το mail του προηγουμενου κατοχου και οταν βγαζω το δικο μου μου λεει unable to sign , unknown error try again in 24 hours. Τι γινεται? Ξερει κανεις τι να κανω? Το factory reset μετά την απομάκρυνση απο το ...ταμείο επιτρέπεται μόνο σε εξ αποστάσεως συναλλαγή. Αν η συναλλαγή είναι χέρι με χέρι (όπως η δική σου) ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ενεργοποίηση του κινητού επί τόπου (όσο και να βιάζεται κάποιος!). ΥΓ κι εγώ έχω κάνει την ίδια μ@λ@κία (και μάλιστα 2 φορές) αλλά μόλις επικοινώνησε μαζί μου ο αγοραστής του έδωσα αμέσως τους κωδικούς μου!
iCyd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Επαναφερω λιγο το θεμα επειδη εχω βγει λιγο εκτος εαυτου. Ο τυπος που μου ειχε πουλησει το κλειδωμενο κινητο , που ζηταει τα μισα απο τα 26 ευρω που εδωσε για να του το ξεκλειδωσουν.Και μου λεει και απο πανω, επρεπε να με ρωτησεις πρωτου κανεις φορματ.
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Επαναφερω λιγο το θεμα επειδη εχω βγει λιγο εκτος εαυτου. Ο τυπος που μου ειχε πουλησει το κλειδωμενο κινητο , που ζηταει τα μισα απο τα 26 ευρω που εδωσε για να του το ξεκλειδωσουν. Και μου λεει και απο πανω, επρεπε να με ρωτησεις πρωτου κανεις φορματ. Χαχχαχα Καλη συνεχεια πες του κ καλο βραδυ Ο πωλητης που αγορασες ειχε αξιολογησεις;
iCyd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Χαχχαχα Καλη συνεχεια πες του κ καλο βραδυ Ο πωλητης που αγορασες ειχε αξιολογησεις; Δεν τον βρηκα απο δω μεσα . Βασικα με βρηκε απο κατι αγγελιες στο Facebook. Και επιμενει οτι επρεπε να τον ρωτησω πρωτου κανω φορματ! Του λεω θα επαιρνα ενα κινητο που θα ειχες ολους τους λογαριασμους σε ολες τις εφαρμογες πανω? Και η απαντηση του ειναι "Ναι αλλα εγω το πληρωσα"
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη στο εδωσε ετσι με συνδεδεμενα τα google account,hotmail κτλπ; Κ σου πουλησε κινητο;εγινε η συναλλαγη και θα τον ρωταγες τι θα κανεις εσυ με κατι π πληρωσες; Ρε καλα δεν κανω και δεν ασχολουμε με fb αγγελιες κ βλακειες.
iCyd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη στο εδωσε ετσι με συνδεδεμενα τα google account,hotmail κτλπ; Κ σου πουλησε κινητο;εγινε η συναλλαγη και θα τον ρωταγες τι θα κανεις εσυ με κατι π πληρωσες; Ρε καλα δεν κανω και δεν ασχολουμε με fb αγγελιες κ βλακειες. Οταν το επιασα στα χερια μου να το δω , ειχε μεσα το facebook του συνδεμενο , το mail κλπ. Του λεω θα το κανω reset για να μην τα εχω εγω αυτα μεσα. Δεν ξερω τι βρηκε τοσο παραλογο και επειμενει οτι επρεπε να τον ρωτησω αν θυμαται το mail του Mε εχει εκνευρισει αφανταστα.
iCyd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Την κληση την πληρωσες; οταν μου εστειλε πρωτο μηνυμα για να τον πληρωσω , αυτο του ειπα . Με αυτη τη λογικη δωσε μου τα μισα χρηματα απο την κληση που εφαγα για να ρθω να σου επιστρεψω το κινητο Δευτερα θα παω 1
spyros007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γιατι αφου και οι δυο εχετε μεριδιο ευθηνης δεν δινατε μισα μισα τα λεφτα του ξεκλειδωματος να παρεις το τηλ να το χαρεις
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σιγα τοσες αγγελιες υπαρχουν Βρισκει ενα αλλο γιατι ο πωλητης ηταν γρουσουζης :p
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν ειχε αποδειξη σε οποιοδηποτε επισιμο σερβις (και σε γερμανο που εχει αρκετους παντου) το ξεκλειδωνουν δωρεαν , να το πηγε στον κυρ μητσο της γειτονιας του μαλακια δικια του
iCyd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Εε ακριβως . Και στην τελικη γιατι να πληρωσω εγω επειδη αυτος ξεχασε το δικο του mail? Στο κατω κατω ξεκινησε μια πωληση , επρεπε μονος του να κανει wipe & reset . Παλι το ιδιο δεν θα γινοταν?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εε ακριβως . Και στην τελικη γιατι να πληρωσω εγω επειδη αυτος ξεχασε το δικο του mail? Στο κατω κατω ξεκινησε μια πωληση , επρεπε μονος του να κανει wipe & reset . Παλι το ιδιο δεν θα γινοταν? Αν πριν την επαναφορά κάνεις αφαίρεση του λογαριασμού δεν έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα