iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μολις αγορασα ενα μεταχειρισμενο S7 Edge , το οποιο εκανα Reset σε factory settings (με τα 3 κουμπια).Τωρα μολις παω να μπω με το δικο μου mail,μου ζηταει το mail του προηγουμενου κατοχου και οταν βγαζω το δικο μου μου λεει unable to sign , unknown error try again in 24 hours. Τι γινεται? Ξερει κανεις τι να κανω?
petran91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Προστασία για κλοπή είναι.Δεν μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον προηγούμενο κάτοχο για να σου δώσει τα στοιχεία?Αν και πως μπορεις να παρακάμψεις αυτο το βήμα, δεν το γνωρίζω..
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Tον ρωτησα και μου λεει δεν τα θυμαται. Το κινητο ειναι με αποδειξη και ολα τα σχετικα!
x_vagos_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Factory Restore Protection λέγεται. Είναι "feature" που κλειδώνει τον "κλέφτη" απ' έξω αν δεν ξέρει τον κωδικό. Την έχω πατήσει με μεταχειρισμένο έτσι. Εγώ ξεκλείδωσα με αυτόν τον τρόπο: https://www.progeeksblog.com/bypass-factory-reset-protection-on-samsung-devices/ 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Προστασια κλοπης ειναι. Περιμενε 24 ωρες και ξαναπροσπαθηστε. Να τα θυμηθει τα στοιχεια.
Neg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Βασικός κανόνας αγοράς μεταχειρισμένων συσκευών, πάντα μα πάντα να έχουν αφαιρέσει την προστασία. Είναι υποχρεωμένος να τα θυμηθεί διαφορετικά να σου επιστρέψει τα χρήματα πίσω και να πάρει πίσω την συσκευή του. Η ίδια προστασία υπάρχει σε όλα τα μοντέρνα Smartphones είτε iOS είτε Android. 2
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Του το πηγα μολις πισω το κινητο και πηρα τα λεφτα. Μου την ειπε και απο πανω , λεει και γω τι θα κανω τωρα? Αλλα επειδη εχω τυχη βουνο , εφαγα και κληση 350ευρω για ζωνη την ωρα που το το πηγαινα. 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Του το πηγα μολις πισω το κινητο και πηρα τα λεφτα. Μου την ειπε και απο πανω , λεει και γω τι θα κανω τωρα? Αλλα επειδη εχω τυχη βουνο , εφαγα και κληση 350ευρω για ζωνη την ωρα που το το πηγαινα. Πωω ρε φιλε Περαστικα κριμα τα €€€€
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Πωω ρε φιλε Περαστικα κριμα τα €€€€ Τα πιο πεταμενα λεφτα . Τι να πω,μακαρι να ειναι το τελευταιο κακο για σημερα 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ποσο το ειχες αγορασει το s7 edge που επεστρεψες; (Αν επιτρεπεται γ να δω που παιζουν οι τιμες..)
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ποσο το ειχες αγορασει το s7 edge που επεστρεψες; (Αν επιτρεπεται γ να δω που παιζουν οι τιμες..) Στα 360ευρω 4 μηνων. Γενικα θεωρω 340-360 καλη τιμη. Κατι 400ε που βλεπω εδω μεσα θεωρω ακριβα.
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 απορώ πως τόσο άσχετοι παίρνουν τέτοια κινητά που δεν ξέρουν ούτε τι έχουν κάνει εκεί μέσα (φαντάζομαι ζήτημά αν χρησιμοποιούν το 20% των δυνατοτήτων της συσκευής) ... και σε μένα έχει τύχει να έχω κάνει hard reset από recovery (από συνήθεια ) και να το στείλω αλλά μόλις επικοινώνησε το παιδί μαζί μου να μου πει την μλκια που κάνα του είπα κατευθείαν τον κωδικό κτλ
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 απορώ πως τόσο άσχετοι παίρνουν τέτοια κινητά που δεν ξέρουν ούτε τι έχουν κάνει εκεί μέσα (φαντάζομαι ζήτημά αν χρησιμοποιούν το 20% των δυνατοτήτων της συσκευής) ... και σε μένα έχει τύχει να έχω κάνει hard reset από recovery (από συνήθεια ) και να το στείλω αλλά μόλις επικοινώνησε το παιδί μαζί μου να μου πει την μλκια που κάνα του είπα κατευθείαν τον κωδικό κτλ Εγω οταν του ειπα να μου πει το mail , το οποιο μαλιστα εκανε πριν 4 μηνες για να ανοιξει το κινητο, μου λεει δεν θυμαμαι ουτε mail , ουτε κωδικο . Οταν του ειπα να παω το κινητο πισω και να μου δωσει τα λεφτα η απαντηση του ηταν "τι οφελος θα εχω εγω απο αυτο;" . Μιλαμε για μ$@%$κες. Παλι καλα τελος καλο ολα καλα με το θεμα κινητο (ασχετα που την εφαγα απο αλλου )
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στα 360ευρω 4 μηνων. Γενικα θεωρω 340-360 καλη τιμη. Κατι 400ε που βλεπω εδω μεσα θεωρω ακριβα.Εγω το δινω 400€ και ειναι 3 μηνων με εξτρα ασφαλεια κλοπης,θραυσης οθονης κτλπ +θηκη και κουτια και τα παντα ολα. Καλη τιμη; Ασχετο αλλα μεσα στην αγορα σου ειναι π παραλιγο να κανεις σημερα. Πως το βλεπεις;
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εγω το δινω 400€ και ειναι 3 μηνων με εξτρα ασφαλεια κλοπης,θραυσης οθονης κτλπ +θηκη και κουτια και τα παντα ολα. Καλη τιμη; Ασχετο αλλα μεσα στην αγορα σου ειναι π παραλιγο να κανεις σημερα. Πως το βλεπεις; Kοιτα εγω προσωπικα δεν θα εδινα 400 ευρω αλλα ειναι καθαρα δικη μου αποψη. Και 470 με τις δικες , meeh ειναι καπως τσιμπημενη. Αλλα σου δινω και σε σενα απο την αλλη τα δικια σου μιας και εδωσες αρκετα για να τα παρεις ολα αυτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα