Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα ερώτημα που έχω πολύ καιρό

Έχω ένα πακέτο της wind . Μου τελείωσε. Δεν έχω αυτή την στιγμή χρήματα για να βάλω κάρτα η αν έχω θα πρέπει να κόψω από αλλού.

Ενεργοποιώ το πακέτο sos για να πάρω λίγο χρόνο. Έχω αυτή την στιγμή 37 λεπτά υπόλοιπο στην κάρτα μου αλλά επειδή η wind χρεώνει 3 λεπτά το ελάχιστο δεν με αφήνει να κάνω μια κλήση

Μήπως θα έπρεπε η εταιρίες να κοιτάξουν  το θέμα αυτό? Να μπορείς πχ να εχεις την δυνατότητα να κάνεις μια αναπάντητη ; Οχι να μιλήσεις. Μόνο μια αναπάντητη. 

Δημοσ.

Αφού είναι καρτέλ ρε αδερφέ, δεν τους νοιάζει. Έχουν μοιράσει την πίτα, έχουν όλοι τις ίδιες τιμές και ζουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

Δημοσ.

Το συστημα δεν μυριζει τα νυχια του να καταλαβει οτι εσυ θες να κανεις αναπαντητη...αυτο θεωρει οτι πας να κανεις κληση...αρα με το υπολοιπο σου δεν μπορεις να κανεις μιας και η ελαχιστη χρεωση ειναι παραπανω απο το υπολοιπο σου..αρα λογικα δεν σε αφηνει.

• Like 2
Δημοσ.

Μια υπηρεσία που πήγαινε μήνυμα στον άλλο παρακαλώ καλέστε με, κάπως έτσι, δεν υπάρχει πλέον;

Για το call me back της Vodafone μήπως λες;
  • Like 1
Δημοσ.

Για το call me back της Vodafone μήπως λες;

Ναι σε vodafone το θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι όνομα και αν μπορούσες να στείλεις σε όλες τις εταιρείες.

Δημοσ.

Ναι σε vodafone το θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι όνομα και αν μπορούσες να στείλεις σε όλες τις εταιρείες.

Μόνο προς Vodafone ισχύει, δυστυχώς.
  • Like 1
Δημοσ.

βασικα το ολο ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα ειναι για.... αλλα τι να κανεις? οπως ειπε και το παιδι πιο πανω εχουν ολες οι εταιρειες πανω κατω τα ιδια προγραμματα και μας κοροιδευουν κανονικα.

Δημοσ.

Τα κόλπα αυτά ισχύουν μονο εντος του δικτυου της ιδιας εταιρείας, αν η κλήση "φύγει" απο το δίκτυο της προς άλλο δίκτυο αυτό καταγράφεται απο την αλλη εταιρεία και πρεπει να πληρωθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...