Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πόσταρα κ δω γιατι χρειαζομαι αμεση απάντηση. Ηρθαν στα χερια μου σημερα, R5 1600, ab350m pro4, tridentz και εχω καποιες απορίες. Για να βαλω το τελευταίο BIOS, πρεπει να ειναι bootable το usb? Επισης, εχω στον σκληρο εικονες και βιντεο που χρειαζομαι..θα εχω προβλημα εαν το ξεκινησω το συστημα με αυτον το σκληρο που εχει win10, παρω τα αρχεία και μετα κανω clean install τα Windows???

Δημοσ.

για το bios update οχι δεν χρειάζεται,απλα θα πρέπει να είναι σωστό το όνομα πρέπει να γράφει αναλυτικές οδηγίες.

Για το αλλο πιθανοτατα να έχεις θέματα με μπλε οθόνη μιας και θα παει να διαβάσει intel chipset και εσυ του βάζεις απο amd.

θα σου πρότεινα να εκκινήσεις το σύστημα σε ασφαλη λειτουργια και να πάρεις τα αρχεια σου αν δεις και δεν γινεται δουλεια.

Δημοσ.

για το bios update οχι δεν χρειάζεται,απλα θα πρέπει να είναι σωστό το όνομα πρέπει να γράφει αναλυτικές οδηγίες.

Για το αλλο πιθανοτατα να έχεις θέματα με μπλε οθόνη μιας και θα παει να διαβάσει intel chipset και εσυ του βάζεις απο amd.

θα σου πρότεινα να εκκινήσεις το σύστημα σε ασφαλη λειτουργια και να πάρεις τα αρχεια σου αν δεις και δεν γινεται δουλεια.

Πως μπαινω σε ασφαλη λειτουργία;

Δημοσ.

Με windows 10 δε θα έχεις πρόβλημα πιθανότατα. Θ' ανιχνευθεί το νέο hardware και θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα όταν είχα κάνει αναβάθμιση(από intel σε amd). Όλα λειτούργησαν μια χαρά. 

Δημοσ.

Εμενα που πηγα σε ryzen απο 10αρια αναβοσβηνε η οθονη παρολο που ειχε βγάλει εντοπισμο συσκευων. Μια και εξω φορματακι και στηνεις μια και καλη απο κει!να το χαρεις το πυραυλακι

Δημοσ.

βάλε τα αρχεία του bios χύμα στο root του στικ. (χύμα όχι σε φάκελο και ξεζιπαρισμενα)

bootare με τα windows 10 και άμα ξεκινήσει έχει καλός αλλιώς φορματ. αν και φρόνιμο είναι να κάνεις φορματ έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Bootαρα με τα 10 τα παλια ..παιρνω το αρχεια μου αυτη τη στιγμη και θα κανω φορματ..γιατι η καρτα μου κρασάρει στα 1210 εργοστασιακα MHz και λεω να τσεκαρω μην υπαρχει καποιο προβλημα με τα αρχεια..

Δημοσ.

Bootαρα με τα 10 τα παλια ..παιρνω το αρχεια μου αυτη τη στιγμη και θα κανω φορματ..γιατι η καρτα μου κρασάρει στα 1210 εργοστασιακα MHz και λεω να τσεκαρω μην υπαρχει καποιο προβλημα με τα αρχεια..

αν το σύστημα ειναι της υπογραφής το προηγούμενο και χρησιμοποιείς στο νέο αυτό το τροφοδοτικό αλλαξέ το άμεσα με κάποιο επώνυμο.

Δημοσ.

αν το σύστημα ειναι της υπογραφής το προηγούμενο και χρησιμοποιείς στο νέο αυτό το τροφοδοτικό αλλαξέ το άμεσα με κάποιο επώνυμο.

*CPUIntel Xeon Quad-Core CPU E5450 3.00GHz ~  *GPUMSI RADEON RX 460 2GB OC

*MBASUSTeK P5G41T-M LX2/GB/LPT Rev X.0x *RAM: 2x4GB Crucial Ballistix 1066MHz DDR3 

*PSU: EVGA 430W 80PLUS / *CPUIntel Pentium Dual-Core E5800 3.20 GHz ~ *GPUMSI ATI RADEON HD4650 512MB ~ *MB: Gigabyte GA-945GM-S2 ~ *RAM: 2x2GB KINGSTON 667MHz ~ *PSUPower-ON PS-430 430W

Μάλλον έχει αναβαθμίσει το πρώτο σύστημα (με τα μπλε) που έχει τροφοδοτικό EVGA 430W.

Αποκλείεται να είναι το δεύτερο σύστημα γιατί η Radeon HD4650 δεν έχει 1210 εργοστασιακά Mhz όπως αναφέρει σε παραπάνω ποστ (που θα τα έχει η RX 460 από το πρώτο σύστημα)! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...