Levs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Πόσταρα κ δω γιατι χρειαζομαι αμεση απάντηση. Ηρθαν στα χερια μου σημερα, R5 1600, ab350m pro4, tridentz και εχω καποιες απορίες. Για να βαλω το τελευταίο BIOS, πρεπει να ειναι bootable το usb? Επισης, εχω στον σκληρο εικονες και βιντεο που χρειαζομαι..θα εχω προβλημα εαν το ξεκινησω το συστημα με αυτον το σκληρο που εχει win10, παρω τα αρχεία και μετα κανω clean install τα Windows???
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 για το bios update οχι δεν χρειάζεται,απλα θα πρέπει να είναι σωστό το όνομα πρέπει να γράφει αναλυτικές οδηγίες. Για το αλλο πιθανοτατα να έχεις θέματα με μπλε οθόνη μιας και θα παει να διαβάσει intel chipset και εσυ του βάζεις απο amd. θα σου πρότεινα να εκκινήσεις το σύστημα σε ασφαλη λειτουργια και να πάρεις τα αρχεια σου αν δεις και δεν γινεται δουλεια.
Levs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 για το bios update οχι δεν χρειάζεται,απλα θα πρέπει να είναι σωστό το όνομα πρέπει να γράφει αναλυτικές οδηγίες. Για το αλλο πιθανοτατα να έχεις θέματα με μπλε οθόνη μιας και θα παει να διαβάσει intel chipset και εσυ του βάζεις απο amd. θα σου πρότεινα να εκκινήσεις το σύστημα σε ασφαλη λειτουργια και να πάρεις τα αρχεια σου αν δεις και δεν γινεται δουλεια. Πως μπαινω σε ασφαλη λειτουργία;
dancer_69 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Με windows 10 δε θα έχεις πρόβλημα πιθανότατα. Θ' ανιχνευθεί το νέο hardware και θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα όταν είχα κάνει αναβάθμιση(από intel σε amd). Όλα λειτούργησαν μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εμενα που πηγα σε ryzen απο 10αρια αναβοσβηνε η οθονη παρολο που ειχε βγάλει εντοπισμο συσκευων. Μια και εξω φορματακι και στηνεις μια και καλη απο κει!να το χαρεις το πυραυλακι
atropa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 βάλε τα αρχεία του bios χύμα στο root του στικ. (χύμα όχι σε φάκελο και ξεζιπαρισμενα) bootare με τα windows 10 και άμα ξεκινήσει έχει καλός αλλιώς φορματ. αν και φρόνιμο είναι να κάνεις φορματ έτσι και αλλιώς.
Levs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Bootαρα με τα 10 τα παλια ..παιρνω το αρχεια μου αυτη τη στιγμη και θα κανω φορματ..γιατι η καρτα μου κρασάρει στα 1210 εργοστασιακα MHz και λεω να τσεκαρω μην υπαρχει καποιο προβλημα με τα αρχεια..
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Bootαρα με τα 10 τα παλια ..παιρνω το αρχεια μου αυτη τη στιγμη και θα κανω φορματ..γιατι η καρτα μου κρασάρει στα 1210 εργοστασιακα MHz και λεω να τσεκαρω μην υπαρχει καποιο προβλημα με τα αρχεια.. αν το σύστημα ειναι της υπογραφής το προηγούμενο και χρησιμοποιείς στο νέο αυτό το τροφοδοτικό αλλαξέ το άμεσα με κάποιο επώνυμο.
TopCLR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 αν το σύστημα ειναι της υπογραφής το προηγούμενο και χρησιμοποιείς στο νέο αυτό το τροφοδοτικό αλλαξέ το άμεσα με κάποιο επώνυμο. *CPU: Intel Xeon Quad-Core CPU E5450 3.00GHz ~ *GPU: MSI RADEON RX 460 2GB OC *MB: ASUSTeK P5G41T-M LX2/GB/LPT Rev X.0x ~ *RAM: 2x4GB Crucial Ballistix 1066MHz DDR3 *PSU: EVGA 430W 80PLUS / *CPU: Intel Pentium Dual-Core E5800 3.20 GHz ~ *GPU: MSI ATI RADEON HD4650 512MB ~ *MB: Gigabyte GA-945GM-S2 ~ *RAM: 2x2GB KINGSTON 667MHz ~ *PSU: Power-ON PS-430 430W Μάλλον έχει αναβαθμίσει το πρώτο σύστημα (με τα μπλε) που έχει τροφοδοτικό EVGA 430W. Αποκλείεται να είναι το δεύτερο σύστημα γιατί η Radeon HD4650 δεν έχει 1210 εργοστασιακά Mhz όπως αναφέρει σε παραπάνω ποστ (που θα τα έχει η RX 460 από το πρώτο σύστημα)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα