techkid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο αρχιτεκτονικές στα smartphones;; ποιά είναι καλύτερη;; πιο γρήγορη;; νομίζω τα smartphones με 2xQuad είναι πιο ακριβά,
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 δεν παίζει ρολό πόσους πύρινες έχει η cpu άλλα τι πύρινες πχ το iphone είναι διπύρηνο και φοράει γυαλιά ακόμα και σε 10 πύρινα ΜΤΚ ... όπως και ο snap 82X που ναι 2ΧDual και είναι απ τα δυνατότερα SoCs
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Έτσι συνήθως είναι οι περιγραφές στα καταστήματα. Όπως έγραψε και ziaba, δεν παίζει ρόλο. Γράψε λίγα ποια κινητά κοιτάς αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο συγκεκριμένα. 1
KyrGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Βασικά παρατήρησα οτι σε σχέση με το pc το κινητό απασχολεί λιγότερους πυρήνες(συνήθως ο ένας μόνο δουλεύει) είναι όμως πιο απαιτητικό σε ram( αναλογικά) .
techkid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 εγώ ψάχνω να αγοράσω το καλύτερο smart που μπορώ να βρώ με 200 περιπου ευρω είδα κάποια HUWEI σε προσφορά, εσείς τι μου προτείνετε;;
ziaba Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 εσείς τι μου προτείνετε;; να συμπληρώσεις την φόρμά http://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
techkid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200+ ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, utube, email 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οσα περισσοτερα τόσα καλύτερα, GPS, radio, 4g, lte, wifi, bluetooth, fingerprint 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; yes 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;yes 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;θα προτιμούσα 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;αυτο δεν το καταλαβαίνω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;επιθυμητό 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);δεν εχω προτίμηση εξαρτάται από την προσφορά αλλα θα προτιμούσα μεγάλο κατάστημα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα