DespinaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά!! Από το πρωί ψάχνω πληροφορίες για τη νομοθεσία στην Ελλάδα σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη και δεν έχω βγάλει μεγάλη άκρη γι' αυτό χρειάζομαι βοήθεια ! Η ιστορία μου έχει ως εξής: Έχω πρόσφατα σχεδιάσει το packaging για μια σειρά προϊόντων (βρώσιμων) που περιέχουν CBD και THC για μια εταιρία στην Αμερική. Φυσικά θα ήθελα να έχω και στο σπίτι κάποια από αυτά τα προϊόντα, τόσο επειδή θέλω να δω το τελικό προϊόν που σχεδίασα αλλά και από περιέργεια να τα δοκιμάσω! Μιλώντας με τους Αμερικάνους, μου πρότειναν να μου στείλουν οι ίδιοι δείγματα και με ρώτησαν τι συμβαίνει με το τελωνείο μας με την ανησυχία μήπως βρω τον μπελά μου με τους δικούς μας εδώ. Διάβασα πως πρόσφατα νομιμοποιήθηκε η κανναβιόλη στη χώρα μας αλλά δεν ξέρω αν είναι σε ισχύ ο νόμος και τι μπορεί να συμβεί με τα τελωνεία. Θέλω λοιπόν να μάθω, πως μπορούν να μου τα στείλουν ανώδυνα και ακίνδυνα? Ευχαριστώ.
Blacktan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για τοσο σοβαρο θεμα νομιζω πρεπει μονο τον ΕΟΦ να συμβουλευθεις ή καποιον φαρμακοποιο που να ξερει να σε καθοδηγησει ΥΠΕΥΘΥΝΑ ...
DespinaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για τοσο σοβαρο θεμα νομιζω πρεπει μονο τον ΕΟΦ να συμβουλευθεις ή καποιον φαρμακοποιο που να ξερει να σε καθοδηγησει ΥΠΕΥΘΥΝΑ ... αυτό θα κάνω thanks
Damachi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 η ουσια κανναβιδιόλη η CBD λενε οτι είναι νομίμη ? αλλά δεν μπορεί να συνταγογραφηθεί ή να καλλιεργηθεί απο τι ξερω . στο τελωνειο τετοιο δέμα με το Τρίφυλλο logo φαντάζομαι θα σε περιμενει πολυς κόσμος να τους το εξηγησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα