Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,αγορασα απο ενα παιδι εδω περα ενα nexus 9 το οποιο ηξερα απο την αρχη οτι κανει fc's,το παιδι το ειχε παρει με custom rom,του εβαλε stock rom και του εκανε τα fc's,εγω του εβαλα twrp,εβαλα custom rom αλλα παραμενει σε ενα bootloop οτι rom και να βαλω.

Τωρα του περασα στοκ ρομ παλι,το μονο fc που κανει ειναι το google app.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης,μπορει να μου ξεφευγει κατι,αλλα με unlocked bootloader υπαρχει περιπτωση να προκαλει τα fc's γενικα?!

Το ειχα και παλιοτερα αυτο το ταμπλετακι αλλα του ειχα βαλει custom και οταν μου εβγαλε καποια fc's απο τα gapps που περασα,απλα τα εκανα unistall και install παλι απο το playstore.

Δωστε μου ιδεες το τι μπορει να το προκαλει και τα fc's αλλα και να μην μπουταρη μεσα σε custom rom.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ποια gapps βάζεις? Τα κλασσικά στυλ open, πολλές φορές βγάζουν κάποιο πρόβλημα. Δες ανάλογα την έκδοση ROM που θες να περάσεις ποια πρέπει να βάλεις. Δοκίμασε αντί για open τα beans.

Δημοσ.

Ποια gapps βάζεις? Τα κλασσικά στυλ open, πολλές φορές βγάζουν κάποιο πρόβλημα. Δες ανάλογα την έκδοση ROM που θες να περάσεις ποια πρέπει να βάλεις. Δοκίμασε αντί για open τα beans.

Τα δοκιμασα ολα,δοκιμασα να βαλω και σκετη την ρομ χωρις gapps αλλα κολλαει στο installation της ρομ.

Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα η nand flash?!

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα,δοκιμασα να βαλω και σκετη την ρομ χωρις gapps αλλα κολλαει στο installation της ρομ.

Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα η nand flash?!

Πολύ πιθανόν. Μόνο με κάποια ROM μειωμένης απόδοσης (με μικρό χρονισμό πυρήνων) ίσως να καταφέρεις κάτι.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να τσεκαρω την nand memory?!

Δεν γνωρίζω.. κάποια android έχουν ένα σύστημα που κάνουν διάγνωση.. δεν ξέρω αν έχει το nexus όμως

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω.. κάποια android έχουν ένα σύστημα που κάνουν διάγνωση.. δεν ξέρω αν έχει το nexus όμως

Οκ,σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου :)

Δημοσ.

Update,τελικά ανακάλυψα ότι φταίει η μπαταρία του,όταν πέφτει κάτω από το 60% το ταμπλετ αρχίζει τα fc και τα soft reboots.

Όσο είναι φορτισμένο και πάνω από το 60% όλα δουλεύουν τέλεια.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...